Zara, bu dediklerinizi istemsiz mi yapıyorsunuz ? Birde karşı tarafın dediklerini tekrarlarken o kişi gibi mi düşünüyorsunuz kendinizi ? Ses tonunuzu, anlatım tarzınızı değiştiriyor musunuz o an ?
evet isteyerek yapmiyorum istemeden oluyor..tartistigim günleri mesela kayinbabamla tartistik onlari tekrarliyorum onun dediklerini diyorum benim cevaplari tekrarliyorum..tek bu konuda degil yani bir olayi bile tekrardan yasiyorum anlatiyorum ablamin dediklerini uyumsuz olaylari ne bileyim esimle olan konusma ..illaki tartisma kötü seyler degil komik yasadigim olayi , yanlizken yapiyorum kimse yok..ara ara cocuklarim evdeykende konusuyorum oglum geliyor kimle konustun anne der kendi kendime derim bende...rahatsiz veya ne bileyim bir sorunum yok cokk kötü olayda yasamadim 13 senelik evliyim..bekarken yoktu ama b durum 3 5 senedir var..evde hadi neysede ama disarda bile sessizce konusurum ..bimiyorum y ne olacak..kimseyi rahatsiz etmem yani kimsede farketmemistir ailemde olsun cevremde olsun..genelde yanlizken evde kahve sigara icerken mutfakta aklima bir olay geiyor onu tekrarliyorum..
Çok kafana takmana gerek yok bence yok çok takıyorm diyorsan sende bir doktora git ama çoğu insanın böyle huyları vardır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?