suprizzzyumurta
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
-
nişanlım baban izin vermez diye dedi sonra aklıma gelmedı söz mü nişan mı istmemı ne yapcaklar dıye dedı ama ablası annesı bı arayp dıyebılırdı aılemı hadı nyse cagrmadıkr gelın olark bnı cagrmalarını bekledım ve işlrine gelen durumda anında ararlarrr
nişanlım baban izin vermez diye dedi sonra aklıma gelmedı söz mü nişan mı istmemı ne yapcaklar dıye dedı ama ablası annesı bı arayp dıyebılırdı aılemı hadı nyse cagrmadıkr gelın olark bnı cagrmalarını bekledım ve işlrine gelen durumda anında ararlarrr
kızlar merhaba
bu forma yenı uye oldum benım aklıma takılan bişey var sözlüyüm 3 haftadır kısa zamanda düğn ve nişn olcak fakat sözlumun abısı de bızden sonra nişanlandı ve benı kımse davet etmedı sende gel diye siz ne anlama getirdiler bnıde cagrmaları gerekmıyrmuydu...
onada dedım aılen insan içine sokmuyor bellıkı hala kabullenmıs dedgıller dedım vede gtmedım ne işim var gün gelir devran döner bnde derimmm ailesine hazrn birdede nişanım var yanı kımseyıde takmak istemıyrm ama cok bozuldum o kızı bnm istememde sözumde tanıısmmda hep gtrdılr bıze söz olmadan yanı onun
aynen diyeceğim ama gün gelince onu benım her seyımde yanlarından ayırmadılar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?