aynen öyle bende şimdi senin konunu okudum ilk kez rastladım benim gibi birine, ben başta deli gibi aşıktım ölücektim aşkımdan resmen, havalardaydım sonra bi gün bilgisayarında kızlarla konuştugunu yakaladım ve o an bittim gerçekten hiç beklemedigim bişeydi paramparça oldum o günden sonrada hiç düzelmedim bida, ben artık delirdim yanımızdan 50 yaşında kadın geçse baktın diyorum bende senin gibi öyle ünlülere kendim bile bakamıyorum artık deliriyorum onun bakması gibi bişeye hiç katlanamıyorum kafayı yedim ve evet çirkin degilim degiliz. bunu buraya yazmak ayıp oluyor yanlış anlaşılıyor belki ama son derece begenilen bi insanım girdigim yerde dikkat çeken bi insanım, 5 kuruş etmicek insanlar için kendi kndimi tüketiorum ama önüne geçilmiyor. basit boş insanlara canım sıkılıyor,
şuanda yaz tatili geldi ya ben ölmek istiyorum inan birde benimkinin gittigi yerde eskiden arasında bişeyler olan kızlar var, her sene tatilim burnumdan geliyo çıkmaya başladıgmızdan beri herkes tatil geldi diye seviniyo ben üzülüyorum, gitmemesi için napabilirim diye düşünüyorum
aslında bizde degil hata çünkü bende eskiden böyle degildim bize bunu yapan kendileri bunalan yine kendileri buna hakları olmamalı aslında yada biz vazgeçmeliyiz ama olmuyor 2 side.