Benim sorunum nişanlımın duşuncesızlıği,
Dun bısıklete bındım,tam olarak dengemi saglayamadıgın için süremiyorum.yıne dun bınerken bı anda dengemi sağlayamadım ve dusecektım.dusmeyım dıye uğraşırken bı anda bisıkletın oturulan yerinin ucu bı anda genital bölgeme resmen battı,kendime gelemedim.eve geldıgımde iç camadırımda baya bı kan olduğunu gördüm.adet görmüyorum,canm o kadar cok acıyodu kı kanı cok fazla umursamadım,o arada nişanlım aradı ve olup biteni ona anlattım,çok düşük bı ihtımal olsa da,bılmıyorum olabılır de kızlık zarımın yırtılmış olabılecegını soyledım.çunku ağır darbe aldığı zaman da yırtılabılıyomuş.belkı nasıl olabılır falan dıyeceksınız ama sadece kazaydı ve insanların basına ne kadar akıl almaz kazalar gelebılıyo.adam benimle ilgılenmıyor da ollup olmadığı kesin bile olmayan kızlık zarımın hesabını soruyor.nasıl olur yapabıldın dıyeee kotu nıyetle.o böyle davranınca teli kapattık sımdı konuşmuyoruz ve aramıcam onun içi benim cnm degıl de kızlık zarım onemlıymiş bunu anladım.daha sonra aynayı alıpgenıtal bölgeme bakınca klıtorıs kısmının bulunduğu derinin zedelendıgını ve kanadığını gördüm.kızlık zarım yırtılmiş olsa bole ben bunu sorun etmeyecek bı insan olduğunu sanıyordum ama yanılmışim.ıhtımal uzerıne bile beni böyle aşağılayarak sorgulayabılıyo.
Şımdı ben bu adama nasıl davranım,gerı donup içim nasıl donsunnn.
Bı akıl verın lutfennnn!!!!