Ben hiç rahat olamıyacam mı

Merhaba.insan rahat ettigi yere gider.Siz demekki fazla rahat ettiriyorsunuz.Kizini bile gozu gormedigine gore.O zaman o kadar da rahat ettirmeyeceksiniz ama iyilikle.Geldiginde kucuk isler verin. Rahatsiz numarasi yapin mesela.Anne bugun yemegi sen yap deyin.Temizlim yapin ona da sen de sunu yap ben anlamiyorum deyin. Her seyi bilmeyin.Sunu yapamiyorum,bunu yapamiyorumla bezdirme politikasi uygulayin.Anne hazir burdayken benim buzluga bir seyler yapalim deyin.Yigin onune yapsin.Siz de o sirada arada baska islerle ilgilenin.Bir eli yagda,bir eli balda,el.ense yapiyorsa tabiki kalmak ister.Bir de bunlari deneyin.Su anki durum icinde esiniz desin agiz birligi yapin.Anne biz de sen yoksun diye filanca yerdr yer ayirttik.Gitmezsek paramiz yanacak falan deyin.Seni de nişandan sonro gotururuz desin eşiniz.Aklima bu geldi.

Evet dogru bunu kendi de diyo en cok burda rahatım diye haklısın biraz öyle yapayim

Evet bunu düşündüm bende gelince konuşacağız

çok düşüncesiz insanlar
aylarca gelının evınde nasıl rahat ederler arkadas
ben bır gun annemde kalamam
allah yardımcın olsun

Kızz sen mükemmelsin ya:) bayıldım

Geleceğim dediğinde neden kendi planlarınız olduğunu söylemiyorsunuz?

Bir akrabanin nisanina yardim icin gelecek akraba nisana gelme nasıl diyelim.
Onu nasil diyeyim bunu nasil diyeyim diye diye bu hale geldiniz ama.Gitsin nişana yardim edecegi evde kalsin madem.Siz gercekten bir plan yapmis olabilirdiniz...Niye kendi planlarinizi kayinvalide her istediginde bozuyorsunuz.Onunkiler daha mi önemli ?

fazla geç kalmadan gönderseniz iyi olur ama kızına su haliyle gitmemesi tuhaf

Bir de sanirim eşiniz,sizin onla yalniz kalmak istediğiniz kadar sizinle yalniz,başbaşa kalmak istemiyor.Yoksa bu kadar surede ne yapar eder,bir yolunu bulur,kilifina uydurur sizin için firsat yaratirdi...
En azindan "anne hafta sonu için 1-2 gün evde olmayacağiz,kuçuk bir tatil planladik"deyip yine kardeşine birakabilirdi.
Ama gorunen o ki esiniz sizin ettiğiniz kadar dert etmiyor bu durumu.

Allah yardımcın olsun evde rahat etmemesi lazım su yemegin gurl yaparmisin de sarma sarsin borek ben acamiyorum de

Bir akrabanin nisanina yardim icin gelecek akraba nisana gelme nasıl diyelim.

Gayet de denir. Emrivaki yapan o..

Nişanın olduğu yerde çocuğu oturmasa nasıl gidip gelecektiyse, sizin de planınızı iptal etme şansınız olmadığını bilseydi ona göre hareket ederdi..

Sizinle rahat ettiği için nişan yardımını bahane ederek erken geliyor zaten. Bunu siz de biliyorsunuz.
Nişanın nesine yardım edecekmiş hem? Biz de nişan yaptık. Bütün hısım akraba toplanıp hazırlık yapmadık sonuçta..

Kayınvalideniz yerine anneniz olsaydı
Yok ben olsaydım
Geçicen o işleri arkadaş
O zaman biz devamlı empati yapalım
Hiç rahat edemeyelim

Eşiniz ne diyor bu duruma bilmiyorum ama bunalım sebebi yaa
İnsan bişey de diyemiyor pek fazla
İnşallah birlikte yaşama fikri gündeme gelmez de,.. biraz daha sabredin nasıl olsa gidecekse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…