Ben kendimce yeteri kadar dikkat ediyorum ama sevgilime göre değil sıkıntı büyük

Onunlayken de bunları yapıyoruz zaten öyle değil ama uzakta olunca hergün hergün sahilde ne işin var oluyor evime 100 m napim evde oturcama sahilde oturayım bronzlaşayım diorum ben beyaz tenli seviyorum der ben sevmiyorum ama :|

Övünmeyi nerden çıkardın yani ben nasıl yapıda olduğumu aktarmak için hani narin kırılgan bi kız olmadım öyle kızlara özenmişimdir onları yeriyorum gibi algılanmasın ben hep bunca zaman kendi kendimeydim yani babam bile beni başkalarından sakınma koruma olmadı anlatmak istediğim o şimdi sevgilim erkek egosuyla kadınını sahipleniyor iç güdsel onu koruyor işte ben bunlara alışık ol adığm için tuhaf geliyor erkek egomanyasına giremiyorum. Beni yanlış anladınız

Oğlan çocuğu olduğu söylenemez kendisi benden 13 yaş büyük :) demişsin ya bi durum yaşanır koşar onları zaten yapıor maddi manevi hep yanmda hakkını ödeyemem ama işte biz bunu aşamıyoruz aşamadığımız şey kime göre neye göre bana göre ben zaten dikkat eden bi insanm ona göre eksik dikkat eden sen rahatsın sana doğal geliyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…