• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben iyi insanlara doyamadım mı acaba?

Devlettesini bilmiyorum, psikiyatri ile karıştırmadınız umarım.

1 saat veya 1saat 15 dakika gibi standart süresi var psikologların, devamlı hastasında süreyi uzatıp, extra ücret talep etmeyiyorlar.

Psikolog tıp diploması olmadığı için, devlet hastanesinde çalışma imkanı yoktur diye düşünüyorum.

Devlette psikiyatr size 20 dakika ayırır, standart muayene süresi, ilaç yazıp terapiste yönlendirecek zaten, olabildiğince muayeneyi havadan Sudan uzun tutmak ister ki,

Kamunun gönlü olsun
Hayir hayir siz psikiyatriyle karistirdiniz
Psikologda var devlette gorev yapan ve siz anlattiginiz surece gayet iyi zaman ayirabiliyirlar

Tabi her doktor iyi olmadigi gibi her psikologda iyi olmayabiliyor

Benim ikinci gidisim ve cok sukur kendimi sansli hissediyorum suan gorustugum mesleginde yeni ilk gittigim kadar tecrubeli degil fakat yine cok idealist ve ozverili bir psikolog insallah mesleginde cok iyi yerlere gelir diye dusundugum biri

Ama emin olun soz ettigim her iki psikologada özelde gitmek istemem

Hayir hayir siz psikiyatriyle karistirdiniz
Psikologda var devlette gorev yapan ve siz anlattiginiz surece gayet iyi zaman ayirabiliyirlar

Tabi her doktor iyi olmadigi gibi her psikologda iyi olmayabiliyor

Benim ikinci gidisim ve cok sukur kendimi sansli hissediyorum suan gorustugum mesleginde yeni ilk gittigim kadar tecrubeli degil fakat yine cok idealist ve ozverili bir psikolog insallah mesleginde cok iyi yerlere gelir diye dusundugum biri

Ama emin olun soz ettigim her iki psikologada özelde gitmek istemem
Umarım yolunuz düşmez :)

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan kolla kendini demiş Mehmet Akif.

Bu arada başlığı düzeltirseniz daha iyi olur.

Bulunduğum ortamda iyi bir insan tanıyayım hemen o kişiye karşı fazla fedakarlık yapasım geliyor.kafamda o kişiyi büyüttükçe büyütüyorum . Sonra yollarımız ayrıldığında da çok üzülüyorum .ben iyi insanlara doyamadım mı acaba ? Bende ki bu aşırı sevgi isteği neden ? Özellikle karşı taraftan değer görünce daha çok alışıyorum o insana

Sizin gibi insanlardan cok az kaldi ve bence zaman gectikce tukenecegiz :) 22 yasindayim bu huyumdan yeni yeni vazgeciyorum bende, cok uzucu bir durum ama bu dunya sartlarına gore bu duygusallık adamı kanser yapar. Belki bir cogunuza gore hic yasanmis kotu deneyimlerim yok ama insanlarin sinsiliği beni kendi icime cok yoneltti. Bende sizin gibiydim universiteye baslayana kadar, insanlari cok buyuturdum gozumde, ama cok uzuldum, yapilan hatalar beni kirdi, cok insanla iliskimi bitirdim, halbuki kimsenin kimseyi umursamadigini sonradan fark ettim. Yardimlasma yok, paylasim yok, sinsilik,, fesatlik, gereksiz rekabet, kadinin kadina dusmanligi... Bilmiyorum kime bu nefret, kotuluk? Ben kendi sevdigim seylere yoneldim mesela, nerede az insan orada cok huzur mantigiyla tek tuk kisilerle gorusum, kendime daha cok zaman ayiririm insanlari dusunmekten ziyade. Yasam sartlari cidden cok agir, onceligi karsinizdakine degil kendinize verin ne olur, her zaman kendinizin duygularini onemseyin, zaten karsinizdaki kisi severse onun icin birsey yapmaniza ihtiyac duymaz, sebepsiz sever, siz cok dusunmeyin bu konulari.

Sevgi pıtırcığı diyorum senin gibi insanlara. Günümüzde doğal ortamlarda fazla yaşama şansı bulamıyorlar. Genelde devlet kontrolünde soyları tükenmesin diye tutuluyorlar :-)

Bu kadar iyi insanlar var da biz mi bulamıyoruz yav? :KK70:
Edit: İyi ya da kötü insanları sevmiyorum cehennemden selamlar :p
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan kolla kendini demiş Mehmet Akif.

Bu arada başlığı düzeltirseniz daha iyi olur.
değer verdiğim kişiler de ver ben ona değer veriyorum o da gidip başkasına değer veriyo tabi benden alacağını aldıktan sonra çıkarı doğrultusunda başkasına yöneliyor. O insanlara karşı ne yaparsam yapayım içim soğumuyor ve dua ediyorum inşallah aynı vefasızlığı tekrar yaşamam.

Back
X