- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
bende hamileyim diyebilecekmiyim lütfen bakın
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11 gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba yerleşme kanaması olabilirmi
Tebrik ederim ama seni korkutmak istemem benimde adet günümde lekelenme olmuştu ve 2 hafta sonra falan düşük yaptım.Bence hemen doktoruna başvur.2 gün arayla beta hcg ver normal bir artış varsa sorun yoktur.İkiye katlayarak gitmesi lazım.İnşallah sorun yoktur canım iyi dileklerimle:)arkadaşlar kan testim 60.73 çıktı ara ara lekelenmelim dewam ediyor böyle olan varmı aranızda?
doktor gebelik var dedi ben 3 hafta 5 günlüğüm bu sonuç normalmiş ama lekelenmeler canımı sıkıyor
Hayırlısı olsun..Pozitif düşün ki öyle olsun. Benimde adet tarihim yarın çok heyecanlıyım. Benimde tek belirtim 10 gündür göğsümdeki şişkinlik ve kasıklarımda bir sızı. Belirti mi bilmiyorum ama sanki hamileyim. Yani bilmiyorum. Çok istiyorum belki ondan öyle hissediyorumdur. 2 yıllık evliyim ilk defa bu kadar hazırım, heyecanlıyım.. Darısı tüm isteyenlere
Benim de lekelerim vardı. Kanamam bile olmuştu. Baktı ben çok takıyorum doktorum illa düşük habercisi diye düşünme vajinal enfeksiyon bile kahverengi yapabilir dedi. O günden sonra lekelerim kesildi.
Psikoloji çok önemli. Bol suyunu iç, dinlen, keyfine ve bebişine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?