ben hamileyimmmm :S

bemsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
20
1
36
Şanlıurfa
kızlar mart 8 de regl oldum doktorum klomen verdi 2 kutu kullandım 24 martta çatlatma iğnesi vurundum dün meraktan idrar testi yaptırdım ikinci çizgi çok silik çıktı var ile yok arası beta hcg yaptırdım 0.29 çıktı doktorumu aradım daha çok erken hcg salgılaması için dedi ben dayanamayıp bugün yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgi çıktı ama silik bir şekilde ben hamilemiyim çok merak ediyorum yardımcı olun bana

bende klomen kullandım ve bende ayın 24ünde çatlatma iğnemi oldum. ama ben test yapmıyorum korkuyorum :18:

büyük ihtimal hamilesin canım hayırlı olsun.. çok küçük olduğu için silik çıkıyodur idrarda çıkan kanda çıkmazmı kan tahlili yaptır biran önce için rahatlasın .. kaçıncı klomen kullanışın

hiç bekleme bence hemen yaptır inşallah vardır canım allah gönlüne göre versin

Amin canım Allah gönlümüze göre versin. ben test yapmıcam pazartesiye kadar. pek ümitli değilim çünkü....

bu arada ben hamilemiyim yerine ben hamileyim yazmışım yeni farkettim allah söyletmiş demekki hamileymişim bebişim 4 hafta 3 günlükmüş rabbim tüm isteyenlere versinn

bu arada ben hamilemiyim yerine ben hamileyim yazmışım yeni farkettim allah söyletmiş demekki hamileymişim bebişim 4 hafta 3 günlükmüş rabbim tüm isteyenlere versinn

ALLAH saglikli sihatli kucagina almayida nasip etsin darisi bizlere

ayyy canım yaa çok sevindimmmm darısı başımaaa

belirtilerini yazarmısınnnn

rabbim her isteyene versin çok uğraşmıştık allah nasip etti harika bir duygu. kuyruk kemiğim çok ağrıyor sürekli uyuyorum midemde ekşime oluyor akıntım var ama geçen ayda böyle olmuştum hasta oldum psikolojikte olabiliyor yani inşallah vardır sendede aynı ay doğum yaparız

inşallah canım yarında adet olmazsam doktorum gel test yapalım dedi. hayırlısı inşallahhhh

benı çok duygulandırdın rabbım gönlune göre versın :)

yaa bennnn ilk duyduğumda hüngür hüngür ağladım halada ağlıyorum inanamıyorum amin inşallah rabbim evladımızı kucağımıza almayı nassip eder inşallahh

hele ben önce tek gebelık sandım agladım sevınçten 1 hafta sonra kontrole gıdıyorum ıkız olduklarıını ögrenıyorum
çıldırdım aglamaktan

hele ben önce tek gebelık sandım agladım sevınçten 1 hafta sonra kontrole gıdıyorum ıkız olduklarıını ögrenıyorum
çıldırdım aglamaktan

ayy o duyguyuda çok merak ediyorum tek die git iki tane çıksın süper bişi

canm çok sevindim hamile olduğuna 2. ayda Rabbim nasip etti ne güzel. bnde klomen kullanalı 4 ay oldu bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vurulcam yrn inşallah.. dr gittim bugün 18mm 4 tane yumurtan var dedi inşallah herşey çok güzel olur.. sen çatlatma iğnesinden snra özel bişi yaptın mı karışım kahve fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…