Adamin evliligi 7 ay sürmüşEvlenmiş boşanmış olması benim için sorun olmazdı ama annesine saygısızlık ettiği (saygısızlık dediği de annesini evine çağırmaması !) gerekçesi ile boşanmış olması sorun olurdu. Ana kuzusu olmasın? Sen iyice huyunu suyunu tanı. Ayrıca 7 ay olmuş siz görüşeli boşanma durumunu yeni söylüyor. Bu da önemli bir ayrıntı. Sen sormasan belki de söylemeyecekti?
Adam 7 ay evli kalmışEvlenmiş boşanmış olması benim için sorun olmazdı ama annesine saygısızlık ettiği (saygısızlık dediği de annesini evine çağırmaması !) gerekçesi ile boşanmış olması sorun olurdu. Ana kuzusu olmasın? Sen iyice huyunu suyunu tanı. Ayrıca 7 ay olmuş siz görüşeli boşanma durumunu yeni söylüyor. Bu da önemli bir ayrıntı. Sen sormasan belki de söylemeyecekti?
Ben de şimdi farkedip düzelttimAdamin evliligi 7 ay sürmüşbiz konu okumaktan yanlis anlıyoruz artik
Boşanma nedeni kendi hatasından dolayı olabilir belki kadına bu şekilde iftira atıyordurMerhaba sevgili kk üyeleri
Biriyle tanıştım, çok efendi ve dürüst biri. Konuşmalarından anladığım kadarıyla çok vicdanlı biri olduğunu düşündüm.
Bugün facebook fotolarına bakarken ortada papyonlu oynarken bir pozu dikkatimi çekti. Ve parmağında alyans vardı. Bunu sordum. O da bunu yüz yüze görüştüğümde söylemeyi düşünüyordum dedi ve 7 ay süren bir evlilik yaptığını söyledi. Sebep olarak annesine saygısızlık yaptığını söyledi. Ne gibi diye sorduğumda eve gelmelerini istemedi gibi şeyler söyledi.
Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş ve boşanmış. Ben 24, o da 30 yaşında. Ailem kesinlikle istemez. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?