ben hamile miyim arkadaşlar ?

ya arkadaşlar doktor bek tınlamadı
benim lekelenmelerim var dedim
olur dedi follik asit verdi
ne olacak peki ne yapacağım dedim
bekleyeceksin bi hafta on gün kadar dedi

ben ama ikna olmadım ya

Bak ben ikincisine hamileyim 10 haftalık oldu.Yine lekelnmem olmuştu bol su içtim folik asiti hergün içtim bide iğne yaptı dr rapor verdi 10 gün yattım şimdi çok şükür hiçbişey yok.İyi düşün iyi olsun.

arkadaşlar biliyorsunuz benim bat 3 ekimdi ve 3ekimde önce idrar sonra kan tahlilinde hamiş oldğumu öğrendim
bugün şu idrar testini bir tekrarlaryım dedim bakim ikinci çizgim kalım çıkacakmı diee

testte ikinci çizgi çıkmadı kafyı yicem testin bozuk olma ihtimali varmıdır arkadaşlarrr ya herkese söyledim hamiş oldğumu ne yapacağım ben şimdiii
adetim de yok yani her durum hamiş olmamdan yana

testin bozuk olabileceğini düşündüren durum c (control) bölümü idrarı yapar yapmaz değil dakikalar sonra zorla çıktı birinci çizgi
ayyy çok kötü oldum ben bebek nerde kızalarrr

umaygulay merhaba
daha önce hem idrarda hem kanda bakmışsın pozitif çıkmış bence bugün yaptığın test bozuktur
eğer kendini rahat hissetmek istiyorsan gidip tekrar kan testi yaptır bence
çünkü en güvenilir kan testidir
ben laborantım hemde 15 yıldır ve hamile olduğu halde idrar testinde çıkmayanı bilirim
yılların deneyimi yani test bozuk olabilir gidip bir daha kan testi yaptırabilirsin

Arkadaşlar su siteye bayadır üyeyim bugüne kadarda hiçbirşey yazmadım.Sadece hamile kalanların mutluluklarını okudum.26 yaşındayım 2009 Haziranda evlendik ,evlendikten 1 yıl sonra denemelere başladık.Çikolata kistim var diye sıkıntı yaşadık çok ağrımda oluyordu.Bugüne kadar adetim hiç gecikmedi.Her ayın 1-2 si gibi adet oluyordum.gecikince bir heyecanla doktora gittim kan tahlili yaptırdım.Veeeeeeeeeeeee bugün doktoru aradığımda pozitif dedi Ama daha çok yeni sanırım 280 çıkmış dedi.Tabi bu arada ben bu sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hafta sonra tekrar test yapalım dedi.Elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :)) Eşime adet olduğumu söyledim sevincimizin boşa çıkmaması için.Acaba ne zaman kesin sonuç alabilirim kızlar...

:) tşk arkadaşım bi test daha aldım meper test bozukmuş çok şükür rahatladım ikinci çizgimi görünce :) ohhhh

sevgili esilasi
duydğma çok sewindim Rabbim inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder bende yeni hamileyim hatta çok yeniyim bile denebilir tam 4 haftalığım :) bir ayı bile doldurmadık :) sen kaç haftalıksın
ben 3buçuk haftalıkken değerim 60 dı

Merhaba Canım
sende benim gibi yeni hamişlerdensin ama anlayamadığım her kan testi farklımı oluyo çünkü bende ki 2212 fln çıkmıştı:)

Kan testinde herşey cıkıyor ?

Bendede 2. çzg çok silik çıkmıştı.Bende umutlu değildim ama kan testi sonucunda doktor 4 haftalık hamillesin diyince çok olmuştum.

İnşallah hamilesindir,Güzel haberlerini bekliyoruz..

Merhaba Canım
sende benim gibi yeni hamişlerdensin ama anlayamadığım her kan testi farklımı oluyo çünkü bende ki 2212 fln çıkmıştı:)

ewet herkesin kantesti farklı ve günden günede farklı çıkıyor brnim bildğim kadarıyla...senin değerin kaçıncı haftadayken ölçtürdünki değerin epeyi fazla çıkmış çok güzel ama ben bunu ölçtürdğümde daha günüm gelmemişti gecikmeyi bırak :)

sağol canım kan testini tekrarlamadım o bozuk bir testmiş galiba testi tekrarlayınca pozitif çıktı
kan testini ise tekrarlatmadım 3buçuk haftalıkken kantestim pozitifdi zaten
arkadaşlar düşünüpde cewap yazdğnz için teşekkürlerr

27 eylülde öğrendim 1 ekimde doktora gösterdim daha çok küçük dedi.kısmetse yarın gidip kaç haftalık oldğunu öğrenicem sanırım bu sefer söyler.çünkü doktorumu da değiştirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…