Valla canım benimki gündüz de çıksa kafayı yiyorum artık. ..boşanma noktasına geldik bu yüzden. Halı saha maçı yaptıkları arkadaşlarıyla amatör takım kurdular geçen sene. .ya tamam git eğlen de adam yok haftaiçi toplantı var, antrenman var, yok her haftasonu maç var.piknige gidelim diyoruz maçı var.arkadaslarla iki gün antalya ya gidelim dedik maçım var....
Bizi çok ihmal ettiğini düşünüyorum. Artık dilimde tüy bitti konuşmaktan.ama ise yaramadı yaramadı. .Ben de tükendim artık. Sadece surat aşıyor konuşmuyorum. Nefesimi ciğeri boşa harciyormusum gibi geliyor.
Şimdi aldı çocuğu bu saatte parka götürdü. Öğleden sonrası takımla işi varmış. Maç ve toplantı. Sanırsın fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veriyor! !!!!
Önceden böyle değildi. Canımız sıkılınca istediğimiz yere giderdik. Şehir dışına ,pikniğe. É şimdi bir gün sınav görevleri oluyor diğer gün maç. Canıma yetti artık. Aile kavramının kalmadı sanki.bir de boşanmış ya da bekar arkadaşları da var.onlar oturuyorlar istedikleri saate kadar.bizimkine gel deyince batiyorum....oysa evli arkadaşları zamanında kalkıp gidiyor kendi anlatıyor yada eşlerinden duyuyorum. Onlarda benim gibi dertliler. ..
Çözüm bulursan bana da haber verin. ...