- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
Yaş 28 . Karşı tarafı fazla iyi tanımadığım için galiba iyi insan diyorum . Tanısam fazla sevmezdimYaş kaç. İyi insan algısını bitireli ben çok oldu
Aynen. En başta herkes iyidir. Tecrübe oldukça artık kimseyle tanışmak bile istemiyo insanYaş 28 . Karşı tarafı fazla iyi tanımadığım için galiba iyi insan diyorum . Tanısam fazla sevmezdim
Dediğiniz doğru ancak ben psikologları sevmiyorum. Onun yerine çok şükür bi iki arkadaşım var onlara anlatıyorum derdimi iyi kötü akıl veriyorlar teselli ediyorlar vs. Her ne kadar dediklerini yapmasam da daha çok duygularımla hareket ediyorum .Her sakallıyı deden sanma derler ya
Her iyi, konuşanı dost sanma.
Yaranmaya çalışmak, -bende de var bu- derin bir yara aslında.
Tek başına altından kalkmak istersen törpülenirsin, iyi niyeti kalmayan, huysuz bir kadın oluverirsin.
Pahalı evet ama, psikologla görüşmeni öneririm. Sağlıklı adımlar atman için
Değer görmek ve değer vermek isterim . Değerimi anlamıyorsa sessizce uzaklaşırım .İyi insanlara değer veriyorsunuz işte, ne güzel:)) Kendiniz iyi olduğunuz için de öyle görüyor olabilirsiniz
Dedikodu fora oluyor bu.Dediğiniz doğru ancak ben psikologları sevmiyorum. Onun yerine çok şükür bi iki arkadaşım var onlara anlatıyorum derdimi iyi kötü akıl veriyorlar teselli ediyorlar vs. Her ne kadar dediklerini yapmasam da daha çok duygularımla hareket ediyorum .
Balık burcu musun?
Psikologlar artık devlet hastalerinde var bazilari oyle iyiki ozel klinikteki en iyi psikologa tercih etmemHer sakallıyı deden sanma derler ya
Her iyi, konuşanı dost sanma.
Yaranmaya çalışmak, -bende de var bu- derin bir yara aslında.
Tek başına altından kalkmak istersen törpülenirsin, iyi niyeti kalmayan, huysuz bir kadın oluverirsin.
Pahalı evet ama, psikologla görüşmeni öneririm. Sağlıklı adımlar atman için
Devlettesini bilmiyorum, psikiyatri ile karıştırmadınız umarım.Psikologlar artık devlet hastalerinde var bazilari oyle iyiki ozel klinikteki en iyi psikologa tercih etmem
Orda kendimi danisan yada hasta gibi degilde musteri gibi hissederim
Gecen psikologumla bunu konusunca genelleme yapamayiz ama danisana musteri endexli bakan klnikler asinmayacak kadar fazla demisti
Hani dusunuyorunda derdimi anlatirken cok kotuyken psikologun gozunun uada aklinin zamanda oldugunu bilmek beni uzer dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?