Ben kendimi sevmiyorum ya

Aşırı ve haksiz bi önyargın var kendine, bu ne yav

Ben cok neseli, enerjik ve eglenceli biriyimdir soylenilene gore.. Eskiden herkese ayni davranırdım(cok salak oldugum donemler), simdi ise bahsettigim gibi olabilmem icin karsidakinin samimiyetinden emin olmam gerek.. Herkese acmam kendimi, temkin diyebiliriz aslinda.. Bi de rahat olamiyorum zaten o sicakligi alamazsam..
Belki de kendini açıp rahatca ifade edebileceğin samimiyette birileri yoktur cevrende? Belki de geriyorlardir seni, oldugun gibi davranamiyosundur..
Ya da kendine karsi kehanetlerin (sıkıcıyım, yetersizim vs) oldugu icin her seyi farkli algilayip huzursuz oluyorsundur?

Yukselen %75 daha etkili. Duygusalsin o zaman. Duygularin belki de pratik olmani engelliyor.

Sudoku , bulmaca , zamana karsi yaristiran oyunlar coz. Hizli ve pratik olmani saglar.
asıl burcum da koç. iki zıt burçla tek kişide toplandığı için böyle kararsız ve dengesizimdir belki de Sudoku seviyorum da diğer bulmaca tarzlarına da bakıyım tekrardan. Bir ara araştırmıştım mantık gerektiren, zeka geliştiren ne bulabilirim diye de bulamamıştım. Önerebileceğiniz var mı?

İkisi de olabilir. Dediğiniz gibi 'kehanetler' olduğu için istediğim insanlarla arkadaşlık kurmakta sorun yaşıyorum. Ben onları değil onlar beni seçiyor gibi. Çok sosyal birisi değilim zaten bellidir arkadaş çevrem. Sanırım bu da etkiliyor olabilir.

Gazetelerin arka sayfalarinda mantik oyunlari var, internetten de bulabilirsin. Kitap seklinde de varsa alabilirsin.

+Dengesiz demeyelim. Film ve kitaplari istedigin icin izle ve oku. Sayiyi arttirmak icin degil.

Gazetelerin arka sayfalarinda mantik oyunlari var, internetten de bulabilirsin. Kitap seklinde de varsa alabilirsin.

+Dengesiz demeyelim. Film ve kitaplari istedigin icin izle ve oku. Sayiyi arttirmak icin degil.
Sayıyı arttırmak için yapmıyorum zaten bunu, sevdiğim için zaman harcıyorum. Bilirsiniz bilindik siteler var filmlere, kitaplara puanlama yapılan. Orada izlediklerimi ekliyorum o yüzden kaç tane olduğunu biliyorum. Yoksa özellikle çetelesini tutayım gibi bir derdim yoktu

Sen kendini yazarak gayet guzel ifade ediyorsun kimisi yazarak kimisi de konusarak kendisini daha iyi ifade eder.
Bende senin gibiyim aliskin olmadigim ortamda sessiz kalirim dinlerim fazla muhabbet etmem.keske daha muhabbetci olabilsem derim ama demekki mizacim bu yani simdi sirf konusmak icin konusmak da hoş olmaz saçmalarım diye dusunuyorum :)
Ammaaa samimi bir arkadas ortami varsa çenem bazen düşer bile :)
Samimi arkadaslarinla da boyle misin ?

Insanın kendisini sevmesi için illa çok iyi ingilizce bilip izlediği filmi anlatabilmesi gerekmiyor bence . kendinizi alcakgonullulukle eleştirip buraya yazmanız bile kendinizi sevmeniz için bir neden bence

Diğer konularda bir öneride bulunamayacağım ama İngilizce hakkında şunu söyleyeyim. İngilizce öğretmeniyim. Kurallara fazlasıyla hakimim; yazma, okuma, anlama konusunda sıkıntım yok. Yıllardır ilköğretimde çalışa çalışa konuşma yeteneğimin köreldiğini zaten biliyordum. Geçtiğimiz 1 hafta boyunca ilk kez yurt dışına çıktım. Anadili İngilizce olamayan bir ülkedeydim. Derdimi anlatırken hep düşündüğümü ve mükemmel cümleler kurmaya çalıştığımı farkettim, bu da konuşmamı çok yavaşlatıyor gerçekten.. Bir şeyi iyi bilmek aslında bazen de onu yapmak için en büyük engel olabiliyor. Bu arada eşim de 7-8 ülke gezmiş, İngilizce'de kurduğu cümleler yarım yamalak, telaffuzu pek de iyi olmayan biri ama aşırı derecede konuşma ve derdini anlatma yeteneği var adamın.. Ben konuşunca hatta "Sen neden bu kadar düzgün cümleler kurmaya çalışıyorsun, ortaya söylesene hatalı da olsa" diyor. Adamlar onu daha iyi anlıyorlar yahu Pratik şart yani anlayacağın..

evet onlarla da böyleyim, insanları hayatıma alamıyorum bir türlü, samimi de olsak hep bir şeyler eksik kalıyor aramızda. Benim çenem düşmüyor maalesef. Hatta bir keresinde bir arkadaşım, belki kafa dengi birisini bulsan daha çok konuşursun demişti. Doğrudur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…