Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş boşanmış

Thebalm-

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
235
123
18
33
Merhaba sevgili kk üyeleri
Biriyle tanıştım, çok efendi ve dürüst biri. Konuşmalarından anladığım kadarıyla çok vicdanlı biri olduğunu düşündüm.

Bugün facebook fotolarına bakarken ortada papyonlu oynarken bir pozu dikkatimi çekti. Ve parmağında alyans vardı. Bunu sordum. O da bunu yüz yüze görüştüğümde söylemeyi düşünüyordum dedi ve 7 ay süren bir evlilik yaptığını söyledi. Sebep olarak annesine saygısızlık yaptığını söyledi. Ne gibi diye sorduğumda eve gelmelerini istemedi gibi şeyler söyledi.

Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş ve boşanmış. Ben 24, o da 30 yaşında. Ailem kesinlikle istemez. Siz ne düşünüyorsunuz?

Evlenmiş boşanmış olması benim için sorun olmazdı ama annesine saygısızlık ettiği (saygısızlık dediği de annesini evine çağırmaması !) gerekçesi ile boşanmış olması sorun olurdu. Ana kuzusu olmasın? Sen iyice huyunu suyunu tanı. Ayrıca 7 ay olmuş siz görüşeli boşanma durumunu yeni söylüyor. Bu da önemli bir ayrıntı. Sen sormasan belki de söylemeyecekti?

Not: 7 ay süren evlilikmiş siz ne zamandır görüşüyorsunuz?

Annesinin eve gelmemesini neden istemis?
Evet hanimefendi de suclu olabilir ancak cok masum da olabilir.
Kendinizi riske atmamak adina bu bosanma sebebini bir guzel didikleyecek ve hicbir ayrintiyi gozden kacirmayacaksiniz.
Aklinizda tek bir soru isareti kalmasin.

Ama ben olsaydim yerinizde ugrasmazdim.
Bosanmak zaten cok yipratici bir surec, nicin yola yorgun bir adamla cikayim diye dusunurdum.

Ben evlenmedim,o evlenmiş bosanmis.
Askin böyle bir sınırlaması bence olmamalı.
He ortada ne kadar büyük bir aşk var onuda ancak siz bilirsiniz.

Adamin evliligi 7 ay sürmüş biz konu okumaktan yanlis anlıyoruz artik

Adam 7 ay evli kalmış

Büyük ihtimalle annesi zor bir kayınvalide.
Eğer annem yüzünden boşandık diyorsa ya kendisi aşırı anne bağımlısıdır yada annesi yönetme merakı olduğundan ama ağlama ama duygu sömürüsüyle aralarını açmış kötü huylu bir kayınvalidedir.
Ben olsam hiç o topa girmem.
Bir kere annesi için boşanan bir kere daha boşanır. Yada anne bir kez saygısız bu gelin diye boşattıysa oğlunu yine yapabilir.
Risk almana değmez bence

evlenip boşanması sorun değil ama boşanma nedeni önemli ailesine yapılan saygısızlık demiş ama belki de ailesi saygısızdır ki gelin onları evde istemedi. Normal şartlarda anneni istemiyorum evime gelmesin demiyor kimse durduk yere. Tabi kesin bişey söylemek zor yinede. Kararınız olumluya kayıyorsa bu meselenin altını deşin biraz.

Son düzenleme:
Bosanmis insanlarla evlenilmez diye birşey elbette ki yok..
Ancak bana boşanan erkekler nedense hiç güven vermiyor .
Yanlış anlama belki sevgilin, dürüst birisidir.
Lakin, soylemleri genelde hep yalan çıkıyor .
Kaldı ki eski eşi annesini eve durduk yere de kabul etmemezlik yaptığını düşünmüyorum . .
Neler oluyor neler bitiyor .
Eminim ciddi bir kayinvalide gelin çekişmesi olmuştur .
Biraz kurcala, detaya in..
Şu an konu çok havada iken ayrıl yada devam et demek yanlış olur..

Evlenip bosanmis olmasi bi sorun degil bence. Ama sebebini ayrintili bi sekilde ogrenin. Neden eve cagirmadi neden istemedi? Kimse durduk yere annen eve gelmesin demez. Icinize sinmiyorsa yol yakinken ayrilin.

Boşanma nedeni kendi hatasından dolayı olabilir belki kadına bu şekilde iftira atıyordur
Boşanma nedeni doğruysa bu adam pire için yorgan yakıyor ve çok canını sıkar
Nerden tutsan elinde kalır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…