Boşvericeksin canım sen de ona yazmaKızlar moralim o kadar bozuk ki .. Ben bi çocukla yazışıyodum çocuk bizim mahallemizde tanıyorum çocukluktan beri biz telefonda baya baya cikiyo gibiydik iki gün önce buluştuk ama bulaştıktan sonra daha yazmadı banaBüyük ihtimal beğenmedi görüntü olarak ama madem öyle niye ümit verdin telefon da gururum o kadar incindi ki anlatamm birde ben bu çocuğu sürekli goruyorm en kötüsü nasıl davranicm bilmiyorm
Bi anlasam onu buluşmadan sonra yazmadı hiç sürekli yazardı cunkiBirbirinizi goruyorsaniz neden bulusunca seni begenmemis olsun ki. Begenmeseymis bulusmazmis zaten bence
Evet demek istediğim bu anlayan anlıyormuş demek ki sağolunYa işte telefonda iyi konuşuyorlarmış yüz yüze gelince konuşmayı kesmiş, anlayın.
Yapacak bir şey yok. Her flörtümüzle ilerleyemiyoruz. Tanıştınız ama uyuşmadınız öyle düşünün.
Telefonda sevgili gibi konuşup yazışıyoduk sürekli onu demek istedimTelefonda çıkmak ?
Vallahi yeni duydum nasıl oluyor o
Sende yazma pesine dusme. Ne kadar oldu bulusali ne zamandir yazmiyotBi anlasam onu buluşmadan sonra yazmadı hiç sürekli yazardı cunki
Iki gün önce buluştuk buluşmadan önce sürekli yazısir konuşurduk gün içinde bulustuktan sonra bir daha yazmadıSende yazma pesine dusme. Ne kadar oldu bulusali ne zamandir yazmiyot
Ne ümidi verdi onu deyin o zaman illa bunları yapması lazım değilse???Iki gün önce buluştuk buluşmadan önce sürekli yazısir konuşurduk gün içinde bulustuktan sonra bir daha yazmadı
Iki gun icinde yazmasi gerekirdi. Hayor yani begenmediyse bile mesaj yazip konuyu kapatmasi gerekir bu ne sacmalikIki gün önce buluştuk buluşmadan önce sürekli yazısir konuşurduk gün içinde bulustuktan sonra bir daha yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?