Ben iyi insanlara doyamadım mı acaba?

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
Bulunduğum ortamda iyi bir insan tanıyayım hemen o kişiye karşı fazla fedakarlık yapasım geliyor.kafamda o kişiyi büyüttükçe büyütüyorum . Sonra yollarımız ayrıldığında da çok üzülüyorum .ben iyi insanlara doyamadım mı acaba ? Bende ki bu aşırı sevgi isteği neden ? Özellikle karşı taraftan değer görünce daha çok alışıyorum o insana

Her sakallıyı deden sanma derler ya

Her iyi, konuşanı dost sanma.

Yaranmaya çalışmak, -bende de var bu- derin bir yara aslında.

Tek başına altından kalkmak istersen törpülenirsin, iyi niyeti kalmayan, huysuz bir kadın oluverirsin.

Pahalı evet ama, psikologla görüşmeni öneririm. Sağlıklı adımlar atman için

Dediğiniz doğru ancak ben psikologları sevmiyorum. Onun yerine çok şükür bi iki arkadaşım var onlara anlatıyorum derdimi iyi kötü akıl veriyorlar teselli ediyorlar vs. Her ne kadar dediklerini yapmasam da daha çok duygularımla hareket ediyorum .

Dedikodu fora oluyor bu.

Ben bilmem, tavsiyemi yazar geçerim

konu sahibi, hep böyle kalabilirsin umarım. hiç sırtından vurulmazsın.
birimiz de iyi olsun be!

Psikologlar artık devlet hastalerinde var bazilari oyle iyiki ozel klinikteki en iyi psikologa tercih etmem

Orda kendimi danisan yada hasta gibi degilde musteri gibi hissederim

Gecen psikologumla bunu konusunca genelleme yapamayiz ama danisana musteri endexli bakan klnikler asinmayacak kadar fazla demisti

Hani dusunuyorunda derdimi anlatirken cok kotuyken psikologun gozunun uada aklinin zamanda oldugunu bilmek beni uzer dogrusu

Devlettesini bilmiyorum, psikiyatri ile karıştırmadınız umarım.

1 saat veya 1saat 15 dakika gibi standart süresi var psikologların, devamlı hastasında süreyi uzatıp, extra ücret talep etmeyiyorlar.

Psikolog tıp diploması olmadığı için, devlet hastanesinde çalışma imkanı yoktur diye düşünüyorum.

Devlette psikiyatr size 20 dakika ayırır, standart muayene süresi, ilaç yazıp terapiste yönlendirecek zaten, olabildiğince muayeneyi havadan Sudan uzun tutmak ister ki,

Kamunun gönlü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…