Ben iyi davrandıkça şımaran eşim

Dejavu_one sana söylenecek çok şey var aslında çünkü okuduğun konuyu kafandan eklemeler yaparak anlıyorsun ve öyleymiş gibi yorum yapıyorsun.

Şimdi yukarıda tamamen sana ait olan sözlerinden yola çıkarak sana birkaç soru sormak istiyorum.

Eşimin ya neden irdeliyorsun dediği yazımın neresinde geçiyor belirtirmisin? bu 1.

Ben konumun neresinde kavga çıktı yazmışım bunu kanıtla bu 2.

Neden soruyorsun çok mu önemli mi demiş eşim ben neden yazımda böyle bir ifade göremiyorum? veya eşim benimle konuşurken sen de yanımızda mıydın? Sen duydun da ben mi duymadım? Bi açıklar mısın? bu 3.

O benim eşim ve arkasından iş çevirmiyorum internet geçmişine dahi bakmam ama dün kavga çıkmasını istemediğim ve beni de ilgilendirdiği için alıp sadece kaydına baktım var mı yok mu aynı yerdemiyiz değimliyiz yani kaydım buraya alındımı alınmadımı diye çünkü benim kaydım yok görünüyordu.. Siz hiç eşinizden gizli zararsız şeyler yapmayan kanatsız bir meleksiniz sanırım. Ayrıca ben yeni evliyim ve ikimizin de kaydı aynı yerdemidir değilmidir bilemiyorum siz biliyorsunuz diye herkes bilmek zorunda değil ki keza bu gün nüfus müdürlüğüne kayıt için gittiğimde kayıtlarımızın aynı yerde olmadığını gördük ve aynı yere aldırtmak için adliyeye belge teslim ettik demekki siz yanlış biliyormuşsunuz.

Eşimin bana şeytan demesine neden alındığımı açıklayayım ben çok kötü bir çocukluk geçirdim babamdan şiddet de dahil çok çektim ama en zoruma giden bana sen şeytansın demesiydi. Eşimle ilk zamanlarımızda dertleşirken bunu anlatıp ne olursa olsun ne kadar sinirli olursak olalım başka şey de ama bana sakın şeytan deme diye belirtmeme rağmen bunu daha ilk tartışmamızda söylemeye başladı ve o gün bu gündür her fırsatta sırf canımı yakmak için söylüyor şaka için değil. Demek ki neymiş sen de yapsan senin de eşin dermiş diye herkesin eşi aynı niyetle yapmıyormuş bu 4.

5. si ve en garibime giden ben hangi konumda toka ve çoraptan bahsetmişim? Allah aşkına bu kadar kendinden emin yorumlar yapıyorsun bunu bana ve beni yalan yere zan altında bıraktığın için hakkımda belkide farklı düşünmelerine yol açtığın kk üyelerine ispatlar mısın? Kaçıncı baskıymış? hepimiz bilelim.

Yani söylüyorsun ama neye göre söylüyorsun?

Hayır canım kontrolcü falan değilim evet kontrol ederim bazı şeyleri ama belli etmem ben daha çok eşimin normal olmadığını düşünüyorum bana bugün birgün benim kitabımı yazacaklar filmimi çekecekler dedi inanadım

Son düzenleme:

Kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum iyi olmak yaramıyo bazılarına ille de cazgırlaşmak lazım

ayy sizi hiç üzmek istemiyorum ama bu adam eski evliliğini , eski eşini unutamamış arkadaşım...:18::18:
eşinden boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz?

14 sene sonra evlendik canım öyle bişey olduğunu düşünmüyorum

umarim birgun o da sana gecirmez bir tane

Aslında hem şımarıklığı hem agresifliği var kendini över durur ama kimseyle iyi geçinemez bilmiyorum nasıl davransam :18:

Bence erkeklerin karakteri bu aslında her insan böyledir. Ne kadar yüz verirsen o kadar tepene çıkar, sen alttan almaya çalıştıkça o uzatır da uzatır. Mesela ben de erkek arkadaşımla kavga ettiğimde eğer o sakinleşmeye çalıştırıyosa daha çok bağrıyorum o sustukça daha da abartıyorum ama ne zaman o da sinirlenip bağrırsa pısıp kalıyorum :) o yüzden siz davranışlarınızı değiştirdiğiniz de o da değiştirir emin olun.

İçimi okudun resmen Acayip huyları çıktı evlendikten sonra

yerinde olsam cocuk yapmazdim. Cekemiyeceksen uzun sure boyle birini bosanirdim arkadasim.

Ayrica onu opmekle huyuna gitmeye calisiyorsun belli ortami yatistirmak icin ama hata yapiyorsun bence. Cunku esinin senin asil niyetini anladigindan supheliyim, muhtemelen senin haksiz oldugun icin oyle yaptigini dusunuyor. Bence yapma oyle.

Haklısın, aslında normalde hiç böyle davranmam haklıysam geri adım atmam ama bu sefer farklı davranayım dedim tepeme çıktı iyice

Kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum iyi olmak yaramıyo bazılarına ille de cazgırlaşmak lazım

Iyilikten anlamiyorlar susunca , sustugumuzda aaa zaten suskun
ben bununla istedigimi yapabilirim diye dusunuyolar
ben genelde sakin ve suskunum aslinda..
ama bakiyorum ben sustukca tepeme cikiliyor onun icin
Susmamaya karar verdim iyide yapmisim haniii ,
bagirinca karsimdaki susuyo bise demiyo...
insan oglu anlayistan anlamiyor ...

Sevmiyor sanirim sizi.

Yakın zamana kadar ben de öyle düşünüyordum ama yok bu adam beni en azından şu an için seviyor bunu bana bazı şeylerle kanıtladı.. Ben son zamanlarda eşimin psikolojik sorunları olduğunu fark ettim ve onu psikiyatriste gitmesi için ikna etmeye çalışıyorum

Canım ifade etmek istediklerinle tavırların tutmuyo gibi geldi yani seçimden bahsedip öpmüşsün dur yere gereksiz geldi bana orda bi tepene merdiven dayamış zaten o da nası davrancağını şaşırıyo sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…