ben istenmeyen gelin miyim yoksa paranoya mı yaptım allah aşkına yardım

5 yıl konusuda bence borçları vardı, yada nişanlının parasını doya doya yiyeceklerdi. evlenincede zor yiyecekler...

sadece maddiyat...
 
şimdi nişanlımın ailesinin yaptıklarından beni istemediklerini çıkardım sizce anlatıyım karar verin, siz olsanız ne düşünürdünüz ne yapardınız

- nişanda maddi olarak ellerini ceplerine atmadılar (istediler ortada göründüler ooo gelin aldın diye şak şaklandılar ve yok dahası işte)
nişanlım nişan bohçası için alışveriş yaptık, bir tane banyo seti gibi bişi vardı üstünde krem bilmem ne yazıyo saç için, bir de el kremi almıştım yanında hediye ettiler bir tane daha kayınvalidem "üç tane krem almışsınız" diye canımı sıktı, işte bir makyaj çantası vardı bu pahalıdır almasaydınız keşke demiş, buna çok takılmamıştım ama düşünce takıyo işte insan.
-nişanlım karşılayacak diye ve ben alışverişe nişanlımla gitmek istediğimden nişan bohçası alışverişine ne annemi ne onun annesini çağırdım baş başa gittik kayınvalidem her gördüğünde "bize sormuyorlar... bize danışan yok... bize de danışsalar... alışverişe de başladılar..." diyo, kendi demese yengelere falan anlatmış onlar laf atıyolardı canımı burnuma getirmişlerdi bu meselede.
-bir akrabalarına işimiz düştü kayınpedere söyledik bi gün gidicez haber verin diye dediğimiz gün sabah aradık gidicez haberleri var dimi diye gittik baktık ki adamın haberi bile yok, neymiş bizim öyle bişi dediğimizi hatırlamıyomuş sadece gidicez demiş
-her fırsatta "cilibombom un belli başlı bişi yok" lafı meşhur zatn /muhabirim merak edenler için/
-biz oğlumuza beş sene evlenme dedik o bizi dinlemedi vs vs vs

çok canım sıkılıyo çok istemiyorlar beni öyle düşünüyorum ben artık.


Kulube hosgeldin sevgili cillibombom.
 
Canım vallahi takma kafana kendini üzersşn konussuuuun konuşsun dursun
Nişanlınla aran iyi mi sevgisine ve kendisine güveniyorsan gerisini boşver derim .
Takıyoruz üzülüyoruz kendimize yapıyoruz valla
 
Canım vallahi takma kafana kendini üzersşn konussuuuun konuşsun dursun
Nişanlınla aran iyi mi sevgisine ve kendisine güveniyorsan gerisini boşver derim .
Takıyoruz üzülüyoruz kendimize yapıyoruz valla

nisanlisi sevse nolur sevmese nolur. Sonucta kendi ailesi. Kac yillik ailesini kolay kolay hic bir erkek boyle cok ciddi olmayan sebeplerden dolayi karsiisina almaz. Cillibombom, akilli olucaksin, su an bunlar seni incitmis olsa bile caktirmiyacaksin, caktirmadan mesafeni koyup hurmetini eksik etmeyeip, kimsenin kiskancligini uzerine cekmeyip akilli akilli yasiyacaksin.

Saniyormusun ki hepimizin kayinvalidesi bizi seve seve, kosa kosa , gonlunden kopa kopa aldi. Muhakkak oluyor boyle seyler, hatta evliligin ilk zamanlarinda dadevam ediyor. Sukret zulumcu cahil tipler deyiller. Hayatinin sonuna kadar yuzyuze bakacagin, cocuklarinin dedesi ninesi olucak insanlarla akillica iyi gecinmene bak. merak etme, Allah onlara oyle seyler yasatirki seni yere goge sigdiramazlar sonra. ama ne olursa olsun el kizisin bunu da unutma.
 
Sen başa buyrukluğu alırsan ele böyle başta herhalde istemezler


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Back
X