- 31 Mart 2018
- 139
- 84
- 13
- 31
Benim bi meslegim var ama atanamadim iş te bulamadim cok aramama ragmen inanin is bulamadim zaten kücücük biyerde yasiyoruz . Annem calisiyo babam emekli abim de isten cikti kpss calisiyo . Bende kpss calisiyorum evde bu surecte . Annem calisiyo yoruluyo diye haftada 3 gun evi temizliyorum cunku abim ve babam icine ediyo hergun onlarin kahvaltilarini hazirliyorum ve yeri geldiginde aksam yemegi . Bulasik fln bana ait annem kiyamiyo yardim etmek istiyo yaptirmiyorum .sosyal hayatim nisanlimdan ayrildim o evleniyo bitik durumdayim arkadasim 2 tane biri kuzenim okuyo digeri bana 1 saat uzaklikta oturuyo ayda bir onla gorusurum kuzenim geldi 5 gunlugune dün gorustuk bugunde goruselim dedik ve annem bugun ciktin yarin ne bahane bulup cikcan dedi ve kavga ettik benim sosyal hayatim olamazmi ben gencim kanim kayniyo . Abimler yuzunden ders bile calisamiyorum gunum ev toplamakla geciyo yapmayim diyorum annemin ustune kalacak evde pinekleyen 2 erkekle gunlerim geciyo zaten bunaldim 1 gun disaru ciktim ertesi gun cikcam diyince bes karis surat biktim aglayarak yaziyorum suc benim elimde maasim olsa kimse karisamaz ozgur olurdum ev kizi olmak boyle bisey demekki annem kendini cok hakli goruyo ben anlayamadim