ben hiçbir zaman insan olamamışımm:((

Canım yaşın çok küçükmüş o zaman lütfen suçluluk hissetme :26: İstersen bir psikiyatriste görün :26:

canım zaten yıllardır gidiyorum..hep aynı şeyler ...ilaçlar ilaçlarr onlardanda bıktım...suçluluk hissetmemen içinn neden var küçük olmam ama yinede aklım yerindeydi diyorum küçük olsam bilee yapmamam lazımdıı.sonuçta o zamanda aklım vardı.ama şimdi olgunlaştım diyorum.daha mantıklı düşünebiliyorum

hiç normal şeyler yaşamamışsın en çok tacizlerden zevk alma olayına takıldım...
hani "tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya "bak diye iğrenç bir söz varya onu aklıma getirdi..
yahu o kadar küçükken tacize uğaramak bir çocuğa nasıl zevk verir,bundan ne anlar ...
kötü bir şey olduğunu biliyorsun ama zevk aldığın için sesini çıkarmıyorsun...
bunları okuyunca 13 yaşında sevgilini aldatmana da şaşırmadım...
şimdi her şeyden pişmansın en azından bundan farkındasın ama ne çare kendini insan olarak bile
görmüyorsun... herkesin dediği gibi
tedavi olman şart.

böyle anlaşılmama çok üzüldüm gerçekden( hayır ben demek istedimki yani kötü bir şey olduğunu farkında değilmişim sadece güzel bir şey gibi geliyordu diyorumççok küçüktüm ama bende kendime hayret ediyorum.cinsel fazlalık var bende bunu doktorda söylemişti ve bununda normal olmadığını hep söylüyorlar doktorlar.ama ne yazıkki böyle bir sorunum var.sevgilimd ediğim insan bana çok eziyet etti bende o zamanlar aklımca onu imtihan ettim.aldatma olayı öle yani..

bazen en yabancılarımız en yakınımız olabılır ıste.. sıtenın degısık yonu bu ıste. anlatmak, yonlendırılmek, dınlenmek. bır suru farklı kısıden cozumler ogrenmek.

dedıklerımı unutma. ınsanız herzaman kendımızı suclayacak bırseyler buluruz. kucuk yasta baslamıs olabılır bu duygular. kendını bır fah.şe gıbı hıssetmeyı bırak bence. cunku su an onu yapıyorsunuz. kendını sevmek, hatalarını kabullenmek,bunları yap bence. senden daha temızı yokmus sendne daha guzelı yokmus gıbı kendını sevmek. yoksa gecmıse hapıs olup, gelecegını yok edersın. sen kendının en buyuk dusmanı olursun boyle yaparsan. Allah bıle kullarını herzaman affedıyor sevıyor. sen mı kendını affetmeyeceksın

benım yazdıklarımda ben aılevı sorunlar ve sevgısızlıkten dolayı bunların oldugunu dusundugumu yazmıstım bak demekkı rahatsızlık sayılabılecek bır durumdan dolayı bunları yasamıssın. tedavıne odaklan ıyılesmeye bak. zamanla bır adamı sev ve cınsel ısteklerı onunla, zamanında, dozajında yasa.

sevgılı olayını aldatma olayını anlamadım oncekı seylerı takıp edemedım

cınsel ıstek ayıp degıl gunah degıl. zamanında, dozunda oldugu surece sorun yok. bır kere bunu kafana sok bence.

Bunu söyleyen hangi doktor ? Neye göre söylüyor ?

Psikolog mu söyledi senin anlattıklarından yola çıkarak ?

Çok doktora gitmişsin.Teşhis edildi mi hastalığın ?

Manik depresif olabilir misin ?

insanlar olgun aklı başındayken ne hatalar yapıyorlar kaldı ki sen ozamanlar cinselliği yeni yeni kaşfettiğin zamanlardaymışsın
bu kadar rahatsız olacak bir durum yok artık neyin ne olduğunu anlamışsın bundan sonraki hayatına bak çocuktum ozamanlar de geç
böyle geleceğini de zehir ediyorsun...

evet kendimi bazen öle görüyorumm yaptıklarımdan dolayııı yanii...ama düşünsenize bir fahişee nasıl kendiniii affedebilirr bende kendimi ölee hissettim napayımmm

Bunu söyleyen hangi doktor ? Neye göre söylüyor ?

Psikolog mu söyledi senin anlattıklarından yola çıkarak ?

Çok doktora gitmişsin.Teşhis edildi mi hastalığın ?

Manik depresif olabilir misin ?

bunu söyleyen nöroloji ve psikiyatri.cinsel isteğin çok fazla normal değill diyorlar.manik depresif olmamdan bende çok şüphelendim ama ne yazıkki doktor teşhisi koyamadıı...

bende böyle düşündüm hepp ama bazen yanılgıya düşüyorum.sonuçda 4 yaşındaki çocukta herşeyin farkında.bende diyorum 12 13 yaşlarında farkındaydım herşeyin sonuçda.bazen kafama öle takılıyoo(

evet kendimi bazen öle görüyorumm yaptıklarımdan dolayııı yanii...ama düşünsenize bir fahişee nasıl kendiniii affedebilirr bende kendimi ölee hissettim napayımmm

o kadınları yargılamıyorum ALLAH oyle duruma dusurmesın hıcbırımızı. ama bak cocuk yaslardaydın. her gun her saat baska adamlar ıle beraber olan kızlar vardır sen onlar gıbımısın de kendını boyle sucluyor ve horgoruyorsun. yapma bunu kendıne. hatalarımızdan uzulur ve pısman oluruz kendımıze kızarız. ama kendınden ıgrenmek nefret etmek bunları yapma sakın. dıbe gıdersın. gencecıksın. kucuk yasta yapılan bırsey hem de saglık sorunundan kaynaklı dıye olmus.

ya sonuçta 13 yaşında da bi hata yapabilirsin 53 yaşında da yaparsın önemli olan bunun hata olduğunun farkına varmak ve bidaha yapmamak kafanda bukadar büyütmeni gerektirecek bişey değil bence
ha sen bu takıntıdan vazgeçemiyorsan kafandan atamıyorsan eğer ozaman tedavi olman gerekir

o kadar rahatladımkkii şuann.insanın kendine laf anlatması çok zor ama başkasının ağzından duyunca rahatlıyo.hemde söyledikleriniz çok mantıklı geldi gerçekden allah razı olsun.allahda sizlerin gönlüne göre versin..evet ben daha küçüktüm bunu kendime kabul ettirmem lazım.şuan yapmıyorum sonuçta.gidipde kendimi bir tacizcinin ellerine bırakmıyorum.kendimden de iğrenmek istemiyorum artık.evet hep hastalığımdan dolayı yaptım ben bunları.allah da bana bu derdi vermiş haşa ona isyan etmek ne hadime rtabbimde beni böyle sınıyo işte.herkesi farklı farklı.bende çözüm yolu arıcam yine bu hastalığıma..evet ben fahişe değilim sonuçta erkeklerin kollarına atmıyorum kendimii..doğruu diyosunuz.çok rahatladım

ben sıze katılıyorum. sevgılısını asla aldatmamıs kadın ya da erkeklerın, esını bıle aldatması mumkun. hırsızlık hayatı boyunca yapmamıs bırının, yapması mumkun. ne bılıyım daha bırsuru sey. her yasta hata yapabılırız kaldı kı sen kucuk yaslardaydın. hata oldugunu anlamıssın ama hata oldu dıye kendını bıtırme bızım demek ıstedıgımız bu. kendınle, eksıklerınle barısmak. kendını boyle kabul etmek ve sevmek derler ya oyle bırsey.

evet benim galiba en büyük tesellim gerçekden küçük yaşta yapmış olmam.ama çokta kötü bir şey yapmadım.hastalığım beni itti bunlara.hem küççük hemde hasta bir kızdım ben..tek hatam bu olsa gerek.şuan da hastayım ama küçük değilim.aklım büyüdüüü

manık depresıf ınsanlar asırı ısteklı mı oluyormus yanı ?

benım ılk yazımı hatırlıyormusun. bazı ınsanlar hemen asık olur hemen baglanır. delı dıvane sever. ve bunun anne baba sevgısınden eksık buyumenın etkısı oldugu gorulur ıcerdekı sevgı aclıgı sıze baska ınsanlara ıter. sevgıye aclık tabırı ıste. ıste sen de o yaklasmaları bılınclı yapmadın ıste. hem hastalıgın hem de ıcındekı sevgı eksıklıgı senı ıttı bunlara. o kısının sana deger verdıgını dusundun senı sevdıgını senı onemsedıgını. ınsan olarak sevılme duygusu senı mutlu ettı ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…