ben haksızmıyım acaba?

ddderrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
297
41
318
Bursa
sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim

Şimdi kendimi o 24 yaşındaki bağyaanın yerine koydum da, herhalde başıma böyle bir şey gelse "sürekli" arayıp dertleşmek için bir erkek akrabam yerine bir başka bayan akrabamı veya arkadaşımı tercih ederdim yanlış anlaşılmamak adına...

o bayan da sevdiginiz kiside kendilerince hakli olabilirler
ama fitnenin cikmamasi icin herkes kendi hemcinsiyle dertlesse daha iyi diye düsünüyorum
benimde esimi ben dururken hic bir bayan arayip arayip dertlesemez..
cözüm olarakta bundan rahatsizlik duydugumu ama o bayan ile ark.olup ona yardima hazir olabilecegimi belirtirdim diye düsünüyorum

benimde kuzenlerim var ve çoğu erkek...ki çoğu bekardır yaşlarımız yakındır gece 23.30 da beni arayıp boş muhabbetleri etseler hoşuma gitmezdi.......dert anlatsa gam yamiycem bi kaç kere denk geldim kız abi diyor da benim sevgilim uzatmıyor benimde yanında olduğumu yaktırmıyordu yanlızım dedi.....sordum beni biliyormu diye hayır bilmiyor dedi......sırf bu konuya takıldım iki aydır hayatımda hiçbirine takılmadım bu konu saçma geldi...sanki kankası gibi...

sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim

inanmıyorsan üstelik hazmedemiyorsan ayrılacaksın bitecek, kimse vazgeçilmez değildir.

Şimdi kendimi o 24 yaşındaki bağyaanın yerine koydum da, herhalde başıma böyle bir şey gelse "sürekli" arayıp dertleşmek için bir erkek akrabam yerine bir başka bayan akrabamı veya arkadaşımı tercih ederdim yanlış anlaşılmamak adına...

Öyle demeyin kadın kadının çekemezidir, erkeklerden daha iyi dost ve arkadaş olur. İlla ateş , barut olacak hali yok her yakınlığın. En azından bizim gibi yargılamazlar. Haaa tabiki doğru kadınsa karşınızdaki tadından yenmeyen dosttur.

herkes yaptığı cıvıklığa bi kılıf uyduruyoya helal olsun valla ne diyim...güzelim sen bu kızla konuş ille dert anlatcaksan bana anlat de, ya da daha iyisi içine atsın

erkek arkadasınızla sakınce konusun ona deyın kı ,
o kısı kımse artık xx e bnde cok uzuluyorum yardımcı olmak ıstıyorum hem benımle dha rahat paylasır hemde arkadas oluruz deyın
bakalım ne tepkı verecek eger gercekten dertlesmek ıcın konusuyorlarsa sevgılınız bu durumdan memnun kalıp kabul edecektr teklıfınzı
zaten baska bırsey varsa da tepkısınden davranıslarından anlarsınız

benimde kuzenlerim var ve çoğu erkek...ki çoğu bekardır yaşlarımız yakındır gece 23.30 da beni arayıp boş muhabbetleri etseler hoşuma gitmezdi.......dert anlatsa gam yamiycem bi kaç kere denk geldim kız abi diyor da benim sevgilim uzatmıyor benimde yanında olduğumu yaktırmıyordu yanlızım dedi.....sordum beni biliyormu diye hayır bilmiyor dedi......sırf bu konuya takıldım iki aydır hayatımda hiçbirine takılmadım bu konu saçma geldi...sanki kankası gibi...

ilişkinizi neden saklıyor? asıl mesele bu. yeni bir ilişkide olsa saklamak noluyor

ilişkinizi neden saklıyor? asıl mesele bu. yeni bir ilişkide olsa saklamak noluyor

ilşkimizi saklaması benimde kafamı kurcaladı ben yanındayım ve aradığında diyorki yanlızım napayım oturuyorum diyor....

erkek arkadasınızla sakınce konusun ona deyın kı ,
o kısı kımse artık xx e bnde cok uzuluyorum yardımcı olmak ıstıyorum hem benımle dha rahat paylasır hemde arkadas oluruz deyın
bakalım ne tepkı verecek eger gercekten dertlesmek ıcın konusuyorlarsa sevgılınız bu durumdan memnun kalıp kabul edecektr teklıfınzı
zaten baska bırsey varsa da tepkısınden davranıslarından anlarsınız

ablasına bile güvenip bir derdini anlatmıyormuş bu kız demesine göre......bende dedim ki bunun ablaları var annesi var ne diye kaç yaşında adamı geceleri rahatlıkla arıyor....konuştuğu konular ciddi olsa gam yemem dialogları resmen geyik.....bana ters gelen kuzende olsa evlenip boşanmış bir bayanın kendinden on yaş büyük bir erkeğe sık sık çağrı atması..

Bir bayanlar bukadar çok konuşması dertleşmesi kimene göre sorun değil kimine göre asla olmamalı.

Bu tartışılır ama sizi-ilişkinizi saklamasını asla kabul etmemlisiniz.

Bir erkek ilişkisini saklıyorsa asla güvenmem ona, gerekçe ne olursa olsun..

Bir bayanlar bukadar çok konuşması dertleşmesi kimene göre sorun değil kimine göre asla olmamalı.

Bu tartışılır ama sizi-ilişkinizi saklamasını asla kabul etmemlisiniz.

Bir erkek ilişkisini saklıyorsa asla güvenmem ona, gerekçe ne olursa olsun..

ilişkimizi aileden saklamasına kızmam ama hergün konuştuğu kuzeninden saklaması ilginç..madem aranız çok iyi ve sıkı dostsunuz neden beni gizliyorsun ki.....

ilşkimiz başlayalı 2 ay oldu acaba neden saklıyor

Back
X