Ben kendimce yeteri kadar dikkat ediyorum ama sevgilime göre değil sıkıntı büyük

Bu iş ömür törpüsü geldi bana

Yerinde olsam bulunduğun şehirdeki adaylara bakardım

Turistik yerde büyüyen erkekler daha kafa, daha eğlenceli geliyor bana

Mutassıp erkek dırdırı çekilmiyor onu giyme işe gitme evde otur dışarı niye çıktın arkadaşınla görüşme....ömür törpüsü

Beraber denize gidip güleceğim eğleneceğim biri dururken kmlerce uzaktan kafa ütüleyen biri hiç cazip gelmezdi bana

Son düzenleme:
Pazarlığı kendisi yapıyor. Şimdi tamam dersen daha çok şeyler yasarsın..

Derdinizi anlatırken yazdıklarınız beni çok rahatsız etti. Habire erkek gibi yetiştim ben bana güvenmeli, erkek gibiyim gözü arkada kalmamalı, , erkek fatmayım ben kimseye pabuç bırakmam bilmem ne hayırdır yani?
Kadınım, kadın gibi yetiştim nedir şimdi ben kendime sahip çıkamaz mıyım? Eşimin gözü arkada mı kalmalı? Kendimi savunabilmem için erkek gibi mi yetişmem gerekiyordu, erkek gibi yetişmeyince kırıtık mı olunuyor? Erkek gibi olmak ve öyle yetişmekle övünen kadınlar nasıl kafadasınız anlamıyorum.

Niye bu kadar uzun uzun açıklama yapıp ikna etmeye çalışıyorsunuz ki? "Hop orda bi dur bakalım" diyemiyor musunuz daha doğrusu dememişsiniz baştan, şimdi de önüne geçemiyorsunuz. Geçmesine geçersiniz de kaybetmekten korkup alttan almaya çalışıyorsunuz ama bir süre sonra boğulursunuz artık.
Ay doğrusu hiç anlamıyorum, okuyorlar, meslek ediniyorlar,güzel bir yaşam kuruyorlar kendi ayaklarının üzerinde ama.... yine de bağımsızlaşamıyorlar bizim kızların bazıları. Masaya yumruğunu vuracaksın arkadaş 

Erkek gibi nedir yahu ? KADIN gibi !!!

Kıyafet, ilişkinizde hep bir sorun olacak ..şimdiden ayar vermezsen ilerde çok çekersin ...

+1000

27 yaşında koskocaman kadınsınız ama bi oğlan çocuğuna haddini bildiremiyorsunuz. Neden? bu kadar açıklama yapmak neden? 2017 yılında oğlan çocuğu modundaki tipleri de "erkek" olarak görüp sevgili yapıyorsunuz sonra böyle her şeyinize karışmaya çalışıyorlar. resmen kendisini bir şey sanmış. koruyup kollaması hoşuma gitti falan demişsiniz de bu yaptığı şey koruma/kollama değil ki. giysiye, saate karışıp da karşısındaki kadına "geri zekalı" muamelesi yapmak değildir kollamak. bu olay bizim kadınlar tarafından çok yanlış anlaşılıyor. koruma/kollama denen şey giydiği şorta karışmak, eve gireceği saate karışmak değildir. bir durum yaşanır başınız sıkışır hemen o koşar derdinize. bir durum yaşanır, bir erkeğe ihtiyacınız olur o koşar, yardım eder. şorta laf etmekle erkek olunmuyor, olduklarını sanıyorlar.

genelde kendini erkek gibi hissetmeyenler yapar böyle şeyleri.

Yanlislari duzeltmek derken?
Bir kadinin sort giymesi yanlis degildir , bir kadinin gece disari cikmasi da yanlis degildir
Karistirmayin kendinize , 40 yasinda 2 cocuk annesi kadinim sortla gezerim yazlari , gece de mini etek giyer arkadaslarimla icmeye giderim , kocam da dahil kimsenin haddine degil giyme yada gitme demek siz daha 27 yasindasiniz hayatinizi dilediginiz gibi yasayin

Bir erkege sana eve donecegin saati belirleme hakkini vermen cok cok buyuk bir yanlis, hem de 27 yasinda bir kadin olarak. Sevgiliden izin alinmaz, sadece haber verilebilir, o da senin canin haber vermek isterse. Ben arayip ozel olarak haber vermem asla, o aksam napicaksin diye sorarsa soylerim sadece. Evde erkek arkadasimla film izlerken ya da otururken falan, gece bir arkadasim arayip cikip bir seyler icelim dediginde erkek arkadasimi birakip cikarim, agzini acip tek kelime soyleyemez cunku iliskimizin basinda bir kere acti, agzinin payini aldi. Bastan taviz vermeyecektiniz. Evlenince cok daha kotu olur cunku. Siz ozgur bir kadinsiniz, sevgiliniz bile olsa evli bile olsaniz kendinize ait bir alaniniz olmali, kendinize ve arkadaslariniza ayirdiginiz bir zaman dilimi olmali. Sevgilimiz var diye ya da evlendik diye her aksam eve 9-10da girecek halimiz yok. Izin sadece aileden alinir, o da belli bir yasa kadar. Erkek arkadastan, kocadan izin alinmaz. Siz ozgur bir bireysiniz, birinin boyundurugu altina girerek kendinize saygisizlik etmeyin ve kendinizi kucultmeyin.

Bravooo , valla kafin gibi kadinim cok da mutluyum , kendimi korumam.gerekirse korururum da ama erkek gibi oldugum icin degil , bilincli bir kadin oldugum icin

Ben Egeliyim, turistik yerlerde kim kaçta girdi çıktı kimse takmaz, senin ne yanlışın varmış acabaaaa! Madem çok namus.com ailesiyle gelsin seni ziyarete, gezip eğlenmeyi bilir bunlar kızlarla sonra aaa uymadı şort giydin, denize girdin derler sonra da anasının üçüncü kuşak kuzeniyle evlenip instagramdan şortlu kızları takip ederler. Dik dur kızım buna karşı genç meslek sahibi kızsın elini salla ellisine çarpsın

Deniz kenarı yerde ne giyeceksin ..kotla gezsen bi tuhaf bakarlar zaten .. Yazlık yerlerde kimse kimseye bakmaz ki ..bence müdahale ettirme tavrını koy koymazsan daha çok kısıtlama gelir

Erkek fallusuyla yetiştirenler utansın, kadınlara da kızamıyorum. Küçükken oğluna "Aç oğlum göster amcalara pipini" diye gezdirip, kızları eteğiyle dahi gezdirmeyen, pipisi olmadığı için kadınları "hep bir yanıyla eksik" hissettirenler utansın. Kadınlar bu yüzden erkek fallusuyla kendini eksik hissetmemeye çalışıyorlar, bir tür kadınların "göster amcalara pipini"si bu da.

Ayrica sort giymenizi bolgenin turistik oldugunun uzerine basarak normal gosterme cabasina girmeniz de cok sacma. Sort giymek zaten normal bir sey, bunu hakli cikarmak icin gerekce sunma ihtiyaci neden? Kaldi ki sort ya da mini etek giymek bolgenin turistik olmasiyla degil, havanin sicak olmasiyla alakali bir durum.

Katılıyorum... narinliğimizle gayet kendimizi koruruz çünkü aklımız var
Erkek fatma olmaya gerek yok bunun için

Sort giyen sevgili istemiyorsa giymeyeni ile birlikte olsun. Degistirmeye calismak da nedir!

Bravooo , valla kafin gibi kadinim cok da mutluyum , kendimi korumam.gerekirse korururum da ama erkek gibi oldugum icin degil , bilincli bir kadin oldugum icin

Katılıyorum... narinliğimizle gayet kendimizi koruruz çünkü aklımız var
Erkek fatma olmaya gerek yok bunun için

Aile ve çevre faktörüde var tabi ama işine gelen konularda çok güzel sıyrılabiliyorlar yetiştikleri şekillerden. Bir erkeğe kadın gibisin denilse çoğu bunu hakaret sayacakken bazı kadınlar erkek gibi yetişmeyle övünüyorlar hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…