• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hayatım boyunca bu gaz korkusuyla mı yaşıycam:(

damlos19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
176
87
98
Manisa
Kizlar meraba:( benim sıkıntım biraz komik gelebilir size, ben topluluk icinde sessiz anlarda(sinif,otobus ozellikle) gaz çıkarmaktan çok korkuyorum. Bunun icin kendimi sıkıyorum surekli onu dusunuyorum ve bu beni cok rahatsiz ediyor. Bazen siniftan aniden ciktigim bile oldu:( Aslinda çok bir şey yok ama kendimi oyle sartlandirdigim için yaparım rezil olurum diye korkuyorum kendimi sıkıyorum:( ve bu sorun son 6 ayda falan ortaya çıktı daha önce hiç yoktu:( Bi kere sınavda ishal olmuştum, çok hafif bişey cikti karın guruldusu gibi ama kimse duymadi bakmadi da zaten, ondan sonra bu korkum basladi ve bana hayati zindan ediyor:(
Sizin aranizda da bu sacma seyi yasayan var mı sanmıyorum ama:(

İşe yarar mı sizce
elbette. takintilarin bi cikis noktasi olur genelde.sizinki de yasadiginiz olay. yani benim acimdan bahsi bile gecmeyecek onemsz bi konu ama sizin acinizdan hayatinizin merkezinde bu konu. bu durumda bi destek almak iyi gelecek. ne desek ne kdr normallestirsek bos smdi burda. kitlenmissiniz o konuya.

elbette. takintilarin bi cikis noktasi olur genelde.sizinki de yasadiginiz olay. yani benim acimdan bahsi bile gecmeyecek onemsz bi konu ama sizin acinizdan hayatinizin merkezinde bu konu. bu durumda bi destek almak iyi gelecek. ne desek ne kdr normallestirsek bos smdi burda. kitlenmissiniz o konuya.

Kendi kendime cozemem mi peki:(

Bundan 5 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken benimde böyle bir sıkıntım vardı. Ben sınavlarda karnımdan ses çıkacak diye sınavlara girmediğimi biliyorum çünkü baya baya yüksek sesler çıkıyordu :olamaz: Ben kendimce çeşitli yöntemler yeme düzenimi değiştirme, rahatlatıcı çaylar ile hafifletmiştim. Bir de kendi kendime ne olacak ucunda ölüm yok ya çıkarsa da çıkar diyerek rahatlatıyordum bir süre sonra kendimde sorun etmeyi bıraktığımda ortadan yok oldu :) Her şey beyinde bitiyor sende sorun etmeyi bırak biliyorum seni anlıyorum biraz zor olabilir ama aşılmayaccak bir şey değil şimdi o hallerime gülüyorum :) boşuna o günlerimi kendime zehir etmişim.

Bundan 5 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken benimde böyle bir sıkıntım vardı. Ben sınavlarda karnımdan ses çıkacak diye sınavlara girmediğimi biliyorum çünkü baya baya yüksek sesler çıkıyordu :olamaz: Ben kendimce çeşitli yöntemler yeme düzenimi değiştirme, rahatlatıcı çaylar ile hafifletmiştim. Bir de kendi kendime ne olacak ucunda ölüm yok ya çıkarsa da çıkar diyerek rahatlatıyordum bir süre sonra kendimde sorun etmeyi bıraktığımda ortadan yok oldu :) Her şey beyinde bitiyor sende sorun etmeyi bırak biliyorum seni anlıyorum biraz zor olabilir ama aşılmayaccak bir şey değil şimdi o hallerime gülüyorum :) boşuna o günlerimi kendime zehir etmişim.

Evet sorun etmeyince ortadan kalkar ama onu yapmak o an zorlaşıyor
Şuan yattigim yerden cok basit gibi duruyor ama sessiz bi ortamda insanlarin icinde yine basliyor:( ozellikle sinavda benimde sizin gibi

Hamileyken bende olmuştu hatta is yerinde sesli çıkardım bile bir kere. Üç kişi yanyana oturuyoduk:-) eşim bile dalga geçmeye başladı şakayla karışık ama tutamıyorum. Neyse ki şimdi iyiyim, insanlık halleri bosver

Düşünmeyin.
Ne zaman stres yapsam karnım guruldar hem de ne guruldama!
Sanki bir yüz yıldır yemek yemiyorum.
Oysa ramazanda 15 saat oruçluyken hiç guruldamaz.
Hep psikolojik.

iki kez hemoroid ameliyatı oldum, ikincisinden sonra istemsizce bazen kaçıyor elimde değil. benim de eşim dalga geçiyor ama çözebileceğim bir durum değil tekrar doktora gitmeye de çekiniyorum, muhtemelen yapılabilecek bişey olmayacak.
sizin böyle fizyolojik bir sıkıntınız da yok endişe etmeyin. olursa da dünyanın sonu degil

korkularinizin uzerine gitmek diye bir sey vardir ya saliverin gitsin bir kere alisirsiniz diyecegim

Karnım guruldayacak diye bütün dikkatim dağılırdı sınavlarda benimde. Su üstüne su içerdim bastırsın diye ama düşündükçe illaki guruldardı. Sonra sonra üstüne düşmeyince geçti gitti. Seninki de böyle olacak bence.

Back
X