• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hala anlamadım ne istediğini

İgrenc herif ya tamam hadi aldattin bari arkasinda dur ne gurusuzluk yapiyosun beyinsiz bana hayatinda kimse olamaz diyo ama kendisinin suan sevgilisi var boyle bi kafa olabilir mi ya
Bunun gibi o kadar çok örnek var ki aslında..
Erkek çıkar, erkek yapar, ben senden ayrılmışsam, sen evinde oturup beni bekleyeceksin, kimseyle görüşmeyeceksin düşünce yapında olan çok insan vardır..

Bunun gibi o kadar çok örnek var ki aslında..
Erkek çıkar, erkek yapar, ben senden ayrılmışsam, sen evinde oturup beni bekleyeceksin, kimseyle görüşmeyeceksin düşünce yapında olan çok insan vardır..
Oldu tabi beklerim salagim cunku ben. Boyle kopek gibi surunur iste anca.

şu metrobüste peşine takılan çocuk bunun oyunu olmasın. Aldığın her nefesten haberim var demiş sonuçta. Numarayı da ondan almıştır

Oldu tabi beklerim salagim cunku ben. Boyle kopek gibi surunur iste anca.
Onda da bu mantık var ne yazık ki..
Benim anlamadım o çıktığı kıza nasıl ulaşamadığın ?
ulaşabileceğin hiç mi bir yer yok ?

Onda da bu mantık var ne yazık ki..
Benim anlamadım o çıktığı kıza nasıl ulaşamadığın ?
ulaşabileceğin hiç mi bir yer yok ?
Kizin sadece adi var erkek arkadasimin durumunda bi de yandan cekilmis bi fotosu yani yuzunun sadece yarisi gorunuyo.

Ama yok iste ortak arkadaslarimiz zaten cok uzakta ve numarami onlar bile bilmiyo
Telefonunda GPS özelliği varsa kapat internete bağlanırken hide Ip diye bir program var onu kullan Ip adresini şaşırt. Bu sıpa bunu yazılım mühendisi bir yakınına yaptırıyor olabilir.

Telefonunda GPS özelliği varsa kapat internete bağlanırken hide Ip diye bir program var onu kullan Ip adresini şaşırt. Bu sıpa bunu yazılım mühendisi bir yakınına yaptırıyor olabilir.

tesekkurler onemliydi bu benim icin :-)

Hayir zaten sosyal aglari yok bildigim kadariyla erkek arkadasimin yani acmadiysa yok.

Farkında mısın hala "erkek arkadaşım" yazıyorsun.

Neyse.

Ben "havlayan köpek ısırmaz" teorisinden yola çıkarak aradığında açma, meşgule de atma çalsın çalsın dursun ve mesajlarını asla açma, bilmediğin hiçbir numarayı acma, meşgule atma diyeceğim.

Hayat belirtisi göstermezsen unutur bir süre sonra.

nasil bulur yeni aldigin telefon numarani hic ortak arkadasin yokken? imkansiz gibi...

Bence de hayat belirtisi gösterme.
Yorulunca uzun aralıklarla yoklar bir süre sonra sadece sanırım..
Hoş nasıl bir psikopat var kaşımızda tam bilmiyoruz ama, bunu dene, cidden takma yani...
Benim de eski sevgilim numaramı bulmuştu, mesaj attı hiç ses etmedim. Sonra bir şekilde netten ulaştığında sordu sinirlenip konuşmuştum, renk vermemeye çalıştım bence sendin o falan dedi ama bir daha hiç telefondan ulaşmadı. Bilmiyorum artık neden kafasında ne vardı, gerçekten başkasıdır diye mi düşündü...

Farkında mısın hala "erkek arkadaşım" yazıyorsun.

Neyse.

Ben "havlayan köpek ısırmaz" teorisinden yola çıkarak aradığında açma, meşgule de atma çalsın çalsın dursun ve mesajlarını asla açma, bilmediğin hiçbir numarayı acma, meşgule atma diyeceğim.

Hayat belirtisi göstermezsen unutur bir süre sonra.

Ya zaten acmiyorum ki telefonlarini falan. Ama whats appa girince online gorunce yardiriyo. Son gorulmem falan da kapali ruh hastasi manyak.

Bence de hayat belirtisi gösterme.
Yorulunca uzun aralıklarla yoklar bir süre sonra sadece sanırım..
Hoş nasıl bir psikopat var kaşımızda tam bilmiyoruz ama, bunu dene, cidden takma yani...
Benim de eski sevgilim numaramı bulmuştu, mesaj attı hiç ses etmedim. Sonra bir şekilde netten ulaştığında sordu sinirlenip konuşmuştum, renk vermemeye çalıştım bence sendin o falan dedi ama bir daha hiç telefondan ulaşmadı. Bilmiyorum artık neden kafasında ne vardı, gerçekten başkasıdır diye mi düşündü...
Dimi ayilar zaten öldü sanip birakiyolar ya saldirdiklarini ayni o hesap. :D

Kizlar merhaba onceki konularimdan igrenc bi sekilde aldatildigimi bilen arkadaslarim vardir bilmeyenler icin; http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-konulmak-mi-daha-agir-aptal-olmak-mi.752720/
Simdi kizlar soyle basliyim bu ayriliktan sonra ben bu cocugu her yerden sildim. Bi sure sonra farkli numaralardan mesaj atmaya basladi oda yetmedi aramaya basladi mail hesabimla ugrasti naparsa yapsin orali olmadim. 'beni affet cok buyuk serefsizlik yaptim' gibi seyler soyledi. Ama icim o kadar sogumus ki ona zavalli konumuna bile koyamadim. Neyse. Sonra kizlar su hani metrobuste tanistigim bi cocuk vardi ya o bana sik sik yazmaya baslayinca aramizda bisey olamayacagini soyleyip numarami silmesini rica ettim. Bu sirada beni surekli farkli numaralar ariyo once bu cocuktan suphelendim ama isin rengi farkliymis meger benim bu eski sevgilim ariyomus beni. Neyse bi sure daha aradi mesaj atti cevap vermedikce daha da yazdi en son eger bi kez daha ararsan seni savciliga veririm dedim. Korkmadi tabi bende gittim hattimi degistirdim. Hatta oyle ki hattimi farkli birinin ustunden aldim. İsmimden bulamasin diye ama nasil bulduysa bilmiyorum numarami yine bulmus zaten ailem suphelendi neden degistiriyosun diyip durdu. Surekli 'beni affet cok buyuk aptallik serefsizlik yaptim ben seni cok ozledim kimse senin gibi degil' gibisinden seyler yaziyo tabi bana bunlari yazarken hala sevgilisinin olmasi da ayri celiski. Seni sevgiline soylerim konusmalari kopyaladim diyorum yok adam bana misin demiyo. Kizi da hic bi yerden bulamiyorum zaten. Kizlar bi kez daha hattimi degistiremem ailemin dikkatini cok ceker. Bu konuyu ailemle konusmakta istemiyorum. İs sanirim erkek kuzenlerimde bitcek ben anlamadim bu isin sonunda ne olcak.. Paylasmak istedim tesekkurler..
ailenle paylasmayip erkek kuzenleri katma isin icine, ne alaka? ne kadar samimi olsan da akraba bunlar, laf soz olur basin agrir..

Back
X