- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
-
o kadar rahatladımkkii şuann.insanın kendine laf anlatması çok zor ama başkasının ağzından duyunca rahatlıyo.hemde söyledikleriniz çok mantıklı geldi gerçekden allah razı olsun.allahda sizlerin gönlüne göre versin..evet ben daha küçüktüm bunu kendime kabul ettirmem lazım.şuan yapmıyorum sonuçta.gidipde kendimi bir tacizcinin ellerine bırakmıyorum.kendimden de iğrenmek istemiyorum artık.evet hep hastalığımdan dolayı yaptım ben bunları.allah da bana bu derdi vermiş haşa ona isyan etmek ne hadime rtabbimde beni böyle sınıyo işte.herkesi farklı farklı.bende çözüm yolu arıcam yine bu hastalığıma..evet ben fahişe değilim sonuçta erkeklerin kollarına atmıyorum kendimii..doğruu diyosunuz.çok rahatladım
manık depresıf ınsanlar asırı ısteklı mı oluyormus yanı ?
benım ılk yazımı hatırlıyormusun. bazı ınsanlar hemen asık olur hemen baglanır. delı dıvane sever. ve bunun anne baba sevgısınden eksık buyumenın etkısı oldugu gorulur ıcerdekı sevgı aclıgı sıze baska ınsanlara ıter. sevgıye aclık tabırı ıste. ıste sen de o yaklasmaları bılınclı yapmadın ıste. hem hastalıgın hem de ıcındekı sevgı eksıklıgı senı ıttı bunlara. o kısının sana deger verdıgını dusundun senı sevdıgını senı onemsedıgını. ınsan olarak sevılme duygusu senı mutlu ettı ıste.
Manik depresifler,mani ve depresyon arasında gidip geliyorlar.
Mani dönemlerinde cinselliğe aşırı düşkünlük olabiliyor.
nasıl anlatsam hayatımı bilemedim nereden başlasamben küçükken defalarca tacize uğradım sesimi bile çıkartmadım hatırlıyorum çünkü bana zevk veriyodu.yani yapılan şeyin yanlış oldğunu bilmiyodum hoşuma gidiyodu.şimdi boynumu kesip allahımın yanına gitmek istiyorum.ben ne biçim bir insanım nasılll pislik bir insanmışım ( şimdi onlardan birilerini gördükçeee kendimide onlarıda öldürmek istiyorum.midem bulanıyo yaptıklarımdannn.. ( ve ben 13 yaşındayken sevdiğim bir çocuk vardıı beni deli gibi seviyodu ben o yaşlarda onu aldatmıştım.gözüm sürekli kayıyodu başkalarına.ama şuan asla yapmıyorum o hareketleri.onu hala çok seviyorum sanki.içimde sevgiside bitmedi.annemle babamla sürekli kavgalar ediyorum.ailevi sorunlarımız küçükken yaşadıklarım hep hafızama yerleşmişşş onlara çatıyorum.onlarda çok kabahatli ama her konuda.neler yaşadım ben onlardan.artıkk kendimi bu dünyaya ait hissetmiyorum.kendimden midem bulanıyoo (((
nasıl anlatsam hayatımı bilemedim nereden başlasamben küçükken defalarca tacize uğradım sesimi bile çıkartmadım hatırlıyorum çünkü bana zevk veriyodu.yani yapılan şeyin yanlış oldğunu bilmiyodum hoşuma gidiyodu.şimdi boynumu kesip allahımın yanına gitmek istiyorum.ben ne biçim bir insanım nasılll pislik bir insanmışım ( şimdi onlardan birilerini gördükçeee kendimide onlarıda öldürmek istiyorum.midem bulanıyo yaptıklarımdannn.. ( ve ben 13 yaşındayken sevdiğim bir çocuk vardıı beni deli gibi seviyodu ben o yaşlarda onu aldatmıştım.gözüm sürekli kayıyodu başkalarına.ama şuan asla yapmıyorum o hareketleri.onu hala çok seviyorum sanki.içimde sevgiside bitmedi.annemle babamla sürekli kavgalar ediyorum.ailevi sorunlarımız küçükken yaşadıklarım hep hafızama yerleşmişşş onlara çatıyorum.onlarda çok kabahatli ama her konuda.neler yaşadım ben onlardan.artıkk kendimi bu dünyaya ait hissetmiyorum.kendimden midem bulanıyoo (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?