- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 23
- 42
- Konu Sahibi canan1983f
-
neyın acıklaması gorunen p..pi klavuz ıstermi :)Seyyar p.piyapacak bir şey yok yakın zamanda garibim açıklama yapmak zorunda kalacak sana
tabi olur mesela evlilik için Çeyiz hazırlıyorum fantezi olsun diye diyebilirneyın acıklaması gorunen p..pi klavuz ıstermi :)
eee yok artık ..tabi olur mesela evlilik için Çeyiz hazırlıyorum fantezi olsun diye diyebilir
Dolabındaymış ayol nereye koysunOda azcık saklasaymış..
Azcık birşeylerin altına iteleseydiDolabındaymış ayol nereye koysun
Dolabından erkek çıkmış gibi bi de konu açmışsın yav, sana neEee ne olmuş,sizene?
Ben kal ben şoken yakın arkadasımın dolabındaki vibratör
Bir tane de sen al, senin dolabın da olur. Hey Allahım. Özel hayat bu. Onun dolabina niye burnunu sokuyor sun. Ayıp ya.en yakın arkadasımın dolabındaki vibratör
Arkadasinin sampuanina, ic camarina, ne bileyim topuk rendesine vs vs bu kadar sasiriyor musun? Ne alakasi var deme, kisisel urunler bunlar da, goze sokmayiz, ozel bolgelerimde saklariz. Yanlislikla goren olursa da gormezden gelir vs.
Senin pesinde elinde cihazi sallayarak koştu sanacak okuyan puhaha
Hocaya demisler baklava gidiyor, demis bana ne; hocam sizin eve gidiyor demisler, demis o zaman size ne
Hoca hakli.
Konu sahibi denemiştir kesinZevkli kadınmış. Hem senin ne işin var onun dolabında, çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?