Ben kayınvalide olsam...

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Pro Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.216
Bdv de çok sık okuyoruz kv sorunlarını, siz kv olsanız gelininize nasıl davranırdınız?

Ben olsam böyle yapardım diye içini dökmek isteyenler buyursun:)

Not: Sanane bundan diyenler olabilir, diyin canınız sağolsun:) maksat kv sorununa birazda farklı gözle bakmak:)

Şimdi ben kaynana olsam kaynanamın yaptıklarını gelinime yapmam diyoruz ama zaman gelince kayınvalide olunca belkide bizde aynı olacagz : ) . Sorunun cevabına gelincede ben kayınvalidemin yerinde olsam benim hiç bişeyime karışmazdım ; ) işime geldgi gibi : )

Bence isin ozu şu ki gelini yada damadini sevmeyebilirsin eyvallah ben kayinvalide olsam aman cocugumun huzuru kacmasin diye cok yapismam her dakka ensesinde bitmem el kizi yavrumun tadini kacirmasin diye firsat vermem heleki istenmedigimi biliyosam oglum ozlerse gelir her hafta ne isim var derim huzuru yerindeyse herkes evinde sagolsun derim yani "insan" olmak anlayisi beraberindr getirmeli kayinvalide oluncada kendi cocugumun huzuru acisindan mesafemi korurum kimsenin kimseyi mutsuz etmeye hakki yok...

Ben kv olsam kesin cadaloz olurdum ama genede cocugumun huzurunu bozmamak icin ugrasirdim -.-

ben 2 oğul annesiyim allah kısmet ederse kayınvalide olacağım oğullarım daha çok küçük ama ben boşanmış bir anneyim daha özverili davranmalıyım.

bu yüzden boşandıktan sonra hayatımı sadece çocuklarımın üzerine kurmamaya karar verdim.. ailem- arkadaşlarım dostlarım işim kariyerim hobilerim sosyal hayatım hepsini bir dengesde tutmak en sağlıklı..

eğer hayatımı oğullarımın üzerine kursam onlar evlendiğinde oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi kalırım diye düşünüyorum haksızmıyım hanımlarrrrrr???????????

Haklisin herkesin yeri farkli..nasil ogullarin icin bir tek anneleri yetmeyecek hayatlarina devam edecekler senin icinde oyle .. cocuklar herseyin onunde otesinde ilk once anneyizz fakat ayni zamanda insaniz sevmeye sevilmeye dertlesmeye yasamimiza devam etmeyede ihtiyacimiz var

Bdv de çok sık okuyoruz kv sorunlarını, siz kv olsanız gelininize nasıl davranırdınız?

Ben olsam böyle yapardım diye içini dökmek isteyenler buyursun:)

Not: Sanane bundan diyenler olabilir, diyin canınız sağolsun:) maksat kv sorununa birazda farklı gözle bakmak:)
ben kayınvalide olsam karışmam başları sıkışırsa durumum müsaitse yardım ederim ama nereye gittin nerden geldin ne yaptın ne aldın bunu mu giycen açık değil mi kısa mı diye karışmam beraber oturtmam ayrı bi ev tutarım herkes rahat etsin herkesin kendi hayatı olsun benim başımda var çünkü altlı üstlü oturuyoruz sürekli bende gelmezse aşağıdan oklavayla vurur kıyafetlerime karıştığı için kapandım şimdi yapamıyorum evden çıkmıyorum örtü örtücem diye çıkmazdayım 1 senedir evliyim burnumdan geldi :KK43: Allahtan eşim çok iyi dinler hak verir ama bişey yapamaz çok sessiz

Ben kV olsam gelinimden uzak bir yerde otururdum. Kendileri nasıl yaşamak istiyorsa öyle yasasinlar.ister gelsin ister gelmesin. Bir de gelinimin yanında öyle oğlumu görmemiş gibi sevmezdim

Eğer evlenmesini istiyorsam çekirdek bir ailesi olduğunu bilmesini isterdim oğlumun. Eşine iyi baksın, emanetini incitmesin.
Benimle de ilgilenecekse oğlum ilgilensin.Eşinden bir beklentim olmazdı. Oğlum ya da kızım beni unutmasın yoksa cadılaşabilirim :)

Kesinlikle ona saygılı olurdum karşımdakini kullanmamayı ,hiçbirşey bilmiyorken çok biliyormuş gibi davranmazdım

hiçbirşeye karışmazdım,ama asla orunda bakmazdım,sırtlarını bana dayamalarına ızın vermezdım,ama bende dayamaz keni sıgıntı gıbı ıstenılmeyen duruma sokmazdım

Benim kv çok fedakar özverili ve iyi biri.
Ben kv olsam onun gibi olamam. Bu da gelecekteki gelinlerim adına bir kayıp.
Rahat ve özgür bir yaum var. Gelinlerin başında dolanamam. Hatta onların da peşimde dolanmalarını istemem. Sanki ilgisiz duyarsız kv olurmuşum gibi geliyor. Ararım ayda yılda bi ziyaret ederim tabi isterlerse. Arada davet ederim. Benden bu kadar. Pek de sevecen bi tip depilim kv olarak.

Kayınvalide İle Güzel Geçinmenin Yolları Tıklayınız
httpwww.kadinlarkulubu.comportaliliskilerkayinvalide-ile-guzel-gecinmenin-yollari-90166.html.jpg

Ben kv olsam sosyal bi kv olmak isterim. Bir arkadaş söylemiş ya hayat oğlumun etrafında dönmemeli. Eğer öyle olursa saplantı haline gelebilir. O yüzden arkadaşlarım olur, sosyal aktivitelerim olur.. Ben kv olsam kendimi geliştirmiş bir kv olmak isterim. Bu okumakla alakalı değil. Kendimi geliştirip arkadaş gibi, mantıklı düşünebilen, en doğrusu bu diye diretmeyen biri olmak isterim. Ve bunun içinde ne gerekiyorsa yapmak istiyorum :)

Evlerine kirk yilda bir giderim. Bilmis bilmis davranmam. Hic karismam. Ancak baslari sıkışırsa arkalarinda dururum , destek olurum. Kendi hayatima bakarim.

X