Ben inanılmaz kıskanç biriyim

Kıskançlık dediğiniz duygu boyut değiştirmiş.Başka şekilde birşey yaşıyorsunuz. Şu an birlikte olduğunuz kişi ya da bir başkası bu durumla uzun süre başedemez.Hem kendinizi hem erkek arkadaşınızı mutsuz edersiniz.Mutlaka bir uzmandan yardım alın.Kendi mutluluğunuz için bunu yapın.Bu kadar sıkıntı veren bir duyguyla ne kadar daha yaşayabilirsiniz ki.

teşekkür ederim

o başlıgı ben koymadım konu taşınmış ve başlık konmuş, ztn kopmadıgımızı yazdım barışmak istiyor dedim bahsettigim kişi aynı kişi, buna erkek arkadaşım demem mi yanlış, şunu diyebilirsiniz madem barışmadın tam olarak sanane kız mevzusundan öyle degil zaten sevgilim sadece duruma henüz isim vermekten kaçınıyorum ama 2 mizde öyle oldugunu biliyoruz, degerlendirmem gereken şeyler var 2 konuda yazdıklarım gibi. bu açıklamayı yapmam mı gerekliydi yani. bu açıklamayla tüm durum degiştimi

Çok önemli çünkü halihazırda belki de olmayan bir ilişki üzerine konuşuyorsunuz.
O konuda sorun erkek arkadaşınızmış gibi lanse edilirken hatta ona psikolojik sıkıntıları vs var noktasına gelirken..
bakıyoruz ki sizin sıkıntılarınız var.
iki konu birbirine sıkı sıkıya bağlı bence nasıl ayrı değerlendirilebilir ki?
Hatta diğer konunuz bence bütün konuların temeli..
Mesela erkek arkadaşım beni annem kadar sevdiğine eminim cümlesi,hayatındaki kızları cebimden çıkarırım demeniz ama buna rağmen diğer konunuzda da olduğu gibi bir buhran içinde olup kendinizle barışık olamamanız.Bence şu an en son derdiniz erkek meselesi olmalı..
Önce kendinize iyi bakın sonra zaten bu konular dert olmaktan çıkacaktır.

kızlar benim de acayip durduramıyacak şekilde kıskançlık krizlerim var ama bence bunun sebebi malesef sadece karşımızdaki insan yanlış mı düşünüyorum:19:

Çok önemli çünkü halihazırda belki de olmayan bir ilişki üzerine konuşuyorsunuz.
O konuda sorun erkek arkadaşınızmış gibi lanse edilirken hatta ona psikolojik sıkıntıları vs var noktasına gelirken..
bakıyoruz ki sizin sıkıntılarınız var.
iki konu birbirine sıkı sıkıya bağlı bence nasıl ayrı değerlendirilebilir ki?
Hatta diğer konunuz bence bütün konuların temeli..
Mesela erkek arkadaşım beni annem kadar sevdiğine eminim cümlesi,hayatındaki kızları cebimden çıkarırım demeniz ama buna rağmen diğer konunuzda da olduğu gibi bir buhran içinde olup kendinizle barışık olamamanız.Bence şu an en son derdiniz erkek meselesi olmalı..
Önce kendinize iyi bakın sonra zaten bu konular dert olmaktan çıkacaktır.

benimde söylemek istediğim buydu teşekkür ederim....

bence piskolajik bi destek alman daha iiyi

olmayan bir ilişki üzerine konuşuyorum :)
aslında haklısınız çünkü ben durumumu ilişkimi gözlemlememiş arkadaşlarıma bile anlatamıyorum aynı tepkilerle karşılaşıyorum bunu bir forumda ne kadar anlatabilirimki. gelip görene kadar herkes aynı şeyleri konuşuyor.
şimdi siz burda tüm durumu degiştiren bir detay aslında sorun sizdeymiş diyosunuz işte o öyle bir detay degil aslında. ama ben bunu size nasıl anlatabilirim kaç sayfada anlatabilirim, ztn illaki burda beni bastıran birileri olur 'mantık' adı altında. evet bir bunalım döneminde olabilirim gerçekten yardıma ihtiyacımda olabilir ama herkesin oldugu gibi benimde hislerim var bildiklerim dogrularım var, bu dedikleriminde arkasındayım tereddütlere düşüyor olmam hissedip bildiklerimi degiştirmez evet beni o şekilde sevdigini biliyorum hissediyorum ve eminim. bu lafın üstüne gelipte belkide varolmayan bi ilişki demek çok basitleştirmek oluyor ilişkimi. aksine hep varolan bi ilişki ve bu yüzden o detayın gram önemi yok. ne durumda olursam oliym hakkını yediremem.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın:)

Tedavi olunuz, zira normal değil takıntılarınız.

Off, o kadar iyi anlıyorum ki bu sorununu. Aynı ben. Televizyonda poposunu vs acıp sahneye cıkan kadınlara bile sinir oluyorum bakıcak da onlarla ilgili bi seyler düsüncek diye delircek gibi oluyorum.

Arkadasım dün kıskanclıkla ilgili bir yazı paylasmıssın, yasadıgımız olaylar, hissettiğimiz seyler falan o kadar aynı ki seni en iyi ben anlarım heralde. Kendime güven eksikliği mi bilmiyorum ama bugune kadar bana cirkin diyen bi insan görmedim, görmem de heralde yani güzel de bi insanım. Hani cogu insanı cebimden cıkartırım demissin ya aslında senin gibi düsünüyorum. Erkek arkadasımla 2,5 senedir beraberim gecen sene ayrı sehirlerdeydik ve 1 haftalık bı kız olayı oldu (2 kez oldu, yakaladım) ondan sonra gerci bunlar yasanalı 1 sene gecti ama ben gunden gune deliriyorum. Sırf sevgilisi bi sarkıcıyı seksi buluyo diye hırcınlasıp bagırıp kufredip vurmaya calısıp sinirden patlar mı? Iste ben oyleyim. Hele tv de dergide ya da tatillerde falan afederdsn ama gotunu basını acan kızlardan o kadar rahatsız oluyorum ki hepsine sayıp sovuyorum.. Bundan kurtulmam gerek. Son zamanlarda boyle takıntı gibi oldu..

Takıntı haline getirmişsin tatlım
Yerinde olsam psikolojik tedavi görürdüm, kısa sürede yenebilirsin bu yolla
Bu durum senin hayatını çok etkiler zmanla
Önlemini al

aynı sorun bende de var ne yazıkki.. hiçbir kıza tahammül edemiyorum. erkek arkadaşımı da kendimi de canımdan bezdirdim bu yüzden. ne yapmalı da üstümüzden atmalı bu illeti bilmiyorum:37:

Ya ben mesela tv de cıkan kadınlara falan erkek arkadasımın yanında yorum yapmak istemiyorum hem normalde kıskancmıycagım birine sırf kotu sozler soyledim diye kıskanma dedi bi kere bu kez kavga cıkarttım. Artık bana agzını acıp ''bu kadın guzelmis'' diyemiyo bile. Gözü korkmus yani ama bizim de bu huyumuzdan vazgecmemiz lazım ''bizi sevmisler ki bizleler'' diye dusunmek cok mantıklı ama bazen unutuyorum kendimi kaybediyorum iste. Bence (benim icin de) bi psikolojik destek lazım olabilir. Nasıl olacaksa...

sen evlenincede hem eşine hem kendine hayatı zehir edecen en sonunda eşin kendini nimetten sanıp burnundan kıl aldırmayacak tanıdğım biri var senin gibi bence psikoloğa git gerçekten onun gibi olursan ilerde çok kötü

Arkadasım dün kıskanclıkla ilgili bir yazı paylasmıssın, yasadıgımız olaylar, hissettiğimiz seyler falan o kadar aynı ki seni en iyi ben anlarım heralde. Kendime güven eksikliği mi bilmiyorum ama bugune kadar bana cirkin diyen bi insan görmedim, görmem de heralde yani güzel de bi insanım. Hani cogu insanı cebimden cıkartırım demissin ya aslında senin gibi düsünüyorum. Erkek arkadasımla 2,5 senedir beraberim gecen sene ayrı sehirlerdeydik ve 1 haftalık bı kız olayı oldu (2 kez oldu, yakaladım) ondan sonra gerci bunlar yasanalı 1 sene gecti ama ben gunden gune deliriyorum. Sırf sevgilisi bi sarkıcıyı seksi buluyo diye hırcınlasıp bagırıp kufredip vurmaya calısıp sinirden patlar mı? Iste ben oyleyim. Hele tv de dergide ya da tatillerde falan afederdsn ama gotunu basını acan kızlardan o kadar rahatsız oluyorum ki hepsine sayıp sovuyorum.. Bundan kurtulmam gerek. Son zamanlarda boyle takıntı gibi oldu..

aynen öyle bende şimdi senin konunu okudum ilk kez rastladım benim gibi birine, ben başta deli gibi aşıktım ölücektim aşkımdan resmen, havalardaydım sonra bi gün bilgisayarında kızlarla konuştugunu yakaladım ve o an bittim gerçekten hiç beklemedigim bişeydi paramparça oldum o günden sonrada hiç düzelmedim bida, ben artık delirdim yanımızdan 50 yaşında kadın geçse baktın diyorum bende senin gibi öyle ünlülere kendim bile bakamıyorum artık deliriyorum onun bakması gibi bişeye hiç katlanamıyorum kafayı yedim ve evet çirkin degilim degiliz. bunu buraya yazmak ayıp oluyor yanlış anlaşılıyor belki ama son derece begenilen bi insanım girdigim yerde dikkat çeken bi insanım, 5 kuruş etmicek insanlar için kendi kndimi tüketiorum ama önüne geçilmiyor. basit boş insanlara canım sıkılıyor,
şuanda yaz tatili geldi ya ben ölmek istiyorum inan birde benimkinin gittigi yerde eskiden arasında bişeyler olan kızlar var, her sene tatilim burnumdan geliyo çıkmaya başladıgmızdan beri herkes tatil geldi diye seviniyo ben üzülüyorum, gitmemesi için napabilirim diye düşünüyorum
aslında bizde degil hata çünkü bende eskiden böyle degildim bize bunu yapan kendileri bunalan yine kendileri buna hakları olmamalı aslında yada biz vazgeçmeliyiz ama olmuyor 2 side.

Back
X