- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske olumsuz dusunceni söylerken burdan bakınca ana kuzusu gibi duruyorsun, 7 ayda insan annesi evine gelmesin istiyor diye bosanir mi? Hadi boşandığın kadının başını yaktin hala kimin basini yaksam diye ariyorsun, en baştan her şeyi açıkça soylemen gerekiyor kimse cemez bu tip erkekleri yazsaydin. Ne iyi olurdu ya balyoz gibi inerdi kafasina.Annesine çok bağlı zaten belli ve öyle de yaptım, direk kaçtım
Merhaba sevgili kk üyeleri
Biriyle tanıştım, çok efendi ve dürüst biri. Konuşmalarından anladığım kadarıyla çok vicdanlı biri olduğunu düşündüm.
Bugün facebook fotolarına bakarken ortada papyonlu oynarken bir pozu dikkatimi çekti. Ve parmağında alyans vardı. Bunu sordum. O da bunu yüz yüze görüştüğümde söylemeyi düşünüyordum dedi ve 7 ay süren bir evlilik yaptığını söyledi. Sebep olarak annesine saygısızlık yaptığını söyledi. Ne gibi diye sorduğumda eve gelmelerini istemedi gibi şeyler söyledi.
Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş ve boşanmış. Ben 24, o da 30 yaşında. Ailem kesinlikle istemez. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu da bir secenek yeni moda oldu evli erkeklerin bosandim deyip baska kizlarla sevgili olmalari. Allah akil fikir versin bu adamlara. En cokta vicdan versin vicdan..Beni yanliş anlamayin ama adam hala evli olabilir mi? Ve sizi kandiriyor olabilir mi? Ins. Degildir.
aileci biri olduğu çok belli uzak durMerhaba sevgili kk üyeleri
Biriyle tanıştım, çok efendi ve dürüst biri. Konuşmalarından anladığım kadarıyla çok vicdanlı biri olduğunu düşündüm.
Bugün facebook fotolarına bakarken ortada papyonlu oynarken bir pozu dikkatimi çekti. Ve parmağında alyans vardı. Bunu sordum. O da bunu yüz yüze görüştüğümde söylemeyi düşünüyordum dedi ve 7 ay süren bir evlilik yaptığını söyledi. Sebep olarak annesine saygısızlık yaptığını söyledi. Ne gibi diye sorduğumda eve gelmelerini istemedi gibi şeyler söyledi.
Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş ve boşanmış. Ben 24, o da 30 yaşında. Ailem kesinlikle istemez. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mesele evlenmiş boşanmışlıktan önce senin hiç bir şekilde bu insanı evlenme kararı verecek kadar tanımamış olman.Siz sanırım daha yüzyüze bile görüşmemişsiniz.Bu ne aceleMerhaba sevgili kk üyeleri