BEN HAMİLEYKEN SEVGİLİM TATİLE GİTTİ

tugce94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
47
-17
1
Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)

Son düzenleme:
Ayrıl geç ya ne hamilelikten bahset ne bişeyden.Bilse napacak ah canım kıyamam diyip nikahı mı basacak.Bence bilemesi daha hayırlı herşeyi unut bu yaşananı da unut onu da unut derim ben.Bununla da bence tabi asla tekrarın olmasın,ucuz kurtulmuşsun bence.
Evlenmek niyetinde olan biri olsaydım vallahi söyler bebeğe de zarar vermezdim.

Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)
Ya o 21 tane hapi gebelik oncesi icmeliydiniz🤦‍♀️

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya o 21 tane hapi gebelik oncesi icmeliydiniz🤦‍♀️
Kullanıyordum o hapları onun doğum gününde ufak tefek aksaklıklar yaşadım 4 gün kullanırken bir şey olmaz deyip bir iki gün alkol kullanıyorum diye içmedim ilk gün de içtiğim günde kusmuştum... Bilseydim bu kadar hasta olucam zayıflıcam kullanmazdım Allah gani gani belamı verdi

Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende 21 tane doğum kontrol hapı içtim ve 3 tane ertesi gün hapı içerek çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım
Allah ıslah etsin.

Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende 21 tane doğum kontrol hapı içtim ve 3 tane ertesi gün hapı içerek çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım
Yazık bebeğe de sana da . Bence o adamla bir daha muhatap olma . Ne bebeği bilsin ne de seni görsün bir daha . Şükret ki sana bir şey olmamış . Bebek yok artık önce bunu iyice kafanıza yazın . Hiç yok yani . Söyleseniz ne değişecek ? Sen benden habersiz nasıl yaparsın dese suçlu siz olursunuz . Arkanıza bakmadan yolunuza devam edin

Keşke kendim karar verebilseydim. 😭

Düşünün söylesem nasıl hissederim (artı, başınıza bela olur mu sizi rahatsız eder mi o da var), hiçbir şey demeden iletişimi kessem nasıl hissederim.

Yaşadığınız zaten büyük travma, çocuk düşürmek. Ve yaptığınız inanılmaz riskli, ölebilirdiniz, neyseki hayatta kalmışsınız... Ölmediğiniz için bile şanslısınız. Artık kendiniz nasıl hissedecekseniz öyle davranın. Arkadaşlarınızın baskılarını umursamayın. Neden kendiniz karar veremiyorsunuz, arkadaşlarınız söylemekle mi tehdit ediyorlar yoksa?

Back
X