slm kizlar mutluyum ama as hissedemiyorum dha hamile gibiyim dedim ki inananmiyorum daha baya adetim gecikti test yaptim bugün olumlu ama bide bi dr a gitmek gerek testlerde yanilma payi olabilir gibi geliyor güzel bisi ama ALLAHIM HER ISTEYENE SAGLIKLI SIGHATLI NASIP ETSIN
adet gecikmen var, testin de pozitifse tamam işte hamilesin, ama ben de şu kalp atışını görene kadar inanamıştım bi türlü , hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah harika bi duygu gerçekten
adet gecikmen var, testin de pozitifse tamam işte hamilesin, ama ben de şu kalp atışını görene kadar inanamıştım bi türlü , hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah harika bi duygu gerçekten
evet canım o yüzden inanamadım, şu an bile az belirtim var ki erken dönemde uyku hali dışında hiçbirşey olmadı bende. daha yeni 4.5 ayda karnım çıktı göğüsler hafif büyüdü ve burun kanamalarım başladı. ne bulantı kusma ne kramp hiçbişey olmadı. o yoğun beyaz akıntı da 6. haftada falan başladı. erken dönemde belirti hiç aramayın, kimsinde oluyor ama çoğu kimsede 6-7 haftadan önce belirti olmuyor.