ben hiç mi onemli degilimmmmm?????

gokkoyun91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
20
1
0
Ankara
Benim sorunum nişanlımın duşuncesızlıği,
Dun bısıklete bındım,tam olarak dengemi saglayamadıgın için süremiyorum.yıne dun bınerken bı anda dengemi sağlayamadım ve dusecektım.dusmeyım dıye uğraşırken bı anda bisıkletın oturulan yerinin ucu bı anda genital bölgeme resmen battı,kendime gelemedim.eve geldıgımde iç camadırımda baya bı kan olduğunu gördüm.adet görmüyorum,canm o kadar cok acıyodu kı kanı cok fazla umursamadım,o arada nişanlım aradı ve olup biteni ona anlattım,çok düşük bı ihtımal olsa da,bılmıyorum olabılır de kızlık zarımın yırtılmış olabılecegını soyledım.çunku ağır darbe aldığı zaman da yırtılabılıyomuş.belkı nasıl olabılır falan dıyeceksınız ama sadece kazaydı ve insanların basına ne kadar akıl almaz kazalar gelebılıyo.adam benimle ilgılenmıyor da ollup olmadığı kesin bile olmayan kızlık zarımın hesabını soruyor.nasıl olur yapabıldın dıyeee kotu nıyetle.o böyle davranınca teli kapattık sımdı konuşmuyoruz ve aramıcam onun içi benim cnm degıl de kızlık zarım onemlıymiş bunu anladım.daha sonra aynayı alıpgenıtal bölgeme bakınca klıtorıs kısmının bulunduğu derinin zedelendıgını ve kanadığını gördüm.kızlık zarım yırtılmiş olsa bole ben bunu sorun etmeyecek bı insan olduğunu sanıyordum ama yanılmışim.ıhtımal uzerıne bile beni böyle aşağılayarak sorgulayabılıyo.
Şımdı ben bu adama nasıl davranım,gerı donup içim nasıl donsunnn.
Bı akıl verın lutfennnn!!!!

bence şuan sevgilinizi değil sağlığınızı düşünün... hemen doktora gidin...vajina hassastır..tahriş olabilir,iltihap kapabilir... ayrıca belki de gerçekten kaza sonucu kızlığınızı kaybetmiş olabilirsiniz< ki böyle bir durum varsa da gidin rapor alın... maalesef böyle bir toplumdayız... aldığınız rapor hem nişanlınızı mahçup edecektir..o zaman hatasını anlar..hem de dünya hali..birgün olur da ayrılırsanız..başka bi adama bisikletten düştüm de oldu deseniz inanmayacaktır... ve olayın üstünden 1 hafta bile geçse artık o raporu alamazsınız... bişey varsa şimdi doktora gitmelisiniz

Yazım hstalarım için ozur dılerımmmm

Sakın konuşma. Bu vakitten sonra onunla konuşmaya çalışman bu zihniyetteki insana, bekaretini başka bir şekilde kaybedip yalan uydurup onu ikna etmeye çalıştığını düşündürecektir. Yaptığı gerçekten terbiyesizlik. Bekaretini başka şekilde kaybetsen de onu ilgilendirmeyeceği için onun kendini bu kudrette görmesine de izin vermemiş olursun böylece. Senin içinde kalan söylemek istediğin şeyler varsa bununla ilgili, güzelce açıkla bir mektup yaz bir şey yap ver eline. ama daha ağzını yorma. Ne kadardır berabersiniz merak ettim..

bence doktora git hemen rapor al bekleme

Başına gelen bir kazadan ötürü hesap soran adama sen daha ne diye kendini ifade etmek için uğraşıyorsun ki ?
Gör işte..
İnanmıyor..
Bir de gidip onun için rapor mu alacaksın.. ?
Sanki değişen bir şey olacakmış gibi..
Geçmiş olsun..

ben bu bisiklet kazalarına inanmayanlardanım ben çocukluğumda okadar çok düştümki bisiklet üzerine ama hiç bişey olmadı o kan bence zardan değil dış kısım zedelendiği için aktı nişanlına açıklama olayına gelince bence sölememeliydin şimdi birsey var yerini yapıyosun sanıyor doktora git zarın başka bir cinsel organdanmı yoksa bir cisimlemi zzedelendiğini sana söyler

Rapor fikri icin bir sey soyleyemeyecegim ama hemen doktora gidip muayene olmalisin genital bolge hassastir cunku sagligina dikkat et.Her ne kadar namus kizlik zarinda degil onemli olan ahlakin guzel olmasi namus kafada desekte erkekler bunu anlayamiyorlar,siglar ne yazik ki.Bir erkek seni sen oldugun icin sevmiyorsa kizlik zarinin yirtilmasi ihtimalinde bunu yapip sagligini umursamiyoraa bos yere zamanini da emegini de harcama .Unutma sen herseyin en iyisine layiksin bunu umursamayacak seni sevecek bir erkek var midir kalmis midir bilmiyorum bana gore ask diye bir sey yokama kendinI sakin seni dusunmeyen bir erkek Icin uzme degmez.gecmis olsun ayrica

neden söylediniz ki?
kaza geçirmenize değil zar yırtılmasına önem veren bir adam! evlerden ırak.

zarda bi zarar olduğunu sanmıyorum ama nişanlının düşünce yapısı akıllara zarar!

8 ay oldu.ayna ile bakınca üst kısmın zedelendıgını ve kanadığını gördüm .dr gıdecm ama hemn gidemem. Benimle degıl de kızlık zamla ılgılenıyo.boyle bı insan olduğunu hıçç sanmıyordum.resmen görünen kışiliğinin altın da okuz yatıyomuşşş

niye doktora gidip rapor alsın canım. her tartışmada bilirkişilerden onay mı alacaklar. inanmayana kapı açık de..

Doktora gitmelisiniz ama rapor için değil sağlığınz için.
Ne demek rapor alsın canım. Gidipte onun için muayne olmak başta kendinize en büyük saygısızlık. Ben olsam telefonlarını acmam acıklamışsınız ama resmen size zihniyetini açıklamış . Terbiyesiz adam

Vakit kaybetmeden doktora gidin raporunuzu alın zedelenmeyse zedelenmedir kızlık zarı da gitmiş olabilir öncesi sağlık hala nasıl başardın bun gibisinden hesaplar soruyorsa raporu suratına çarpın

bu arkadaş gene iyi babacığım sağolsun bana erkek bisikleti almıştı ayakta gideerken bisikletle çat diye ortadaki demirine düşmüştüm hiç de birşey olmadı ki yinede doktora görünmekte fayda var

bende bisikletten çok kez düştüm hatta o sivri yeri cidden oraya giriyo yani dikkat etmezsek çok tehlikeli belki benımde olmuştur hiç hatırlamıyorum ama öyle kan falan göremdimde o oturulann yerin sivri seyini çok kez oramda binerken falan hissetmişimdir denk geliyor .... erkeklerin inanmamasına şaşmıyorum artık facede bile dalgası dönüyo bisikletten düştüm kızlıgım bozuldu arabanın vites koluna oturdum diye sahsen ben bile okurken gülüyorum... ordan hani inanmayın yalan falan derler hep... ama benım ablamın bır arkadaşı gercekten bisikletten düşmüş çalılıklara orasınada çupuk girmiş... zedelenmiş halıyle nişanlısına söylemiş küçükken başıma bu olay geldi diye nişanlısıda zaten akrabasıymış çok yakından tanıyormuş ne yapar eder bildiği için inanmış....

sizin nişanlınızda size inanmadıysa demekki sizi tanımıyor güvenmıyor ilk önce size hesap sormak yerine sağlıgınızı düşünmeliydi gercekten öküzlük etmiş...
.

kızlık zarı nettende araştırın hemen öle çabuk zedelenecek bir şey değil erkek bile ilk gece zor yapıyor bir çok kadının zarı evlendikten sonra bile bir şer olmuyor ben normal doğum yaptım hala kızlık zarımın parçaları duruyormuş doktorum bizzat söyledi sezeyanla doğum yapan kızlık zarı bozulmamış evli arkadaşlarım var çubuk nasıl bir şekil alıuoda oradaya değiyor ya netten bakın bi kulaktan dolma bilgi bunlar ...

Acilen doktora gidin.hatta annenizle veya bi aile buyugunuzle.kizlik zari zedelenmisse raporu birkac gun icerisinde almak gerekiyor yoksa is isten gecmis oluyor.bunu o nisanliniz olan ökuz icin deil kendiniz icin yapacaksiniz.bu adamdan ayrilirsaniz baskasiyla olursaniz emin olun ki sorun yaratir.kimseyi ilgilendirmez diyenlere de inanmayin turkiye de yasiyoruz malesef.hergun burada neler okuyoruz.acilen bir aile buyugunuze soyleyin ve doktora gidin.acilen.o ökuze ne yapacaginiza daha sonra karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…