• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hiç mutlu olamayacak mıyım :(

Selamlar oncellikle ben mutlu olamayacagm yalniz kalicm dusuncelerini sil.hayata daha olumlu bak ne olursa olsun bunlari hep ders olarak al kendine.bunlari yasamamis olsaydin sen sen olmazdin zaten.karsina bir anda oyle biri çıkarki oncekiler olmadi diye şukredersin. Ve mutlu olmayi hic kimseye baglama sen tek oldugun icin degerlisin umarim sinavin da cok guzel gecer her sey istedigin gibi olur cok mutlu ol:)

çook sağol canımmm benimm. inşallahhhh güzel olur herşeyy inşallahhh. Allah herkesin kalbine göre versinn.

mutluluk zembille ınmıyor,o abuduk tipleri hayatımıza alıp,abıdık tipler olduğunu öğrendığımızde bile makyajlayıp,allayıpipullayıp kendımıze satan yıne biziz tatlım,doğru seçim yapan kadınların önünde şöleee yerlere kadar eğliyorum,öpüyorum,seçimlerıne bak tatlım,mutluluk orda,ama her konuda...bende öleyim kız merak etme,ama biliyorum kımse ve hayat değil suçlu,suçlu benım,seçen tercıh eden benım,neyse deli bir yanım var,yeter deyıp kestırıp atıp dımdık giden duran bırıyım

Back
X