ben hiç mi onemli degilimmmmm?????

E cunku yalan soyluyosun. Bakire degilsin, kendince bi yol bulmus adama palavra anlatiyosun. Inanmaz niye inansin

Sakın rapor falan alma defet gitsin, ne terbiyesiz adamlar var ya

ben bu olayı anlayamıyorum nesi önemli bu zarın.? kendilerinde olsa bu kadar özen gösterebilirler miydi acaba insanın sinirleri bozuluyo
konu sahibi arkadaşım ben olsam bu adamla devam edip etmemeyi bile uzun uzadıya düşünürdüm tabi şahsi fikrim.. geçmiş olsun bu arada

ya hanımlar bu kızlık zarı vaginanın bir kaç santim içinde yani dışardaki darbeden asla ama asla yırtılacak bişey değil.
ta ki ona ulaşacak bir nesne olmalı ve dahi onu çokca zorlamalı ki yırtılsın.
ben kadın olarak yemedim bu yalanı, akılları fikirleri orda olan erkek milleti yer mi hiç
ha onun için de bekaret önemli ya da değil asıl bu bizi ilgilendirmez. belki adam da nişanlısından başka kimseye dokunmadı bu güne kadar...

Kızlık zarı herkesin de diyecegi gibi hemen bi darbeden yirtilacak bi sey değildir. Ayrica oraya yani vajinanin icine de bi sey zor girer ha eger bir şiş gibi bi sey pantolonunuzu camasirinizi delip tam da acik oldugu halde kapali gibi duran vajinanizin icine girmeyi basarmissa tamam bozulmustur. Çünkü ancak öyle bozulur. Ben suçu sizde görüyorum kusura bakmayın. Anlamadım ki neden adamın aklını direk kızlık zarına yönlendirdiniz ki? Niye 'ay aşkım biliyor musun bisikletten düştüm ve canım çok acıdı' demek yerine 'bisikletten düştüm, eve geldim baktım kan vardı, bekaretim bozulmuş olabilir' diyorsunuz. Valla kim o adamın yerinde olsa aynı tepkiyi verirdi. Adamı şoka uğratmışsınız. Ve insanlar gidip başkasıyla yatıp da erkekleri böyle şeylerle kandırabiliyor, belki de çocuk 'acaba' diye şüphelendi. Belki de içi içini yiyordur.
Kusura bakmayın da bence suç sizde. Ya diyin ki gerçekten bakire değilim nabzını ölçmek istedim, ya da kafasını oraya yorsun istedim diye...
Sahsen kendimi sizin yerinize koyuyorum ama ben kızlık zarindan bahsetmezdim bile..
Çok gereksiz ve ilişkinizi tehlikeye atacak bir konuşma yapmışsınız üzgünüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…