Kavga çıkmasını sağlayacak bir durumda değil ama yani. Kadın sorunca ya neden irdeliyorsun demiş o kadar kavga da çıkmamış aslında konu sahibi burada kavga çıktı diye yazmış. Yani bir insan neden kullanmaz sonuç değişmeyecek nasılsa diye haa zorla kullandıracakta hali yok. Adam kavga çıkarmamış yani sadece neden soruyorsun çok mu önemli demiş. Yani dedikleriniz çelişiyor burada normal şekilde sorduğunda kavga mı çıkmalı diyorsunuz? hem de madem kavga çıkıyor altta kalmayın diyorsunuz yani bu konunun hararetli kavgaya dönüşmesinin manası yok ki. Adam da kavga etmemiş ki ne kadar siyasisisin demiş yani ne çok önem veriyorsun demiş kaldı ki nüfus cüzdanının gizlice alıp bakmak nedir ona da şakayla ne şeytansın sen demiş bende yapsam eşim derdi yani. Kaldı ki zaten karı koca aynı evde yaşayanlar aynı yerde kullanır oyunu, eğer konu sahibinin kaydı varsa eşinin de vrdır kendi bilgilerine bakınca eşininkini de zaten öğrenirdi özellikle alıp bakması saçma. Toka ve çoap olayını yazdım zaten kaçıncı baskı hep diğer konularında da adamın cebinde orasından burasından toka çıkıyor ne tokaymış ne eski eşmiş arkadaş yani ilk evlilikleri sindiremeyecek olanlar evlenmesin 2. eş olmasın yani.
Ben oy kullanayacağım dediğim halde arkamı döndüğümde kimliğim alınıp bakılıp edilseydi ben de noluyo ya derdim açıkcası ama ben evli değilim, gerçi evli olsam da gereksiz bulurdum bu davranışı.
Genel olarak bakacak olursak çok mu kontrolcüsün acaba, eşin sanki geneli baz alıp sıkılmış gibi yoksa niye bu kadar ciddileşsin ufak tefek muhabbetlerde:44:
Nisanlimla ne kadar nazik ve sakin konusmaya calissam
Fark ettigim bir durum oldu , ben tartisma sirasinda bile
Sakinim mesela... ama fark ettimki ben sakin davrandikca
Oda burnundan kil aldirmaz hale gelmisti.
veee , madem oyle onun gibi davrandim bagirdim, ben bagirip cagirinca sus pus olmaya basladi....
opmeye felan calisti...
ve anladimki bazi insanlara sakinlik yaramiyo :)
Kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum iyi olmak yaramıyo bazılarına ille de cazgırlaşmak lazım
ayy sizi hiç üzmek istemiyorum ama bu adam eski evliliğini , eski eşini unutamamış arkadaşım...:18::18:
eşinden boşandıktan ne kadar sonra evlendiniz?
Ben sinirlendgim zaman tartismanin en hararetli yerinde bi tokat patlatiyorum.
Sonra gulmeye basliyor yumusuyoruz ikimizde.
eger anlatmaya sakin olmaya kalksam beni daha cok sinir ediyor.
hep bu yontemle uste cikiyorum obur turlu sinir eder yoksa.
Siddetten anliyor benimki.
yapistirivetiyorum
sakayla karisik dovuyorum bildgin.
Hem derdimi izah ediyorum girisiyorum biyandanda.
saka olarak anladgi icin tepki vermiyo sadce guluyo alisti artik sadece sinirimin gecmesini bekler
Konu başlığı yanlış olmuş bence.
Eşiniz genel olarak mı böyle? Yani agresif?
Eğer öyleyse doğru anlamışım, siz eşinizin şımarıklığı değil agresifliğinden şikayetçisiniz. Keza bende öyle!
keske evlenmeseymissin esinle. Cekilecek biri gibi gorunmuyor.
İçimi okudun resmenAcayip huyları çıktı evlendikten sonra
yerinde olsam cocuk yapmazdim. Cekemiyeceksen uzun sure boyle birini bosanirdim arkadasim.
Ayrica onu opmekle huyuna gitmeye calisiyorsun belli ortami yatistirmak icin ama hata yapiyorsun bence. Cunku esinin senin asil niyetini anladigindan supheliyim, muhtemelen senin haksiz oldugun icin oyle yaptigini dusunuyor. Bence yapma oyle.
Kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum iyi olmak yaramıyo bazılarına ille de cazgırlaşmak lazım
Sevmiyor sanirim sizi.
umarim birgun o da sana gecirmez bir tane
Canım ifade etmek istediklerinle tavırların tutmuyo gibi geldi yani seçimden bahsedip öpmüşsün dur yere gereksiz geldi bana orda bi tepene merdiven dayamış zaten o da nası davrancağını şaşırıyo sanki :)Merhaba arkadaşlar Ben iyi davrandıkça eşim tepeme çıkıyor, bu durumdan çok sıkıldım artık! Şimdi paylaşacağım şey sitede sıkıntı yaratmaz umarım
Eşim daha önce önümüzdeki ilk seçimlerde oy kullanacağını söyler dururdu, hayatında hiç oy kullanmamış, ben de tam tersi her seçimde oyunu kullanan biriyim. Bugün birden oy kullanmaktan vazgeçtiğini söyledi, ben de sadece nedenini sordum, cevap olarak sen de çok siyasisin dedi, güzellikle bunun siyasetle ne alakası var dedim köydeki amca da kullanıyor, yurtdışından oyunu kullanmak için akın akın gelenler de oluyor hepsi mi siyasi dedim ve tartışma çıkmasın diye sarılıp öptüm sonuçta seçim senin yalnızca neden vazgeçtiğini öğrenmek istiyorum dedim bana yine cevabı senin canın kavga mı çıkarmak istiyo oldu?? Öyle bir halim mi var? dedim ve yeniden öptüm ve konuyu kapattım. Daha sonra yatak odasında yerleştirilecek temiz çamaşırlar vardı onları yerleştirirken eşimin çorap çekmecesinde bir bayan tokası ve bayan çorabı buldum benden önceki evliliğinden bir kızı olduğunu önceki konularımdan hatırlarsınız belki, ona ait olabileceğini düşündüm ama yine de sorma gereği duydum ve lafa aynen şöyle başladım:
-hayatım çoraplarını yerleştirirken bunları gördüm.
-eeee?
-melikeye aittir heralde
-......
İnanın bunları sakince ve imasız söyledim Bu şekilde terslemesine artık sinir oldum ve sana insanca güzellikle soruyorum neden beni tersliyorsun? dedim ve bana yine sen kavga çıkarmak istiyorsun herlade dedi... Hiçbirşey demedim sustum...
Şimdi de sanki kavga etmişiz gibi ben yatıyorum deyip yattı...
Allah'ım çıldırıcam herşeyi bi şekilde benim başıma patlatıyo
N'apmalıyım nasıl davranmalıyım kızlar? Bana bir akıl verin :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?