- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Ortada bir ilişki yok. Daha 4 gündür tanıyorum. Ben de olumsuz düşünüyorumEvlenmiş boşanmış olması benim için sorun olmazdı ama annesine saygısızlık ettiği (saygısızlık dediği de annesini evine çağırmaması !) gerekçesi ile boşanmış olması sorun olurdu. Ana kuzusu olmasın? Sen iyice huyunu suyunu tanı. Ayrıca 7 ay olmuş siz görüşeli boşanma durumunu yeni söylüyor. Bu da önemli bir ayrıntı. Sen sormasan belki de söylemeyecekti?
Not: 7 ay süren evlilikmiş siz ne zamandır görüşüyorsunuz?
Evet yorgun ben de olumsuz düşünüyorum ama görüşlerinizi merak ettuAnnesinin eve gelmemesini neden istemis?
Evet hanimefendi de suclu olabilir ancak cok masum da olabilir.
Kendinizi riske atmamak adina bu bosanma sebebini bir guzel didikleyecek ve hicbir ayrintiyi gozden kacirmayacaksiniz.
Aklinizda tek bir soru isareti kalmasin.
Ama ben olsaydim yerinizde ugrasmazdim.
Bosanmak zaten cok yipratici bir surec, nicin yola yorgun bir adamla cikayim diye dusunurdum.
Ortada bir ilişki yok. Daha 4 gündür tanıyorum. Ben de olumsuz düşünüyorum
Ortada aşk yok. Daha 4 gündür tanısıyoruz o kadarBen evlenmedim,o evlenmiş bosanmis.
Askin böyle bir sınırlaması bence olmamalı.
He ortada ne kadar büyük bir aşk var onuda ancak siz bilirsiniz.
Evet risk almak doğru değil haklısınız kendimi bilerek yakamamBüyük ihtimalle annesi zor bir kayınvalide.
Eğer annem yüzünden boşandık diyorsa ya kendisi aşırı anne bağımlısıdır yada annesi yönetme merakı olduğundan ama ağlama ama duygu sömürüsüyle aralarını açmış kötü huylu bir kayınvalidedir.
Ben olsam hiç o topa girmem.
Bir kere annesi için boşanan bir kere daha boşanır. Yada anne bir kez saygısız bu gelin diye boşattıysa oğlunu yine yapabilir.
Risk almana değmez bence
Görücü usülü mü bu? 4 gündür tanıdığın adamı ailem istemeyecek diye dert mi ediyorsun? Önce sen bir tanısaydın, bir baksaydın bakalım sen isteyecek misin?Ortada bir ilişki yok. Daha 4 gündür tanıyorum. Ben de olumsuz düşünüyorum
Haklısınız kolay değil tesekkur ederim ben de olumsuz düşünüyorum zaten böyle bir şeyi ailem kabul etmezAnnesi gelinine kimbilir ne yaptı da, kadın istemedi acaba??
Oyum olumsuz kutusuna..
Görücü usulü değil o tanışmak istedi. Ailemin düşüncesini biliyorum. 4. Günde ben fotosunu sordum öyle söylediGörücü usülü mü bu? 4 gündür tanıdığın adamı ailem istemeyecek diye dert mi ediyorsun? Önce sen bir tanısaydın, bir baksaydın bakalım sen isteyecek misin?
Mücadele etmeden hemen 7. ayda evlenmesi beni de huzursuz etti, kararım olumsuzBaşlamadan bitir bence. Annesi yüzünden boşanması hemde 7 ay içinde ondan uzak durman izlenimi yarattı bende.
O zaman hiç düşünme yol ver gitsin, ortada bir aşk yok madem annesi olayı şimdiden kafa kurcalayıcıGörücü usulü değil o tanışmak istedi. Ailemin düşüncesini biliyorum. 4. Günde ben fotosunu sordum öyle söyledi
An itibariyle de görüşmek istemediğimi söyledimO zaman hiç düşünme yol ver gitsin, ortada bir aşk yok madem annesi olayı şimdiden kafa kurcalayıcı
olmaz bu iş, olmamalı da bence.
Ay kesin oyledir deseydin.Direk kac canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?