- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi canan1983f
-
Yalan mı kızım ben adamdan bile tiksinir kırklarım. Makineyi nasıl ortak kullansınlar.Şapşik misin sen?Çok güldüm
Yalan mı kızım ben adamdan bile tiksinir kırklarım makineyi nasıl ortak kullansınlar.
Ya başkasıyla vuhuu yaptıysa? Olmaz öyle.adamdan niye tiksiniyorsun yahu
Alternatif üretiyordum ya sendeUf pis gadın.
Alternatif üretiyordum ya sende
en yakın arkadasımın dolabındaki vibratör
Sana bu acı gerçeği söylemek istemezdim ama muhtemelen yaptı tantan. Hatta belki şu an bile yapıyor, belki bu geceyi yakacak...Ya başkasıyla vuhuu yaptıysa? Olmaz öyle.
Yapıp yapmamasını sorun etmiyorki. İyice yıkarım taamdddır diyorSana bu acı gerçeği söylemek istemezdim ama muhtemelen yaptı tantan. Hatta belki şu an bile yapıyor, belki bu geceyi yakacak...
Sana bu acı gerçeği söylemek istemezdim ama muhtemelen yaptı tantan. Hatta belki şu an bile yapıyor, belki bu geceyi yakacak...
Yok yaa tabii ki de sorun. Benim sıkıntım teshirdeyken ürünü elleyen çok olduysa diye steril etmek.Yapıp yapmamasını sorun etmiyorki. İyice yıkarım taamdddır diyor
Korkulur senden.:)Yok yaa tabii ki de sorun. Benim sıkıntı teshirdeyken ürünü elleyen çok olduysa diye steril etmek.
Çamaşır suyuna da basar bu tantan.Yapıp yapmamasını sorun etmiyorki. İyice yıkarım taamdddır diyor
Hııı çok da öyle.Felaket tellalı mısın sen? Gelecekteki muhteşem kocişim yapmaz benim bir kere. Beni bekliyor o. Sen ne anlarsın.
neden ???Yazık kadına yaa, üzüldüm.
E hoş bir şey mi arkadaşının o kadar özel bir şeyini görmesi?neden ???
tabiki degilE hoş bir şey mi arkadaşının o kadar özel bir şeyini görmesi?
Oda azcık saklasaymış..Yazık kadına yaa, üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?