Ben hatalı birşey mi yaptım farkında olmadan?

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
Dün Aksam abimlere yemege gittik , annem babam ,
abim isten gelmemisti daha , yengemle sofrayı hazırlıyorduk ,
sonra abim geldi ,
iste , yemek falan yedik ,
sofrayı toplarken abimin kulagına sakız patlattım ,
oda bana coraplarını fırlattı , sakalastık yani ,
yengemin yüzü aniden düstü ,
dogru dürüst konusmadı falan , moreli bozuldu yani ,
biz gidene kadar böyleydi ,
ugurlarkende soguk davrandı bana
acaba o saka yüzünden mi kızdı ,
yanlıs bıseymı yaptım anlamadım
dünden beri taktım kafama...

bence yanlıs bısey yapmamıssın sonucta abınle sakalasabılırsın kıskanmıstır desem oda sacma olur bılemedım ama yanlıs bısey yapmamıssın belkı canı baska bıseye sıklmıstr :)

senin yanlış bişey yaptığından deil ama o kıskanmış olabilir. bence gayet normal. insan yeri gelir sevdiğini anasıyla babasıyla bile paylaşamaz. takılmaz geçer ama tatsızlık istemiyosan böyle şakalaşmaları yengenin gözüne sokma derim ben.

Eee insan abisine şaka da yapamayacaksa artık...
Bu son zamanlarda görümceden koca kıskanmak moda oldu.
Oldu olacak abine kur yapıyor ol. Anlamak mümkün değil neyi neden kıskanıyorsun?
Hayret bişey...

senin yanlış bişey yaptığından deil ama o kıskanmış olabilir. bence gayet normal. insan yeri gelir sevdiğini anasıyla babasıyla bile paylaşamaz. takılmaz geçer ama tatsızlık istemiyosan böyle şakalaşmaları yengenin gözüne sokma derim ben.

Tam Anlamadım Yengemın abimi benden kıskanması GAYET NORMAL mi Diyorsun yani

Eee insan abisine şaka da yapamayacaksa artık...
Bu son zamanlarda görümceden koca kıskanmak moda oldu.
Oldu olacak abine kur yapıyor ol. Anlamak mümkün değil neyi neden kıskanıyorsun?
Hayret bişey...

canım bunu hemen erkek kadın ilişkilerine bağlamaya gerek yok. kıskançlık insanın doğasında olan bişey. nasıl bir çocuk mesela oyuncağını kimseye vermek istemez kardeşiyle bile paylaşamaz , o hesap...

Yetiştiği ortam farklı olduğu için davranışlarınız ona yabancı gelmiş olabilir. Daha önce aynı ortamda fazla bulunup, bir şeyler paylaşmamış olmanızdan kaynaklanıyor bu durum. Abinle arandaki şakalaşmanın haricinde direk abine de kızmış olabilir başka bir şeyden dolayı. Bence bunu şimdilik üzerine alınma. Daha fazla zaman geçirdikten sonra tekrar aynı bakışlarla karşılaşırsan eğer o zaman aranızda konuşmanız gereken bir sorun var demektir.

canım bunu hemen erkek kadın ilişkilerine bağlamaya gerek yok. kıskançlık insanın doğasında olan bişey. nasıl bir çocuk mesela oyuncağını kimseye vermek istemez kardeşiyle bile paylaşamaz , o hesap...

Ama çok sağlıklı bir düşünce değil bence.
Şahsen eşim kardeşiyle ve ailesiyle ilgiliyse bu benim hoşuma gider.
İnsanın ailesi bambaşka.
Tamam bundan sonra yuvası benimle ama onu büyüten, onunlayıllarca zaman geçiren insanlar onlar.
Benden daha iyi tanıyan onlar.
Şimdi bizde gelin alma hazırlıkları yapıyoruz.
Gelecek kız hiç gülmez, tip tip karşılık veriyor bir de.
Evine gidene de pek hizmet eden biri değilmiş.
Şimdi kara kara düşünüyorum nasıl geçincem diye.
Bide aynı eve gelecek şaka gibi...
Sanırım hassas olduğum tarafıma geldi bu konu :43:

Biz yengemle yillarca beraber oturduk
böyle yanlis anlasilmalarda hemen
acik ve net bir sekilde birbirimizle konusurduk

yani samimiyetinizi bilmiyorum ama rahatlamak icin
yengenizi ariyabilirsiniz
en azindan neden üzüldügünü ve abinizle sakaniza alinmamasi gerektigini iyilikle güzellikle anlatabilirsiniz
belkide baska birseyden dolayi böyle tavir göstermistir..bilemeyiz

Son düzenleme:
Ama çok sağlıklı bir düşünce değil bence.
Şahsen eşim kardeşiyle ve ailesiyle ilgiliyse bu benim hoşuma gider.
İnsanın ailesi bambaşka.
Tamam bundan sonra yuvası benimle ama onu büyüten, onunlayıllarca zaman geçiren insanlar onlar.
Benden daha iyi tanıyan onlar.
Şimdi bizde gelin alma hazırlıkları yapıyoruz.
Gelecek kız hiç gülmez, tip tip karşılık veriyor bir de.
Evine gidene de pek hizmet eden biri değilmiş.
Şimdi kara kara düşünüyorum nasıl geçincem diye.
Bide aynı eve gelecek şaka gibi...
Sanırım hassas olduğum tarafıma geldi bu konu :43:

anladım canım, Allah kolaylık versin size o zaman o gelinle. ben de işin diğer tarafındayım, gelinim yani. eşimin ailesiyle, kardeşiyle ilgili olmasına sevinirim ama içten içe kıskanırım da çünkü, onu paylaşamıyorum, bi tek beni sevsin, bi tek benimle ilgilensin istiyorum ama neyseki bunun yanlış bi düşünce olduğunun bilincinde olabilecek bir insanım. onun için hiç çaktırmam bu hissiyatımı. mesela geçen gün kayınvalidemlere gitcekken görümcem eşime mesaj attı, gelirken meyveli pasta alır mısın diye. eşim almıcaktı, ben zorla aldırdım. sonra gittiğimizde görümcem dedi ki ''abim bi mesajımla bana pasta getirdi'' ben de içimden güldüm yalnız dedim ki getirecek tabi ne demek..

anladım canım, Allah kolaylık versin size o zaman o gelinle. ben de işin diğer tarafındayım, gelinim yani. eşimin ailesiyle, kardeşiyle ilgili olmasına sevinirim ama içten içe kıskanırım da çünkü, onu paylaşamıyorum, bi tek beni sevsin, bi tek benimle ilgilensin istiyorum ama neyseki bunun yanlış bi düşünce olduğunun bilincinde olabilecek bir insanım. onun için hiç çaktırmam bu hissiyatımı. mesela geçen gün kayınvalidemlere gitcekken görümcem eşime mesaj attı, gelirken meyveli pasta alır mısın diye. eşim almıcaktı, ben zorla aldırdım. sonra gittiğimizde görümcem dedi ki ''abim bi mesajımla bana pasta getirdi'' ben de içimden güldüm yalnız dedim ki getirecek tabi ne demek..

Vallahi aynen bide akrabamız kız babası bize sürekli gelin görün kızımı alın diyordu.
Abimde gitti baktı kıza.
Beğenmemiş şimdi sözümden dönmek olmaz diyor.
Kız bugün evet diyor yarın vazgeçtim.
Abim almayacakta işte alırsa yandık :14:

ne warki bunda yengen kıskanmış sanırım...çok saçma eğer bundan rahatsız olduysa akşamın sonunda abininde başının etini yemiştir sanırım...

insan asik olunca okadar sacmaliya biliyorki aklin almaz :)))) Benimde eski sevgilim mutlaka hergün annesiyle telefonda konusuyordu ( ailesinden ayri yasiyordu) ayyyy bi yandan tatli tatli konusmalari cok hosuma gidiyordu bi yandanda cok kiskaniyordum.

sen yinede sevgide saygida kusur etme unutma sende gün gelicek gelin olup ellere karisicaksin :Pp

Öff ya yaptığınızda hiçbir şey yok ağabeyiniz tabii ki şakalacaksınız sarılıp öpeceksiniz vs. ne yani senelerdir öyle davrandığınız insana evlendi veya nişanlandı diye mesafe mi koyacaksınız ben de gelinim ama yerinizde olsam o böyle surat asıyor diye inadına daha samimi davranırdım ağabeyime veya kardeşime ... ne haddine ya ben de eşimi çok kıskanırım gözümden sakınırım ama annesinden kardeşinden kıskanmak çok mantıksız kimse kusura bakmasın...

Konu sahibi arkadaşım kusura bakmasın ama aklıma takıldı

İlk konunu okuduğumda senin yazı stilini daha önce ban yemiş bir üyeninkine benzetmiştim, şimdiki konunun içeriği de onun içeriklerine benziyor,Kalpsizin1i mi neydi nicki, hani gelin tarafından kıskanılan ve dayısı tarafından aşık olunan üye.Bir ilginiz olamaz değil mi???

beni abimden bu sebeple kıskanmış olan birini yolabilirdim valla ben =) ne haddine onun; benim canım kanım olan öz abimden beni kıskanmak ! şaka gibi . hatta sapıkça

Dün Aksam abimlere yemege gittik , annem babam ,
abim isten gelmemisti daha , yengemle sofrayı hazırlıyorduk ,
sonra abim geldi ,
iste , yemek falan yedik ,
sofrayı toplarken abimin kulagına sakız patlattım ,
oda bana coraplarını fırlattı , sakalastık yani ,
yengemin yüzü aniden düstü ,
dogru dürüst konusmadı falan , moreli bozuldu yani ,
biz gidene kadar böyleydi ,
ugurlarkende soguk davrandı bana
acaba o saka yüzünden mi kızdı ,
yanlıs bıseymı yaptım anlamadım
dünden beri taktım kafama...

Nedense yazdıklarınız bana Kalpsizin1 ini hatırlattı :D

Canı sıkkındır belki, başka şeye bozulmuştur. Niye üzerine alındın ki?

Nedense yazdıklarınız bana Kalpsizin1 ini hatırlattı :D

Canı sıkkındır belki, başka şeye bozulmuştur. Niye üzerine alındın ki?

Yazı stili, (cümle içinde kelimelerin ilk harfi sebepsiz yere büyük) tarzı, tavrı, yaşadığı ülke vs, tüm bunlar bana da Kalpsizin1'i adlı efsanevi üyemizi hatırlattı..

konuya gelirsek, yengenizin sizi kıskandığınızı düşünüyorsanız, benzer hareketleri yengenizin yanında yapmayıverin..

Benim yengemle başıma gelmişti bu olay. Amcamla şakalasırken yengem söylendi. Ben bu arada13-14 yaşımda filanım.Arkamdamdan diğer yengelerime söylenmiş.Demiş ben böyle şakaları sevmem.Ona söyleyin kocamla şakalaşmasın ben kıskancım demiş.
Annem dedi o apt... kadına söyleyin o onun öz amcası daha çocuk ne olabilirki. O tarihten sonra yengenlede amcamada mesafe koydum.
Böyle dengesizinsanlar var. Nasıl bir fantazi kuruyorlar anlamak güç.Ben çocuğum amcam öz amcam gelmiş beni öpmüş bunda ne var. İğrenç bir zihniyet yapısına sahipler.
Bu durumu abine ilet bence. Hep iyilik olmuyor. Birazda kötü görümce ol ayağını denk alsın.

Back
X