Valla morelinizi bozmak istemem ama kendi kızını düşünmeyen kimseyi hicbirseyi onemsemez. Nisaandan sonra hemen goturun biz seni borakalim oraya sonra bizim bazi planlarimiz var vaktimiz olmaz kardeşime de yazık desin eşiniz ama zıt gitmeyin en çok sizin huzurunuz kaçar Allah kolaylık versinIyi akşamlar kızlar ben yine kv sorunu ile kalakaldim önceki konumda zaten bahsetmiştim kv kışları sira ile çocuklarinda kalacagını söyleyip genelde benle kalıyordu
Bu arada 2 buçuk yildır evliyim kv 3 çocuğu var
Geçen sene ki kış diger çokcuklarına hiç gitmedi bu sene esim askerden geldiginden beri (3 ay oldu) yine bizde gitcem diyip gitmiyordu ve ben çok bunalip eşimle konuştum
Görümcem hamile ve zor bir gebelik geçiriyor annesinen yardım istedi sürekli erteleyip gitmek istemedi ama geçtiğimiz cumartesi biz onu götürdük
Ben tam ' oh be artık eşimle hasret giderebilir askerde yaptıgımız planları gercekleştirebiliriz ' diye sevinirken ,
Bir nişan sebebili ile tekrar bize gelecekmiş çarşamba günü (nişan pazar gunü yardım için önceden gelcekmiş)
Tam bir hayal kırıklıgı yaşıyorum morelim çok bozuldu sadece 3 gün başbaşa kalabildik
Şimdi zaten kızı kendi agziyla cagırdıgı halde bu gun yarın diyerek erteleyip benle kalmak isteyen ,istemeye istemeye ayıp olur bak ihtiyacı varmış diye diye götürdüğumüz kv gelince kendi isteği ile gider mi ?
Tabikide hayır peki ben ne yapacağım şimdi ?
Keşke nişanıda atlatıp bir kere kesin götürseymişiniz
Neden sadece sizde kalıyor ?? Diğer çocuklarının yanında rahat edemiyor demekki .. işte sizin cevabınız tam olarak burada .. anlaşılan oldukça sessiz ve uyumlusunuz kalp kurmamak İçin özen gösteriyorsunuz içinize atıyorsunuz .
Kendi anneniz olsaydı ne yapardınız? Aynısını yapın.
Katılıyorum. Benim eşimin görevi icabı 2 ay olmadığı dönemde dedem ve babaannem yanıma gelmişti. Eşim de 2 günlüğüne geldiğinde yazık kadıncağız dedemi zorla o yaz sıcağında dışarı çıkarttırmıştı başbaşa kalalım diye. Bunun mümkünatı yok bir erkek annesi düşünsün, istisnalar hariçBunca zaman annemi hep göz önüne alarak hareket ettim ama benim annem bu kadar düsuncesizlik yapmaz
ilk evledigim sene yeni evliler demedi dügünden 2 ay sonra geldi en çok bende kaldi sonraki sene diger çocuklarina gidecegini soyleyip hic gitmedi bu sene esim geldiginden beri hep bizde nere gitsek gelmek istiyor
Aksine çok mantıklısınız bazı insanlar bundan anlar. Herşeyi tadında bıraksalar zaten biz de surat asmayızEvde muhabbet etmeyin,yemek falan kotu yapin bi sure,arkadaslarinizi cagirin ayri mutfakta falab oturun,ozellikle cocuklu arkadas olsun bunlar,ay cok mu kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?