Alemsiniz.Cok guldum:))).Iyi fikir aslinda.Kökten çözum..Evlendirin yalnız kalmasın
Bence sizde fazla rahat ediyor, bu kadar rahat ettirmeyin. Yemek filan gibi görece kolay işlerin onun halletmesini sağlayın olmadı hafiften iş yıkın, o belki yavaştan anlar. Gerçi hamile kızı çağırmasına rağmen gitmeyen anneden anlayış olur mu çözemedim. O geldikçe siz götürün kızına hazır kızı da istiyorken.
Allahım sen koru böyle kaynanadan
Merhaba.insan rahat ettigi yere gider.Siz demekki fazla rahat ettiriyorsunuz.Kizini bile gozu gormedigine gore.O zaman o kadar da rahat ettirmeyeceksiniz ama iyilikle.Geldiginde kucuk isler verin. Rahatsiz numarasi yapin mesela.Anne bugun yemegi sen yap deyin.Temizlim yapin ona da sen de sunu yap ben anlamiyorum deyin. Her seyi bilmeyin.Sunu yapamiyorum,bunu yapamiyorumla bezdirme politikasi uygulayin.Anne hazir burdayken benim buzluga bir seyler yapalim deyin.Yigin onune yapsin.Siz de o sirada arada baska islerle ilgilenin.Bir eli yagda,bir eli balda,el.ense yapiyorsa tabiki kalmak ister.Bir de bunlari deneyin.Su anki durum icinde esiniz desin agiz birligi yapin.Anne biz de sen yoksun diye filanca yerdr yer ayirttik.Gitmezsek paramiz yanacak falan deyin.Seni de nişandan sonro gotururuz desin eşiniz.Aklima bu geldi.
Kızz sen mükemmelsin ya:) bayıldımMerhaba.insan rahat ettigi yere gider.Siz demekki fazla rahat ettiriyorsunuz.Kizini bile gozu gormedigine gore.O zaman o kadar da rahat ettirmeyeceksiniz ama iyilikle.Geldiginde kucuk isler verin. Rahatsiz numarasi yapin mesela.Anne bugun yemegi sen yap deyin.Temizlim yapin ona da sen de sunu yap ben anlamiyorum deyin. Her seyi bilmeyin.Sunu yapamiyorum,bunu yapamiyorumla bezdirme politikasi uygulayin.Anne hazir burdayken benim buzluga bir seyler yapalim deyin.Yigin onune yapsin.Siz de o sirada arada baska islerle ilgilenin.Bir eli yagda,bir eli balda,el.ense yapiyorsa tabiki kalmak ister.Bir de bunlari deneyin.Su anki durum icinde esiniz desin agiz birligi yapin.Anne biz de sen yoksun diye filanca yerdr yer ayirttik.Gitmezsek paramiz yanacak falan deyin.Seni de nişandan sonro gotururuz desin eşiniz.Aklima bu geldi.
çok düşüncesiz insanlar
aylarca gelının evınde nasıl rahat ederler arkadas
ben bır gun annemde kalamam
allah yardımcın olsun
Çok rahat ettirmeAmin aynen demi ya insan biraz düşünceli olur
Bir akrabanin nisanina yardim icin gelecek akraba nisana gelme nasıl diyelim.Geleceğim dediğinde neden kendi planlarınız olduğunu söylemiyorsunuz?
Onu nasil diyeyim bunu nasil diyeyim diye diye bu hale geldiniz ama.Gitsin nişana yardim edecegi evde kalsin madem.Siz gercekten bir plan yapmis olabilirdiniz...Niye kendi planlarinizi kayinvalide her istediginde bozuyorsunuz.Onunkiler daha mi önemli ?Bir akrabanin nisanina yardim icin gelecek akraba nisana gelme nasıl diyelim.
Valla morelinizi bozmak istemem ama kendi kızını düşünmeyen kimseyi hicbirseyi onemsemez. Nisaandan sonra hemen goturun biz seni borakalim oraya sonra bizim bazi planlarimiz var vaktimiz olmaz kardeşime de yazık desin eşiniz ama zıt gitmeyin en çok sizin huzurunuz kaçar Allah kolaylık versin
Allah yardımcın olsun evde rahat etmemesi lazım su yemegin gurl yaparmisin de sarma sarsin borek ben acamiyorum deBence sizde fazla rahat ediyor, bu kadar rahat ettirmeyin. Yemek filan gibi görece kolay işlerin onun halletmesini sağlayın olmadı hafiften iş yıkın, o belki yavaştan anlar. Gerçi hamile kızı çağırmasına rağmen gitmeyen anneden anlayış olur mu çözemedim. O geldikçe siz götürün kızına hazır kızı da istiyorken.
Allahım sen koru böyle kaynanadan
Nişana gelenlerden birinin arabasina bindirip gönderin .
Bir akrabanin nisanina yardim icin gelecek akraba nisana gelme nasıl diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?