Ben hanım, sen adam !

Peki neden bu kadar birikmesine müsade ettiniz acılarınızın.
Bazen bir düğüm gibidir bir aci o düğümü çözmeden diğer düğümün de atılmasına müsaade ettiğinizde o düğüm kördüğüm olur.
Açılması daha da zor olur.
Kac düğüm var omrunuzde bilmiyorum ama bence bir yerlerden başlayın artik çözmeye.
Her şey aile değil.
2 çocuk da var anlıyorum sizi.
Ama ilk önce siz inanacaksiniz kendinize.
Tek başınıza bir çok şeyin üstesinden gelebilecek gücü bulacaksınız kendinizde.
Adim atmayan yürümeyi bilmediğini sanarmis.
Once bir adımı at sen.
Belki koşmayı bile biliyorsundur ha ne dersin?
Çok küçük yaşta yakalandım, erken başladım düğüm atmaya. Kendimce, etrafımca helal olsundu bana da işte, çözememişim, çözdüğümü sanmışım. Bırakmıyor yakamı, en ufak bir huzursuzlukta hortluyorlar ve ben her seferinde asıl sorunumu bırakıp eski acılarımı yad ederken buluyorum kendimi. Şimdi de olduğu gibi.

Yazar burada diyor ki ailemle problemlerim vardı. Eşim çıktı karşıma. Çok sevdim, o da beni. Evlendik. Dillere destan evliligimiz vardi. Mutluyduk.
Eşim sürekli mutsuz olan insanların mutsuzluklariyla dalga geçerdi. Gülme komşuna gelir başına oldu ve o mutsuzluk bizi de buldu.
Kapalı kapılar ardında dayak yedim. Kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim. Bir zamanlar saçlarımı okşayan eller ağzımı yüzümü dağıttı, ağzımı yüzümü kapattı (Allah affetsin tecavüz de olabilir).
Ama ben vazgeçmem yıkmam bu evliliği.
Lutfen ama bu şiir tadındaki evliligin 2 de meyvesi varmis onu atlamayalim😒

Çok küçük yaşta yakalandım, erken başladım düğüm atmaya. Kendimce, etrafımca helal olsundu bana da işte, çözememişim, çözdüğümü sanmışım. Bırakmıyor yakamı, en ufak bir huzursuzlukta hortluyorlar ve ben her seferinde asıl sorunumu bırakıp eski acılarımı yad ederken buluyorum kendimi. Şimdi de olduğu gibi.
Bak bu bile yanlış. En üstteki acılar şifa bulmadan el altta boşuna şifa aramışsıniz.
Biriktirmek daima yorar insanı.

Aynisini yaziyodum tam, öküze şiyir de yazsan, mölüyo sonunda
Bu konularda hep çocuklara üzülüyorum. Kadının kocadan ayrılmama bahanesi oluyor ya da o hengame de kaybolup gidiyor. Kendi hırsları için hiçe sayıyor çocukları. Hele bir kesim var ki çocuğun evliliği kurtaracağını düşünen. Akıllara zarar

Psikolojik destek alın mutlaka. Cocuklugunuzdaki o travmalar var ya, unutamadiginiz, dönüp dönüp düşündüğünüz. Onları şimdi de çocuklarınız yaşıyor farkinda mısınız?

Bu konularda hep çocuklara üzülüyorum. Kadının kocadan ayrılmama bahanesi oluyor ya da o hengame de kaybolup gidiyor. Kendi hırsları için hiçe sayıyor çocukları. Hele bir kesim var ki çocuğun evliliği kurtaracağını düşünen. Akıllara zarar
Hirs degil de duzeni bozmak, yeniden baslamak zor geliyo bence

Bu yorumun bak çok güzel işte.
Doğru.
Bazi çocuklar büyüyorlar keske bizi bu adamla aynı evde buyutmeseydin anne diyen çocuklar da duydu bu kulaklar.
Yani gerçekten çocuklara iyilik mi yoksa kötülük mü yapılıyor işte bu en önemli bilinmesi gereken bir denklem.

İnkılap çok pahalı 🤷
Mini mini bir kuştu donmuş yüreğim
Konmuştu kalbinin penceresine.
Aldın onu içeriye
Kanattın öpmek yerine
Seni zalımın oğlu
Ellerim bak boş kaldı.

Bu eseri ucuz yayinevlerine satmak olmazdı zaten. Kalite tesadüf değildir bebeğim 😂

Babam müteessir oldu, benim gönlümü almaya çalıştı.

Hassasiyeti etrafta hiçbir aksülamel uyandırmazdı.

Onlar dahi kudret mefhumunu yanlış anladıkları müddetçe şekil ve isimleri ne olursa olsun, çöküp gitmeye mahkûmdur.

Maziden ders almayanların akibeti budur…

Bacım boşanmayacaksan bari iki tane de sen geçir okkalica, iki gün kendine gelemesin desem şiddet yanlısi olurum değil mi? Demiyorum tamam.

Yazar burada diyor ki ailemle problemlerim vardı. Eşim çıktı karşıma. Çok sevdim, o da beni. Evlendik. Dillere destan evliligimiz vardi. Mutluyduk.
Eşim sürekli mutsuz olan insanların mutsuzluklariyla dalga geçerdi. Gülme komşuna gelir başına oldu ve o mutsuzluk bizi de buldu.
Kapalı kapılar ardında dayak yedim. Kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim. Bir zamanlar saçlarımı okşayan eller ağzımı yüzümü dağıttı, ağzımı yüzümü kapattı (Allah affetsin tecavüz de olabilir).
Ama ben vazgeçmem yıkmam bu evliliği.
Bdv profisi işte:KK52:

Back
X