Stres üzüntü daha çok zarar veriyor bebeğe hic kendine yüklenme Allah'ın izniyle hic bisi olmaz doktoralar dozunu ona göre ayarliyor ne kadar pozitif olursan okadar kolay atlatirsin bu süreci.Bende panik atak tedavisi görüyordum ve kizim okadar kardes istedi ki ilaclari birakdim hamile kaldim zmaan zaman bende kötü oldm doktorum hep kendine yüklenme hamilelerde kullanabilir ilac dozu ayarlanir dedi sonra kendimi telkin etmeye basladim gecici bi süreç ve ben doğum dan sonra ilac kullanabilicem çocuğum da kardesine kavusmus olucak hersey duzelicek diye sürekli kendimle konustum doğum dan 3 ay sonra baslamak zorunda kaldm ilaca Lütfen sende kendini oyalayacak bisiler bul mutlu olmaya calis ilaci kullandığın icin kendini suclu hissetme.Saglikla kavuşun insallah bebeginizeHerkese merhaba ,35 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.Ilk çocuğumun doğumundan sonra ölümden döndüm cok zorlu süreçler geçirdim, yavrum 8 yasinda ve neredeyse 8 yıldır antidepresan kullanıyorum.Gel gör ki 2.cocuk isteğimi bunca zaman bastırmaya çalışsamda beceremedim.Defalarca ilaci bırakmak istedim hep daha kötü oldum. En sonunda bir deli cesareti ile ilaci bıraktım ve bingo hamileyim.Önce idare ettim,ilk 3 ayi da oyle böyle geçirdim ,terapi denedim.Ama su an cok kötüyüm, kadin dogumcu psikiyatriste gönderdi oda kâr zarar hesabi iyi değilim diye ilaca başlattı bugün 3 gün oldu deli gibi ağlıyorum, araştırıyorum, çoğu insan zarar görmeden süreci atlatmış ama benim icim içimi yiyor ,içmesem olmuyor içsem olmuyor.Kendimi cok kötü hissediyorum, yavrum beni affetsin ve Allah onu korusun