• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben insan değil miyim?

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Benim bi meslegim var ama atanamadim iş te bulamadim cok aramama ragmen inanin is bulamadim zaten kücücük biyerde yasiyoruz . Annem calisiyo babam emekli abim de isten cikti kpss calisiyo . Bende kpss calisiyorum evde bu surecte . Annem calisiyo yoruluyo diye haftada 3 gun evi temizliyorum cunku abim ve babam icine ediyo hergun onlarin kahvaltilarini hazirliyorum ve yeri geldiginde aksam yemegi . Bulasik fln bana ait annem kiyamiyo yardim etmek istiyo yaptirmiyorum .sosyal hayatim nisanlimdan ayrildim o evleniyo bitik durumdayim arkadasim 2 tane biri kuzenim okuyo digeri bana 1 saat uzaklikta oturuyo ayda bir onla gorusurum kuzenim geldi 5 gunlugune dün gorustuk bugunde goruselim dedik ve annem bugun ciktin yarin ne bahane bulup cikcan dedi ve kavga ettik benim sosyal hayatim olamazmi ben gencim kanim kayniyo . Abimler yuzunden ders bile calisamiyorum gunum ev toplamakla geciyo yapmayim diyorum annemin ustune kalacak evde pinekleyen 2 erkekle gunlerim geciyo zaten bunaldim 1 gun disaru ciktim ertesi gun cikcam diyince bes karis surat biktim aglayarak yaziyorum suc benim elimde maasim olsa kimse karisamaz ozgur olurdum ev kizi olmak boyle bisey demekki annem kendini cok hakli goruyo ben anlayamadim

Bir an önce kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın. Haklısınız, çok fazla yük binmiş üzerinize. İnşallah kısa sürede uygun bir iş bulursunuz da rahatlarsınız

İş bulamaman normal bi tanıdığın vasıtasıyla annen baban çevresiyle bulursun ancak.benim ailede iş çevre yoktu bende bulamadım.kpss atanman içinde artık 95lerde puan alman lazim artık.madem annen kuzeninle gezmene bile karısıyo bırak ev işlerini kendi yapsın sende otur 95 alabilmek icin butun gun ders çalış hayatını kurtar

Bir işe girip çalışsanız hem ortamdan uzaklaşmış olup sosyalleşirsiniz hem de paranızı kazanıp ayaklarınızın üstünde durmuş olursunuz. Haftasonları da annenizle evi toparlarsınız beylerde evde siz olmayınca başlarının çaresine bakarlar iş başa düşer bir zahmet kendi işlerini görürler:KK51:

Cok haklisiniz kuzenimden hoslanmiyomus ben bu yasa geldim onlarin hoslandigi insanlarla iliski kuramam ki . Ben ev islerinden ders calisamiyorum abim paşa paşa ders calisiyo ben sorun cikardigim da bi temizlik yaptin onu da burnumuzdan getirdin diyolar ama bi evin isi bitmiyo malesef çok bunaldimm....
İş bulamaman normal bi tanıdığın vasıtasıyla annen baban çevresiyle bulursun ancak.benim ailede iş çevre yoktu bende bulamadım.kpss atanman içinde artık 95lerde puan alman lazim artık.madem annen kuzeninle gezmene bile karısıyo bırak ev işlerini kendi yapsın sende otur 95 alabilmek icin butun gun ders çalış hayatını kurtar

Meslegim disindaki cogu ise de basvurdum . Bi is buldum ve sanayide bi dükkanda hem ön muhasebe hem yemek hem sekreterlik yapacaktim ve sanayi oldugu icin guvenip giremedim
Bir işe girip çalışsanız hem ortamdan uzaklaşmış olup sosyalleşirsiniz hem de paranızı kazanıp ayaklarınızın üstünde durmuş olursunuz. Haftasonları da annenizle evi toparlarsınız beylerde evde siz olmayınca başlarının çaresine bakarlar iş başa düşer bir zahmet kendi işlerini görürler:KK51:

Küçük yerde oturuyorum diye kendinizi kısıtlamayın. Gidin büyük yere bulun işinizi gücünüzü. Öğrenci şehirlerinde ucuza ev apart tutun. Asgari ücretle gayet de geçinirsiniz. Bolluk bereket içinde olmasa da yaşar gidersiniz. Özgürlüğünüz olur en azından. Anneme kıyamam, gidemem falan diyorsanız bir şey diyemem ama bir kadına kendi ayakları üzerinde durabilmek çok şey katıyor.

Soyledigim zaman yapiyo ama düzgün yapmiyo dün temizlik yapiyorum 1 de kalkti dolabinda dünden kalma tabaklar kurumuş caminin alti full kül olmustu ve evi daha 2 gun once temizlemistim . Babamda mutfakta biseyler yapiyodu babam bi taraftan burayi 10 dk sonra supur benim isim var abin kahvalti yapsin ondan sonra diyo bende cildirdim ve sizin hizmetcinizmi var dedim . Annemi de arayip bunlar evde oturuyo ikisinide benim üstüme attin dedim ve ben yine suclu oldum .
O evde pinekleyen abine de iş yaptiracaksin. En sinir olduğum şeylerden biri bu. İki kardeşten sadece kız olanın ev işi yapması.

Biliyorum meslegim varken evde oturmak iyice koreltiyo belli bi yasa geldikten sonra 2 3 gun disari cikip bi cafede oturunca anneden surat yemek de sinir bozuyo
Küçük yerde oturuyorum diye kendinizi kısıtlamayın. Gidin büyük yere bulun işinizi gücünüzü. Öğrenci şehirlerinde ucuza ev apart tutun. Asgari ücretle gayet de geçinirsiniz. Bolluk bereket içinde olmasa da yaşar gidersiniz. Özgürlüğünüz olur en azından. Anneme kıyamam, gidemem falan diyorsanız bir şey diyemem ama bir kadına kendi ayakları üzerinde durabilmek çok şey katıyor.

Ev işi bitmez hiç. helede o evde erkekler kendi işlerini bile yapmiyosa hiç bitmez.bırak işleri annene.kahvalti bile hazirlama bunlara.herkesin kendi eli var.sen otur ders calis butun gün. O evin hizmetcisi degilsin sen

Babam emekli neyse . Abim muhendis isinden cikti ders caliscam diye odasina ne zaman girsem dizi izliyo ve evden hic cikmaz bir tane arkadasi yok 1 ayda 1 gun cikar . Evden is yapip para kazaniyo kimse bisey diyemiyo bu yuzden
sen insansın da evde pinekleyip kendi pisliğini bile temizlemeyen o iki kişiyi bilemedim..

Evde tek olsam neyse evin duzenini saglarim ama iki erkekle gercekten cildiracak gibi oluyorum evin icinde yurumeleri bile sinirimi bozuyo .
Ev işi bitmez hiç. helede o evde erkekler kendi işlerini bile yapmiyosa hiç bitmez.bırak işleri annene.kahvalti bile hazirlama bunlara.herkesin kendi eli var.sen otur ders calis butun gün. O evin hizmetcisi degilsin sen

Babam emekli neyse . Abim muhendis isinden cikti ders caliscam diye odasina ne zaman girsem dizi izliyo ve evden hic cikmaz bir tane arkadasi yok 1 ayda 1 gun cikar . Evden is yapip para kazaniyo kimse bisey diyemiyo bu yuzden

en azından dağıtmamak için gerekli özeni göstermeliler.

Biliyorum meslegim varken evde oturmak iyice koreltiyo belli bi yasa geldikten sonra 2 3 gun disari cikip bi cafede oturunca anneden surat yemek de sinir bozuyo
Haklısınız. Yaşınız çok genç. Köreldiğinizi ya da yeni bir işe uyum sağlayamayacağınızı sanmıyorum. Hiç bir şey için geç değil.

Evde tek olsam neyse evin duzenini saglarim ama iki erkekle gercekten cildiracak gibi oluyorum evin icinde yurumeleri bile sinirimi bozuyo .
O sinir bozukluguyla derste calisilmazki.iyisimi sanayideki muhasebe isine gir sen.bu evden kurtulmuş olursun

Onlardan haber bekliyorum iste adam biraz duzenbaz gibi oyuzden terettut ettim
O sinir bozukluguyla derste calisilmazki.iyisimi sanayideki muhasebe isine gir sen.bu evden kurtulmuş olursun

Back
X