- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tontiş hanım seven bi kocan olur da sna bütün kilo sıkıntını unutturur. Bana oklağaç diyolar çok üzülüyorum. Ele gelmiyom sen düşün. Valla zayıflık da kötü. Ama verebilirsin hiç üzülme. Çünkü üzüldükçe daha çok acıkcan
![]()
YiyorumIsteyip yiyor musun? Istemekten öteye gitmiyorsa süper
Ben eşimle tanıştığımda 59 kiloydum. şuan 69 kiloyum boyumda 1,50 cmcik.kendimi bildim bileli hep tombalak bişiyim. lisede çok dalga geçtiklerinde 40 kiloya kadar düşmüş ama sonunda hastanelik olunca diyetten miyetten vazgeçmiştim. Benim eşim tombul seviyomuş. sen zayıf olsan almazdım ben seni diyor. Duba, manda gibi lafları çok duydum eşimden ilk başlarda alınırdım ama artık öyle de zoruma gitmiyor. Zayıfla ama azcık zayıfla felan diyor ben tombul seviyorum diyor eşim her fırsatta.Benim kocam duba gibi olmussun dedi gecenlerde ben sanki kendi manken dedikten sonrada kendini affettirmek icin valla oyle demek istemedim yani bi zayıflasan harika bir fiziğin olacak falan filan geveledi ama adam haklı ya ben olsam bende beni begenmem![]()
Ben eşimle tanıştığımda 59 kiloydum. şuan 69 kiloyum boyumda 1,50 cmcik.kendimi bildim bileli hep tombalak bişiyim. lisede çok dalga geçtiklerinde 40 kiloya kadar düşmüş ama sonunda hastanelik olunca diyetten miyetten vazgeçmiştim. Benim eşim tombul seviyomuş. sen zayıf olsan almazdım ben seni diyor. Duba, manda gibi lafları çok duydum eşimden ilk başlarda alınırdım ama artık öyle de zoruma gitmiyor. Zayıfla ama azcık zayıfla felan diyor ben tombul seviyorum diyor eşim her fırsatta.
Ben inanıyorum (İşime geliyorBen tombul seviyorum demeleri bana samimi gelmiyor nedense canim enistemde oyle derdi ablama şimdi zayifladi enistem zevkten dört köşe :)
Ben inanıyorum (İşime geliyor)
Benim boyum kısa olduğu için Emin ol senden farklı görünmüyorum canım benim :)
Kardeşim diyor Güzele çuval giyse yakışır derlerdi de inanmazdım resmen çuval giyiyosun diyor :) gülermisin ağlarmısın.
Hanimlar
Bu olay tipik bir gluten ve laktoz toleranssizligi gibi geldi bana.
Herseyden once:
Hormonlariniz OK mi? Ilac kullaniyorsaniz (dogu kontrol) vs kilo alirsiniz. Teshis edilmezse hipotiroid de kilo aldirir.
Bugdayli yiyecek tuketiyor musnuz? Tuketmeyin. Ne olursa olsun ekmek, makarna, bulgur, unlu hersey OUT.
Sutlu besin tuketiyor musunuz? Yogurt haric hepsini kesin. Sut eger laktozsuz sa icin.
Et tuketiyor musunuz? Minimuma indirin ve yagsiz olsun.
Balik ve deniz urunleri? Bol miktarda ama asla kizartmayin. Izgara veya firin.
Tavuk? Arada bir.
Yesil sebzeler? Dunyadaki butun yesil sebzeleri yiyin, en koyusu en iyisidir. Mumkunse ck hafif hasalayarak, limonla.
Tuz, seker, kahve, nitratli ve elden gecrilimis besinler (salam, sucuk, sosis) kesinlikle yasak.
Sabhalari tika basa kahvalti yapin, iki uc haslanmis yumurta mesela.
Cayi asiri icmeyin.
Tum siselenmis meyve sulari ve asitli icecekler OUT.
Meyve suyunu kendiniz sikacakla cikarin.
Tum meyveler IN, ama muza girlik verin, sabah iki uc tane en az iki uc tane!
Aksam saat 6:00 biraz once bol lifli karisik sebze corbasi, biraz zeytinyagli ve bol limonlu...icin (bu cooook onemli, istediginiz kadar icebilirsiniz, et suyuna olabilir, az miktarda haslanmis pirinc de olabilir)
Saat 9:00-11:00 arasi yatin. 11:30 u kacirmayin cunku kansere karsi direnc veren melatonin bu saatlerde salgilaniyor. Odaniz full karanlik olmali!!!!
Mumkunse gunde en az 5 km yuruyun.
Disarida yiyecekleriniz glutensiz secin, asla ketchup, mayonez kullanmayin.
Eger glutensiz beslenecekseniz ben buraya bilgiler ekleyecegim:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/glutensiz-beslenme.867174/
Ben 52 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim 3 ay sonra tekrar 52 idim. Yani en fazla gördüğüm rekor 67 nasıl zayifladim bende anlamadım. Bilsem yardım ederdim inan.
Ben hiç kilomu söylemim şişko ölücem zaten yaşlıyım![]()
Glutenli beslenme= Bas donmesi, kafa karisikligi, bayginlik hissi, davul gibi sismek, eli yuzu sismek, karnin hamile gibi durmasi, muthis bir bagirsak tikanmasi, aclik aclik ve daha cok aclik, yemege ragmen hic dinmeyen bir aclik ve.
Firlayan kilolar.
Hepsini elimden geldigince yapiyorum.Yapıyor musunuz dedigin şeylerin hepsini ben yapiyorum malesef benim yasam seklim bu dolmalar borekler et offf