BEN HAMİLEYKEN SEVGİLİM TATİLE GİTTİ

tugce94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
47
-17
1
Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende (sağlığınız için ne kullandığımı bilmeseniz daha iyi) çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım ( asla söylememeye karar verdim)

Son düzenleme:
Bugun senle yatakta
Yarin baskasiyla tatilde
Öbür gün öbürüyle motorda

Bunlar alenen yasaniyor bir de...

Sevgili degilmissiniz bence, bosver söyleme. Cok umrunda olmaz söylesen de...

Lutfen daha saglam korun, cinsel hayatini daha güvenilir kisilerle yasa. Yine de bir kaza olursa hastaneye gidip aldir. 21 hap icmek ne kuzum?

Düşünün söylesem nasıl hissederim (artı, başınıza bela olur mu sizi rahatsız eder mi o da var), hiçbir şey demeden iletişimi kessem nasıl hissederim.

Yaşadığınız zaten büyük travma, çocuk düşürmek. Ve yaptığınız inanılmaz riskli, ölebilirdiniz, neyseki hayatta kalmışsınız... Ölmediğiniz için bile şanslısınız. Artık kendiniz nasıl hissedecekseniz öyle davranın. Arkadaşlarınızın baskılarını umursamayın. Neden kendiniz karar veremiyorsunuz, arkadaşlarınız söylemekle mi tehdit ediyorlar yoksa?
Yanlızca biri sen söylemessen ben söylerim moduna girdi ben açıkcası söylemeye de korkuyorum belki de inanmıcak şu dikkat çekmeye çalışan kızlardan sancak kim bilir sonuçta adamın yeni sevgilisi var

Sevgilim ben hamileyken tatile gitti iki kız iki erkek olarak hamile olduğumu söyleyemedim barışmaya gittiğim gün gelmedi bende söyleyemedim. Sonra ondan yardım isteyemezdim başka kadınla motor tepesinde videolarını gördüm fotoğraflarını görünce bir şey demek aptallık gibi geldi beni aldattığı çok açıktı bende 21 tane doğum kontrol hapı içtim ve 3 tane ertesi gün hapı içerek çocuğu düşürdüm çok kötü bir süreçten geçtim ama herkes hamile olduğunu söyle dedi sizce bilmek hakkı mı yoksa bunu kendime mi saklamalıyım
Ya şu fakeleri az düşünerek açın ya he kesin düşer öyle çocuk sende hemen düştüğünü görüp anlarsın

Resmen intihara kalkışmışsın. Dua et de sana bir şey olmadı. Bebeği de söyleme ne hakkı var bilmeye. Zaten ortada artık bi bebek yok. İletişim kurmak için bahane arama. Bu adam dönse de daha sizin ilişki dikiş tutmaz, Sana böyle bi acı yaşattıktan sonra.

Bugun senle yatakta
Yarin baskasiyla tatilde
Öbür gün öbürüyle motorda

Bunlar alenen yasaniyor bir de...

Sevgili degilmissiniz bence, bosver söyleme. Cok umrunda olmaz söylesen de...

Lutfen daha saglam korun, cinsel hayatini daha güvenilir kisilerle yasa. Yine de bir kaza olursa hastaneye gidip aldir. 21 hap icmek ne kuzum?
Sinir krizi geçirdim fotoğrafı görünce keşke içmeseydim diyorum midem bana ait değilmiş gibi keşke kürtaj olsaydım

Yanlızca biri sen söylemessen ben söylerim moduna girdi ben açıkcası söylemeye de korkuyorum belki de inanmıcak şu dikkat çekmeye çalışan kızlardan sancak kim bilir sonuçta adamın yeni sevgilisi var

Bence boşverin artık o şerefsiz ne zanneder ne yapar. Pisliğin tekiymiş gerçekten. Ama yine de bence söylememeniz daha iyi olabilir gibi geldi, çünkü ne kadar onunla iletişimini tamamen keserseniz o kadar iyi olacak gibi... Bir de evet size inanmayıp terbiyesizce şeyler söyleyip, iyice moralinizi de bozabilir. Yani şu an kendi ruh sağlığınıza odaklanmanız lazım. 21 hap içecek kadar hayatınızı riske atacak kadar psikolojiniz bozulmuş.

Bence boşverin artık o şerefsiz ne zanneder ne yapar. Pisliğin tekiymiş gerçekten. Ama yine de bence söylememeniz daha iyi olabilir gibi geldi, çünkü ne kadar onunla iletişimini tamamen keserseniz o kadar iyi olacak gibi... Bir de evet size inanmayıp terbiyesizce şeyler söyleyip, iyice moralinizi de bozabilir. Yani şu an kendi ruh sağlığınıza odaklanmanız lazım. 21 hap içecek kadar hayatınızı riske atacak kadar psikolojiniz bozulmuş.
Çok doğru 😥

En garibi de su ki Sizin cinsel hayatiniz ile ilgili neden herkesin bilgisi ve fikri var.. Belli ki yasiniz oldukca kucuk, cocuk dusme hikayesine pek inanmamakla beraber gecmis olsun, Allah islah ettsin, yaradanin affini dileyiniz bir cana kast ettiniz. Bir daha kendi ruh ve beden sagliginiza zarar verebilecek her turlu kisiddn/eylemden uzak durunuz insallah. Umarim bir gun istediginizde gebe kalabilirsiniz ve pisman olmazsiniz.

konu biraz fake gibi geldi.
21 tane dogum kontrol habi 3 tane ertesi gun hapı cocugu dusurmekle kalmaz sizi ölume gorurebilir.

Bilmiyorum soyledikleriniz dogru mu ama yaptığınız cok yanliş. ölebilirdiniz. inşallah bi konuyu okuyup birileri doktora gitmeden kendi kendine bebek dusurmeye calismaz. zira size olmadıysa bile baskasına bir sey olabilir.

21 tane doğum kontrol hapı 3 tane ertesi gün hapı sadece bebek düştü intihar etmek bu
Bu vakalar adli sayılır mı o kadar hapa bir şey olmadı
Hastaneye gitmediniz hani böyle rahat rahat yazdınız ya inandırıcı mı? Asla
Offff

konu biraz fake gibi geldi.
21 tane dogum kontrol habi 3 tane ertesi gun hapı cocugu dusurmekle kalmaz sizi ölume gorurebilir.

Bilmiyorum soyledikleriniz dogru mu ama yaptığınız cok yanliş. ölebilirdiniz. inşallah bi konuyu okuyup birileri doktora gitmeden kendi kendine bebek dusurmeye calismaz. zira size olmadıysa bile baskasına bir sey olabilir.
Allah korusun kimse yapmasın gerçekten ben iyi değilim fiziksel olarak geberip gidip geri gelmiş gibi hissediyorum

Allah korusun kimse yapmasın gerçekten ben iyi değilim fiziksel olarak geberip gidip geri gelmiş gibi hissediyorum

konunuzdan o kısmı silin. doktora gitmek istemeyip size bir sey olmadıgını gorup kendi kendine cocuk dusurmek isteyenler okuyup sizin kadar sansli olmayabilir.

Siz de sans eseri hayatta kalmışsınız resmen.

Söyleme, hayatından çıkar.
Bir dahaki sefere güvenmediğin adamla, çalkantılı bir ilişki yaşıyorsan,
ilişkiye girerken korun.
ayrıca ilaç içip çocuk düşürmek nedir... canınızdan olacaksınız cahilliğinizden...

Back
X