Ben haksız mıyım? Anlamıyorum..

asliim592

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
27
6
1
37
Kızlar benim doğum iznim bitecek 10 gün kaldi birazda izin kullanıp başlamayı düşünüyorum. Ama bakıcı yok kv aynı şehirdeyiz bakıcı bulursam başında duracak tek başına bakamaz.Annem daha genç kv den. Ve bakmayi çok istiyor. Ama annem malesef ki başka şehirde ve uzak. Çalışmasam evde tüm gün kimsem yok daralıyorum yardımcı olacak dertlesecek konuşacak bile kimse yok. Eşimin zorunlu tayin istemek zorunda bende memleketimi yazalım en azından annem bakar büyütür diyorum ama hicbi şekilde kabul etmiyor. Herkes nasıl büyümüşse o da büyürmüş bi şekilde. Sırf memleketi diye bu çocuk niye ortada kalsın bu bencillik değil mi. İnanın annemlerin ilgilendiği gibi kv ilgilenmiyor. Bakıcı bile olsa hergun kv getir götür offff..

Tayini mecbur isteyecez

Tayininiz çıktığı zaman çocuğa kim bakacak, bakıcı mı tutacaksınız?
Nasılsa mecbursanız tabii ki annemin olduğu yere gider, çocuğumu rahat rahat emanet ederim ben olsam.
Kurulu düzen bozulmaz bunun için belki ama zaten bozulacaksa oraya gitmenizin ne mahsuru var, eşiniz annenizle anlaşamıyor mu?

O kendi memleketini açarsa tekrar yazmak istiyor. Burada zor olacak bakımı bakıcıya güvenmiyorum ama anneme gözüm kapalı aklımda şüphe kalmadan.kv bakicinin başında ne kadar duracak belli değil

O kendi memleketini açarsa tekrar yazmak istiyor. Burada zor olacak bakımı bakıcıya güvenmiyorum ama anneme gözüm kapalı aklımda şüphe kalmadan.kv bakicinin başında ne kadar duracak belli değil

Yani kurulu düzende kalma şansınız var. O zaman eşin de haklı kendince.
Kv varsa zaten çok da çaresiz durumda değilsiniz.

Tayin yeri bence de çocuğa annem bakar şeklinde istenmez, tabi diğer şartlar neler neye göre eşiniz memleketini istiyor bilemiyorum ama, bence siz sadece bu sebepten çok fazla üzerine gitmeyin olay başka şekilde tartışmalara gider Allah korusun

izniniz tam bitene kadar büyümüş olurkreşe verebilirsiniz belki.bunu bukadar kendinize dert etmeyin bence.
çocugunuzla geçirdiğiniz günlerin tadını cıkarın.

Belkide ama bilmiyorum burada çok zorlanıyorum biraz memlektimde kalmak istiyorum belkide.İhtiyacim var galiba aileme..

izniniz tam bitene kadar büyümüş olurkreşe verebilirsiniz belki.bunu bukadar kendinize dert etmeyin bence.
çocugunuzla geçirdiğiniz günlerin tadını cıkarın.
Bende ilk çocuğumda sizin gibi düşünüyordum kaynanam bakamaz diye ama zamanla gözlemledikçe yanlış düşündüğümü anladım annem kendi erkek çocuklarından olanlara düşkün kaynanamda benimkilere düşkün olduğunu fark ettim şimdi gözüm kapalı teslim ediyorum çünkü benim için sevmiyor çocuklarımı kendi kanından canından olduğu için seviyor torunlarını bence sizde ön yargılı olmayın biraz daha gözlemleyin kaynananızın davranışlarını.

Anneniz sizde kalamaz mı peki?Benim annem ablama taşınmıştı resmen tabi rahat edemiyordu kendi evi olmadığı için ama hiç olmazsa bebek emin ellerdeydi.

Bu "cocuk bir şekilde büyür" bugünki toplumumuzun halinin ana sebeplerinden biridir zaten. Sanki maydonuz bu da bir sekilde büyüyecek. Anneniz hangi sehirde?

Siz çocuğunuzu bahane edip memleketinize gitmek istiyorsunuz sanırım çocuğuma annem bakar derdinden ziyade. İsteyebilirsiniz de tabi siz onun memleketine gitmişsiniz neticede ama bu şekilde zor. Daha kesin konuşun bence. Ama benim tavsiyem ikinizin memleketinden de uzak durmanız sonunda illa senindi benimdi olayı oluyor işte

Kızların çocukları kandan candan olmuyor mu bu nasıl bir düşünce yapısı pes. Herkesin ailesi sizinkiler gibi pipilover değildir belki de o kadar emin olmayın.

nasıl daha kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…