• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş boşanmış

Annesine çok bağlı zaten belli ve öyle de yaptım, direk kaçtım
Keske olumsuz dusunceni söylerken burdan bakınca ana kuzusu gibi duruyorsun, 7 ayda insan annesi evine gelmesin istiyor diye bosanir mi? Hadi boşandığın kadının başını yaktin hala kimin basini yaksam diye ariyorsun, en baştan her şeyi açıkça soylemen gerekiyor kimse cemez bu tip erkekleri yazsaydin. Ne iyi olurdu ya balyoz gibi inerdi kafasina.

Burda bosanmis kadinlara ne guzel destek oluyorsunuz yeni bir hayat vs diye ama is bosanmis erkege gelince cok fenasiniz hanimlar :)
Bence bosanma sebebi onemli olan gerisi muhim olmazdi benim icin. Fakat aynen benim ailem karsi cikardi. Sayet her konuda icim rahatsa ailemi de ikna etmeye calisirdim.

Boşver gitsin hiç bulaşma .. her yönüyle olumsuz

Evlenmek kadar anlaşamayınca boşanmak da normal. Hiç sıkıntı değil. Ama boşanma sebebi ve süresi arkana bakmadan kaç dedirtiyor.

Hicbir kadin durduk yere telli duvakli gelin olduktan sonra ayrilmaya bosanmaya karar vermez. Ailesini cok cok cok iyi gozlemle derim ben. Bu konuyu tekrar konus onunla, biraz yemle, stratejik sorular sor, ona empati kuruyor gibi yapip ailesinin tavrini davranislarini sezmeye ogrenmeye calis. Ama evlenmis bosanmis olabilir, bunda bir sakinca gormuyorum acikcasi.

Annesiyle eşi arasında denge kuramayan bir erkek bence...
Bizim toplumumuzda 7 ayda boşandı demesinler diye evliliklerinde kahır çekenler var..
Canına tak etmeden gitmez kimse..
Adam iyi olsa annesi orta yolu bulurdu kışkırtmak yerine..
24 yaşında neden böyle bir evlilik yapasınız ayrıca??

Eskiler bir adamın karisı öldüyse al,boşanmışsa kaç derler...tabiki istisnalar vardır ama bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz.sorun genelde adamlardan kaynaklanır.ki eşi için annemin eve gelmesini istemiyordu demesi annesinin kadına istenmemesi icin neler yaptı kimbilir diye düşündürdü.boşverin huylandım ben tekin gelmedi bana adam.

Bana pek inandirici gelmedi bosanma sebebi bence yalan soyluyor. Zaten hangi erkek ben bir hata yaptim o yuzden bosandik der ki. Kesin baska konular var bu iste. Daha cok baglanmadan uzaklas. Hem kendin diyorsun ailem asla istemez diye.Bu hayatta ailenden daha degerli olamazya hic kimse. Hemde daha yeni tanidigin biri.

Merhaba sevgili kk üyeleri
Biriyle tanıştım, çok efendi ve dürüst biri. Konuşmalarından anladığım kadarıyla çok vicdanlı biri olduğunu düşündüm.

Bugün facebook fotolarına bakarken ortada papyonlu oynarken bir pozu dikkatimi çekti. Ve parmağında alyans vardı. Bunu sordum. O da bunu yüz yüze görüştüğümde söylemeyi düşünüyordum dedi ve 7 ay süren bir evlilik yaptığını söyledi. Sebep olarak annesine saygısızlık yaptığını söyledi. Ne gibi diye sorduğumda eve gelmelerini istemedi gibi şeyler söyledi.

Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş ve boşanmış. Ben 24, o da 30 yaşında. Ailem kesinlikle istemez. Siz ne düşünüyorsunuz?

kesinlikle uzaklaş canım
demek nasıl insanlar ki kadın evine istememiş , kv çok iyi ama gelin kötüydü laflarını kulak arkası et hepsi yalandır ınanma zaten ,

hiç bir kadın kurulu düzenini canına tak etmediği sürece bozup dagıtıp gitmez ,

hee bu arada demek anası için karısı boşamış aynısını sana yapmayacakları ne malum ,

sakın diyorum sakınn

Ben evlenmiş boşanmış asla takılmıyorum .
Ama size demiş ki "ayağını denk al kimse annemden önemli değil"

Eve gelmesini istemiyormuşta keyiften istememezlik etmiyordur sonuçta, burada neler okuyoruz. Ne kaynanalar var.. Kötü, geçimsiz bir kaynanaysa bende istemem doğrusu.

Biriyle tanıştım, çok efendi ve dürüst biri. Konuşmalarından anladığım kadarıyla çok vicdanlı biri olduğunu düşündüm.

Bugün facebook fotolarına bakarken ortada papyonlu oynarken bir pozu dikkatimi çekti. Ve parmağında alyans vardı. Bunu sordum. O da bunu yüz yüze görüştüğümde söylemeyi düşünüyordum dedi ve 7 ay süren bir evlilik yaptığını söyledi. Sebep olarak annesine saygısızlık yaptığını söyledi. Ne gibi diye sorduğumda eve gelmelerini istemedi gibi şeyler söyledi.

Ben hiç evlenmedim, o evlenmiş ve boşanmış. Ben 24, o da 30 yaşında. Ailem kesinlikle istemez. Siz ne düşünüyorsunuz?
aileci biri olduğu çok belli uzak dur

evlenmiş ayrılmış olması bence problem değil ama annesini sebep göstererek boşanmış olması büyük problem kaç kurtar kendini anneci bir erkek daha:bicak:

Mesele evlenmiş boşanmışlıktan önce senin hiç bir şekilde bu insanı evlenme kararı verecek kadar tanımamış olman.Siz sanırım daha yüzyüze bile görüşmemişsiniz.Bu ne acele

Valla benim icin evlenip bosanmis olmasi hiiiiic problem olmazdi (haricten gazel okumuyorum,çoluk çocugu olmasina bile kisa bir şoktan sonra alişmistim)
Sonucta siz de evlenip bosanabilirsiniz...dunya hali yani. Bosandi diye ikinci el mi oluyor? Ben de yarin birgun evlenirsem adamin yanlisini gorunce colugum cocugum var diye evli kalmam.. Ve ilerleyen zamanlarda hayatima aldigim erkek bana 'sen evlenmissin ailem istemez' falan filan derse de gözümden düser
....
....
...
Derdim.
Normalde olsaydi.
Ama anasi yuzunden esinden bosanan adam... Çook büyük sıkıntı. Kendi kurduğu yuvaya sahip çikamamis , annesinin ağzina bakıp da...
Bilemiyorum ki.
Siz iyice bir irdeleyin bakalim işin asli astari neymiş

Back
X