Ben ilk defa benligimden çıktım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her türlü şiddet kötü . bu kadar aciz olunmamalı . kadına da yapılsa erkeğe de yapılsa kabul edilemez .

Arkadaşlarının karakterlerinden dolayı mi istemiyorsunuz yoksa size ayırması gereken vakti onlara ayırdığı için mi

İlk yıl cicim ayı olsada ganellkle kavgalar kv ve arkdaslar yüznden çıkıo. İki yıl ortalama

Aksam 8 den gece 2 ye kadar ne konuşur bu erkekler anlamıyorum. Hayır arkadaş cevrememe gezmeme asla karismaz
İnsan sosyal bir varlıktır güler eğlenir geyik yapar boşaltır kafasını evine döner. Bunu yapmadığında bence zaten ilişkisinde zaman içinde boğulur bir insan. Ben evcimenim çok aramam ama gerçekten bazı insanlar bu sosyalliğe çok ihtiyaç duyuyor. Evlenince arkadaşlıkların rafa kaldırılmasına da çok karşıyım.

Neticede iş güç var akşam çıkılacak elbet. Her hafta tüm pazarı ayırsa onlara daha sıkıntılı bir durum bence. 2çok geç bir saat değil, erkek erkeğe takılsınlar işte ne var bunda. Ama siz de çıkın 12de dönmek istiyorsanız 12de dönün ille 2ye kadar kalın demiyorum çünkü misilleme için çıkın demiyorum. Kafanızı dağıtın, muhabbet edin arkadaşlarınızla eğlenin. Daha rahat yaklaşırsınız bu mevzulara. Adam da bu konularda da adilmiş, hırpalamayın ilişkinizi daha fazla...

Cozmuyor tabiki işte ne yapmam gerektiğini bulucam inşallah
Ayrıca siz dışarı çıkma meselesini değil de kontrolcülüğünüzü çözmeye çalışın derim. Çocuğunuz olsa, annesi olsanız, sözünüzü dinlemek zorunda olan bir çocuk söz konusu olsa bile böyle atlanmaz neticede kimsenin üzerine. Kaldı ki eş bu. Siz arkadaş meselesini değil bu kadar yüz göz olunduktan sonra bu ilişki nasıl tamir olur adamın nasıl gönlünü alırsınız, bu huyunuzdan nasıl vazgeçersiniz ona kafa yorun lütfen. Siz de daha mutlu olursunuz zaten bunu başardığınızda.

Eşinizin sizin sözünüzü dinlemek zorunda olmadığını, kendi kararlarını verebilecek bir birey olduğunu, size haber verdiği müddetçe sorun olmayacağını anlamaya çalışın. Güven sarsıcı bir vukuat yok, ortamda kadın yok, sizi eve kapatıp kendi gezmiyor, pekala gerektiğinde ya da siz çıkacak olsanız çocuk başında kalabiliyor. Bu koşullarda çıkması kesinlikle sorun olmamalı. Onu kendinize benzetmeyin, siz ona benzemeye çalışın bu bakımlardan.

Ayrıca baba nasıl özlemez 2ye kadar denmiş, bunu da takarım şimdi demişsiniz. Gündüz işe de gidemezdi o zaman insanlar evlat özleminden. Evini terk etmiyor ki bu adam evladını özlemesi sorgulanıyor, tabi siz anne olarak daha doğrusu kadın olarak daha hassas olabilirsiniz bu konuda. Eşiniz de başka konularda hassas olabilir. Bu hassasiyetleri yarıştırmanın da anlamı yok.

Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.

Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.

Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.

Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.

Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
Tirnaklamak mi, morartmak mi :KK57:

Şimdi nerden anlatsam bilemedim. Sorun şu ki eşimin arkadaş ortamı Allahım tek asamadigimiz konu bu.

Eşim bir türlü arkadaş ortamından kopamiyor. Nereye gittiğini bilirim kiminle takildigini her aradigimda ulaşirim ama 1 saat yada 2 saat geç gelse kıyamet kopuyor bende cinler tepeye geliyor.

Geçen gün yine böyle oldu. Tabi ben elim belimde kapıda belirdim. Ilk cümlesi haklısın hayatım Özür dilerim oldu. Ama ben zaten haklı olduğumu biliyorum. Neyse tartıştık uzadı uzadı ben buna saldirdim elini yüzünü tırnaklamisim. Boynunu morartmisim. Tek hatırladığım beni üzerinden itmeye çalıştığı.

Arkadaş çevresi olmasa mükemmel bir iletisimimiz var beraberken çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Mesela hiç bir şekilde kavga etmiyoruz. Ne zaman o yobaz arkadaşları arıyor bende kıyamet kopuyor. Kendimi frenleyemiyorum kavga ediyorum. Şuan küs benimle çok agirina gitmiş ona yaptığım. . O da gitmeseydi biliyor sinir oldugumu.

Anladım ki bu kavgayla cozulmeyecek ne yapmam lazım. Yapı gereği çok sinirliyim. Bi anda herseyi yerle bir ederim. Sizce şimdi kim hatalı ? Nasıl davranayim ne yapayim ay bilemiyorum. Karmakarışık. Özellikle bu arkadaş çevresinden muzdarip arkadaslara bu sorum.
hoş olmamış tabi saldırmanız sonuçta o size yapsa daha da büyürdü mesele belki boşanma kararı bile alırdınız.eşinizde de suç yok değil ama huylu huyundan vazgeçer mi onunda kusuru o demekki.

Bence bu konuda oturup konuşun bir anlaşma yapın haftanın 1 günü verin saat belirleyin 7 24 adamı sıkarsan sogur ve senden uzaklaşır yapma bunu eşine bu konuda çok hassas ve üzüldüğünu soyle

Hafta da bir arkadaşlarıyla takılıyor yanlış anlamadım değil mi köleniz mi sizin bu adam ben sizin gibi kadınları anlamıyorum kabaysa kaba siz arkadaşlık etmiyorsunuz ya bu kadar eşi bile olsa özel alana müdahale çok saygısızca sizinle ömür geçmez bence geçmeyecek de emin olun.

bu kadar kontrolcü olursan senden gizli yapmaya başlar yalanlar başlar. rahat ol biraz

hani genç kız veya erkekler ailelerinden zorla izin alırlar ve aldıkları isin süresininin dışına taşarlar. çünkü muhabbet gülüşme vs. derken vaktin nasıl geçtiğini anlamazlar. bu ark ile olmak gülüşmek bedenlerine ruhlarına cok güzel iyi gelmiştir.
eve geldiklerinde ise bir korku gelir üzerlerine...mıcctık gec kaldık dayak gelecek ...korkusu
kapıyı anne acar el belinde " babana söylücem bu kaçıncı yeter ... bir terlik fırlar cocugun kafasına. bir daha cıkamıcaksın cezalısın zamanında neden gelmiyorsuuunn bloaabllaaa..
baba da ayrı posta kayar coıcugua.

şimdi bu yukarıda ki hikayadeki anne-baba sen eşlinde çocuk olmuş.
bu gittiği yerden gelememesini sevmiyor olabilirsin ama bunun yolu ona saldırmak değil. seninde eşine cok cirkin kötü gelen huyların vardır. o da sana vurarak bunları fark etmeni sağlamaya çalışsa aynı oranda hatalıdır.
hatalısın. adamdan özür dile. ve aldatma ortamda karı kız bilmem ne yoksa arkadaşları ile görüşmesinde hiç bir sorun yok. o da bir insan onunda rahatlamaya arkadaşları ile iki lakırdı etmesi hakkı. biraz uzarsa onu da muhabbetin tatlılığına ver.

Yok hayatım bir tek bu konuda anlasamiyoruz bir tek bu konuda kavga ediyoruz
hep senin dediğin olmaz. adama saygı duy. bırak bi rahat bırak..senin istediğin olmaz ise yüzünü tırnakla, senin istediğini yaparsa ohh ne güzel evlilik mi diyeceksin...
bencillik etme. adamda saygı duy. o bir insan. nefes alıyor. canı var duyguları var istekleri var. var var...

hatalısınız. anladığım kadarıyla saygı da kalmamış aranızda üste atlama morartma falan :KK67: yani benim önerim siz de arkadaş ortamınıza ağırlık verin onu biraz rahat bırakın. eve geç geliyorsa siz de gelin yada arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırın. biraz etki tepki olur. o da bu durumdan rahatsız olursa haklı olarak sen de yapıyorsun diyebilirsiniz.

Yani haklı olsanda kendini haksız duruma düşürmüşsün !bu bir gerçek
Kadına şiddeti onaylamadığım gibi erkeğe şiddetide onaylamıyorum:KK20:
Her insan sinirlendiğinde kendini bu denli kaybederse iş çıkmaza girer.
Yarın bu tavırlarınız yüzünden oda sizi tırnaklar hatta birazdaha ileri gidebilir.
Ozamanda dicekmisiniz ama neyapim sinirimi biliyor diye ?

evli adamin gece ikide ucte ne isi var disarlarda herkes sorumlulugunu bilsin sonra bi olur iki olur ve surekli yapmaya baslar..alkolde varmis..normal goren arkadaslarin esi o kadar gec gelmiyor demekki..

Arkadaş insanın sosyalleşmesi için gerekli. Siz sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşmenize esiniz tepki verse ne olur? Saçmalamışsınız. Sonra eşim benden soğudu eşim ilgi göstermiyor. Adam seninle vakit geçirmek istemez ki.

Ben evlilikte insanlarin esleri disinda bir yasamlari olmasi taraftariyim. Ben esimi benim disimda tek basina gorustugu erkek arkadaslari olsun isterim. Ne o oyle sadece is ve ev arasinda yasam. Bence haksizsiniz. Bir insan evlendi diye bir eve kapanmamali. Kendiniz hicbir arkadasinizla gorusmuyormusunuz tabiki girusuyorsunuz. Esiniz neden gorusemiyor. Ayrica arkadaslarunin nasil olduklari esinizi ilgilendirir size kotu soz soylemiyorlarsa esiniz onlarla gorustukten sonra size kotu davranmiyorsa arada gorusup iki tek atabilmeli. Bugun bu kadar kisitlama esinizin arkadaslariniz arasinda dalga konusu olmasina ve en sonunda esinizin iyice rahatsiz olup sizinle iyi bir kavga etmesine sebep olur. Ayrica ben sinirliyim bunu biliyo denmesine karsiyim. Ne demek ben sinirliyim deyip birine siddet uygulamak yanlis bence. Tabi bu benim nacizane fikrim. Bu arada bende evliyim. Bizim kendi arkadaslarimiz vardir ve istedigimiz gibide gorusebiliriz ki boyle olmali.

Aynı şiddeti erkek yapsa ne hayvanlıgı kalır ne okuzlugu. Şiddetin bahanesi yoktur.

Ama şiddet uygulamışsin olmamış o :duduk: o sana yapsa bosan derdik ee sen yapınca bi farkı olmuyor. Yoksa haklisin yani söylediği saatte gelmemesi falan can sıkıcı benim okuzde okey e gider her hafta bir gün olunca ses etmem 2.gün gidicem derse kıyamet kopar ama bizde durumlar farklı tabi ben evde otururum o gezer ooo neler neler :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X