Ben hanım, sen adam !

Oldu, bitti..Kimse duymadı, kimse görmedi. Beni hanım, seni adam bildiler. Çocuklar duymadı, duyan bir şey anlamadı.
Yüzüme değil, kalbime dokundu ellerin. Oraya indi yumruğun, ağzımı burnumu değil, onu kapattın ellerinle. Ah o eller.. çok severdim..çok terlerdi.. hiç bırakmazdık..Ah o günler.. çok uzaktalar..
Bugünler çok yakıcı, çok acı. Hayal kırıklığı.. Tanıdık yalnızlık. Tanıdık değersizlik. Tanıdık görmemezlik. Tanıdık acımasızlık. Tanıdık konuşamamazlık. Tanıdık haksızlık.
Ben eski tanıdıklarımı sevmem. Ben ailemi de sevmem, onlar da beni sevmez. Çok yaktılar.. çok yıktılar.. Gençliğimi aldılar.. Yaşlılığıma göz dikiyorlar. Ama olmaz.Bu kez olmaz. Bu kez 2 yavrum var. Üstelik terkedebileceğim bir okulum da yok artık. Bu kez pes etmeyeceğim. Kaçmayacağım kendimden.
Varsın görme.. Varsın duyma.. Varsın dokunma..Sadece susalım. Duymasınlar, görmesinler. Beni hanım, seni adam sansınlar. Çok mutlu bilsinler, göğsümüzün şişi, burnumuzun diki inmesin. Bencilliğimiz, saygısızlığımız baki, hayal kırıklığımız daim olsun. Varlığın varlığıma armağan olsun 🤩Bu da burda dursun, rezilliğimiz dillere destan olsun 🙋Başkalarının mutsuzlukları üzerine geçtiğin dalgalar, dönsün şimdi bize kapak olsun. Aslanım, yiğidim sana helal olsun 😁💩
İsyyyaaaaaaannnnnnn 🤪

İnsanların sanmasi ile değil inşallah gerçekten mutlu olursunuz.
Birbirinize bey hanim olursunuz.
Mış gibi yaparak değil gerçekten öyle olduğunuz için gulumsersiniz.
O kadar yasanmisliklar var ki şu kısacık satırlarınizda.
Artık kendinizi şiirlere teslim etmişsiniz.
Bir cümlede 10 hazine gizli ama içinde altın görünümlü bir suru çakma takılar.
Acınızı ve anlatmak istediğinizi anlıyorum.
Tedavi görseniz nasıl olur?
Eş terapisti mesela?
Hangi kırık hangi döküğümü toparlayacaklar bilmem ki. İş nerede bitiyor biliyor musunuz? Önce ailenizde, sonra kendinizde. Kökünüz sıkıca bağlıysa toprağa tamamdır işte. Temel sağlamdır.

Yazar burada diyor ki ailemle problemlerim vardı. Eşim çıktı karşıma. Çok sevdim, o da beni. Evlendik. Dillere destan evliligimiz vardi. Mutluyduk.
Eşim sürekli mutsuz olan insanların mutsuzluklariyla dalga geçerdi. Gülme komşuna gelir başına oldu ve o mutsuzluk bizi de buldu.
Kapalı kapılar ardında dayak yedim. Kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim. Bir zamanlar saçlarımı okşayan eller ağzımı yüzümü dağıttı, ağzımı yüzümü kapattı (Allah affetsin tecavüz de olabilir).
Ama ben vazgeçmem yıkmam bu evliliği.
Mükemmel özet alkış emojisi yok 😞

Yazar burada diyor ki ailemle problemlerim vardı. Eşim çıktı karşıma. Çok sevdim, o da beni. Evlendik. Dillere destan evliligimiz vardi. Mutluyduk.
Eşim sürekli mutsuz olan insanların mutsuzluklariyla dalga geçerdi. Gülme komşuna gelir başına oldu ve o mutsuzluk bizi de buldu.
Kapalı kapılar ardında dayak yedim. Kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim. Bir zamanlar saçlarımı okşayan eller ağzımı yüzümü dağıttı, ağzımı yüzümü kapattı (Allah affetsin tecavüz de olabilir).
Ama ben vazgeçmem yıkmam bu evliliği.
Yıkardım, Allah şahidim olsun. Ama "babişim" diyen küçük bir dile mahkumum. (Tecavüz dışında, yazdığınız her şey yerini buldu)

Hangi kırık hangi döküğümü toparlayacaklar bilmem ki. İş nerede bitiyor biliyor musunuz? Önce ailenizde, sonra kendinizde. Kökünüz sıkıca bağlıysa toprağa tamamdır işte. Temel sağlamdır.
Peki neden bu kadar birikmesine müsade ettiniz acılarınızın.
Bazen bir düğüm gibidir bir aci o düğümü çözmeden diğer düğümün de atılmasına müsaade ettiğinizde o düğüm kördüğüm olur.
Açılması daha da zor olur.
Kac düğüm var omrunuzde bilmiyorum ama bence bir yerlerden başlayın artik çözmeye.
Her şey aile değil.
2 çocuk da var anlıyorum sizi.
Ama ilk önce siz inanacaksiniz kendinize.
Tek başınıza bir çok şeyin üstesinden gelebilecek gücü bulacaksınız kendinizde.
Adim atmayan yürümeyi bilmediğini sanarmis.
Once bir adımı at sen.
Belki koşmayı bile biliyorsundur ha ne dersin?

Yıkardım, Allah şahidim olsun. Ama "babişim" diyen küçük bir dile mahkumum. (Tecavüz dışında, yazdığınız her şey yerini buldu)
Babisim diyen o dil o adamla aynı evde mahvolacak. O dil de zehirlenecek. Çocuklarınızın psikolojisini bozacak bu evlilik. Şu an anlamıyorlar sanıyorsunuz ama anlıyorlar. Adım gibi biliyorum anlıyorlar. Ruhlarında onulmayacak yaralar açılıyor.
Ne kendinize ne çocuklarınıza o satırlara yansıyan zulmü reva görmeyin.
Kökünüz saglamsa demissiniz ya kök sizsiniz ve yaralisiniz. Oduncu baltayı indirip duruyor gövdenize. Nolur çocuklarınızın sağlam bir köke sarılıp büyümesini sağlayın.

Kimse için okul bırakmaya değmez ama 2 çocuk için güçlü olmak zorundasınız her ne yaşıyorsanız.
Şiddetmi gördünüz eşinizden veya aldatmamı var?

Gazı kaçmış aşklar bana göre değil🤭 Benim için bam bam bammmmmm :KK53:
Böyle şairane yazınca gerçekten büyük aşk yaşamış gibi görünüyor ama öyle değil malesef. Bildiğin bu evlilikten çekmediği şey kalmamış. Ama abla methiyeler dizmiş 🤷

Back
X