22. önerebileceğiniz kitap var mı peki?kac yasimdasin kisiligini bulma kitaplari vardi .Bir tane al oku faydasi olur.
yükselenim balık ama asıl burcumdan daha baskınIkizler ya da balik burcu musun diye sorasim geldi. Ne ise yarayacaksa.
yükselenim balık ama asıl burcumdan daha baskın
Aşırı ve haksiz bi önyargın var kendine, bu ne yavMerhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi kendimi sevemiyorum. Ya bir insan bu kadar mı yeteneksiz olur? Okuduğum kitapların, izlediğim filmlerin listesini tutuyorum. 600'den fazla film izleyip, 200'e yakın kitap okumuşum şimdiye kadar. Geçenlerde birisiyle muhabbet ediyorum, etmeye çalışıyorum diyelim, yok valla olmuyor. Filmden bahsetsene biraz, dedi. Demez olaydı. Sonuç: "Az önce ne demeye çalıştım ki ben?" 5 yaşındaki çocuk okuduğu kitabı benden iyi anlatır cidden. Neremle izleyip, okuyorum anlamıyorum ki! İngilizce bildiğimi sanırdım mesela, altyazısız izlerken iyiydi, konuşmaya çalıştım "my name is fifteen" seviyesindeymişim ya ben meğerse.
Bildiğimi sandığım konuları bile tartışamıyorum, sonunda mutlaka karşı taraf kendi görüşünü haklı çıkarıyor, cevap veremiyorum. Hadi bunları geçiyorum ama genel olarak çok sıkıcıyım ben. Hayır ben kendimden sıkılıyorum cidden. Eğlenceli muhabbet,espri denen şeyler yok bende. Eğlenceli zaman nasıl geçirilir bilmiyorum, öyle bir yeteneğim yok. Bir insan şişe çevirmece gibi eğlenceli oyun oynarken bile sıkıcı olabilir mi ya?
Okuduğum bölüm bitirince bana belirli bir meslek vermiyor. İnsanlar güçlü yönlerini bilip o alanda kendilerini geliştiriyor, stajlar yapıyor mesela ama ben resmen hedefsizim. Sürekli o mu olsa bu mu olsa modundayım. Hatta her şeyi bırakıp başka bölüm okumayı bile düşündüm ama ona bile karar veremedim. Artık bir şeyler yapmak istiyorum ama neyi severim, neyden mutlu olurum bilmiyorum. Sürekli fikirlerim değişiyor, çok rahatsız edici. Çok mu uzun oldu? Kusura bakmayın, zaten alakasız yerlerden girip çıktım, birkaç konuyu birleştirmişim gibi oldu. Sadece tavsiyeye, yol gösterilmeye ihtiyacım var. Ne yapmalıyım sizce?
Kesfedilmemis benlik(carl gustav jung)bunu bulabilerse oku gercekten faydasini gorursun.22. önerebileceğiniz kitap var mı peki?
önyargı ama olan şeyler bunlar sonuçta uydurmuyorum kiiAşırı ve haksiz bi önyargın var kendine, bu ne yav
asıl burcum da koç. iki zıt burçla tek kişide toplandığı için böyle kararsız ve dengesizimdir belki deYukselen %75 daha etkili. Duygusalsin o zaman. Duygularin belki de pratik olmani engelliyor.
Sudoku , bulmaca , zamana karsi yaristiran oyunlar coz. Hizli ve pratik olmani saglar.
İkisi de olabilir. Dediğiniz gibi 'kehanetler' olduğu için istediğim insanlarla arkadaşlık kurmakta sorun yaşıyorum. Ben onları değil onlar beni seçiyor gibi. Çok sosyal birisi değilim zaten bellidir arkadaş çevrem. Sanırım bu da etkiliyor olabilir.Ben cok neseli, enerjik ve eglenceli biriyimdir soylenilene gore.. Eskiden herkese ayni davranırdım(cok salak oldugum donemler), simdi ise bahsettigim gibi olabilmem icin karsidakinin samimiyetinden emin olmam gerek.. Herkese acmam kendimi, temkin diyebiliriz aslinda.. Bi de rahat olamiyorum zaten o sicakligi alamazsam..
Belki de kendini açıp rahatca ifade edebileceğin samimiyette birileri yoktur cevrende? Belki de geriyorlardir seni, oldugun gibi davranamiyosundur..
Ya da kendine karsi kehanetlerin (sıkıcıyım, yetersizim vs) oldugu icin her seyi farkli algilayip huzursuz oluyorsundur?
asıl burcum da koç. iki zıt burçla tek kişide toplandığı için böyle kararsız ve dengesizimdir belki deSudoku seviyorum da diğer bulmaca tarzlarına da bakıyım tekrardan. Bir ara araştırmıştım mantık gerektiren, zeka geliştiren ne bulabilirim diye de bulamamıştım. Önerebileceğiniz var mı?
Sayıyı arttırmak için yapmıyorum zaten bunu, sevdiğim için zaman harcıyorum. Bilirsiniz bilindik siteler var filmlere, kitaplara puanlama yapılan. Orada izlediklerimi ekliyorum o yüzden kaç tane olduğunu biliyorum. Yoksa özellikle çetelesini tutayım gibi bir derdim yoktuGazetelerin arka sayfalarinda mantik oyunlari var, internetten de bulabilirsin. Kitap seklinde de varsa alabilirsin.
+Dengesiz demeyelim. Film ve kitaplari istedigin icin izle ve oku. Sayiyi arttirmak icin degil.
evet onlarla da böyleyim, insanları hayatıma alamıyorum bir türlü, samimi de olsak hep bir şeyler eksik kalıyor aramızda. Benim çenem düşmüyor maalesef. Hatta bir keresinde bir arkadaşım, belki kafa dengi birisini bulsan daha çok konuşursun demişti. Doğrudur dedim.Sen kendini yazarak gayet guzel ifade ediyorsun kimisi yazarak kimisi de konusarak kendisini daha iyi ifade eder.
Bende senin gibiyim aliskin olmadigim ortamda sessiz kalirim dinlerim fazla muhabbet etmem.keske daha muhabbetci olabilsem derim ama demekki mizacim bu yani simdi sirf konusmak icin konusmak da hoş olmaz saçmalarım diye dusunuyorum :)
Ammaaa samimi bir arkadas ortami varsa çenem bazen düşer bile :)
Samimi arkadaslarinla da boyle misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?