• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş boşanmış

Bu erkekler bosandiklari zaman hep annelerini on plana koyuyorlar nedense.. negatif elektrik aldim bu kisiden.. yok devam etmek istiyorum dersende, bosanma dilekcelerini oku .. detaylariyla birlikte.. acaba eski esi neden annesini eve almak istemiyordu .. vardir muhakkak bir sebebi ..

Bu erkekler bosandiklari zaman hep annelerini on plana koyuyorlar nedense.. negatif elektrik aldim bu kisiden.. yok devam etmek istiyorum dersende, bosanma dilekcelerini oku .. detaylariyla birlikte.. acaba eski esi neden annesini eve almak istemiyordu .. vardir muhakkak bir sebebi ..

Cadalozun fitnecinin tekidir kv o yüzden almak istemiyordur niye olcak kız :)

Evlenmis bosanmis olmasi sorun degil tabiki ama boşanma nedeni biraz kafa karistiriyo.

Annesine çok bağlı zaten belli ve öyle de yaptım, direk kaçtım
İyi yapmışsın. Zaten 4 günde aşık da olunmaz. Kriterlerime uymuyo dersin olur biter.

Belki kadın iyiydi kaynana kötüydü. Veya kadın kötü olsa, kaynana iyi olsaydı oğlunun onun yüzünden yuvasını yıkmasını istemez, orta yolu bulmaya çalışırdı. Sonuç: kötü kaynana

Evlenmiş boşanmış bir adam çocuğu olmadığı süre beni rahatsız etmezdi evlenirdim fakat bu mevzu biraz tuhaf...

7 ayda eş boşamak hemde annesine saygısızlık etti diye...
Ya bu noktada bir yalan var yada bu adam gerçekten ana kuzusu...

Eğer öyleyse hiç bulaşmamakta yarar var diyorum kenara çekiliyorum...

Boşandığı sebep düşündürücü.
7 ayda ne yaşandı da kadın eve istemedi acaba?

Uzak dur.Annesi oğlum ben varken seni bırakır sende kimsin mantığındaysa çok çekersin.

Bu arada şartlar eşit olmayınca evlilik zor.

Ayrılma sebeblerıne baglı derım

Sen forumu iyice bi kurcala bence kv başlıklı konuları özellikle, neden istemiyolar kayınvalideleri bi fikrin olur.

ıyyy en nefret ettiğim erkek tipi.canım olursa ilerde buraya bayağı konu açarsın.iyi düşün bence

annesi ve evliliğini sürdürmek arasında tercihi annesi olduysa annesi ile yaşayacaktır. hiç bulaşma bence. annesi ile yaşasın. kimse kimsenin annesini durup dururken istememezlik etmez.

Back
X