Ben iyi arkadaşlıklar düşünürken herkes faklı düşünüyor..

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
kızlar üniversiteye yeni başladım. orda arkadaşlıkların lisedeki gibi olmadığını çoğu kez duydum ve öyle de. birileriyle tanıştım.içlerinden biri bana aşık olduğunu söyledi. ben çok şaşırdım. 2 günde aşk olunmaz saçmalama gelip geçici bunlar gibi şeyler söyledim ve sinir oldum. ilgisi devam etti ama bi süre. sonra o gruptan bi erkek arkadaşım benle konuşmamaya başladı. ve sonra diğerleri .. sadece günaydın diyip geçiyoruz. bu durum benim moralimi bozuyo. ben iyi arkadaşlıklar kurmaya çalışırken herkes farklı düşünüyo. ben kimseyle kötü veya bozuk olmak istemiyorum. aslında böyle bi ortamda bunu takmamam gerekir ama çok iyiyken bi anda böyle olması çok saçma. fikirlerinize ihtiyacım var. nasıl davranmalıyım.. napmalıyımm ?? :26:

Son düzenleme:
Benim bu sene son tecrübelerime dayanarak bikaç bişi diyeyim sana.
Bizimde ilk sene herkes birbirinden hoşlandı sevdi ama bazıları kalıcı olmadı genelde kalıcı olmadı yani ilk seneden sevgili olma bence kimseyle.O yüzden de Üzme tatlım boşuna kendini ilk sene bütün sınıf toplu halde takılır sonra yavaş yavaş gruplaşma başlar herkes kafa dengi insanla takılır.Gözlemle sınıfı , sınıf arkadaşlarını tanımaya çalış zamanla güzel dostluklar kurarsın.

Vee son olarak diyciim ilk sene derslerine çok çalış ortalaman tavan falan yapsın hatta çünkü düşük başlarsan yükseltmesi çok zor oluyo.

Back