Ben kim eşimle ilgili konu açmamak kim

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Daha bir kaç gün önce terapi alıyoruz duzelice inşallah dedim hop bugün kavga.

Eşim bir arkadaşindan bahsediyordu boş konuşuyor kimse onu sevmiyor dengesiz biri falan diye onunla yan yana olunca baş ağritiyor boş boş konuşuyor falan dedi.

Eşimin bir bayan iş arkadaşı bir grup kurmuş vatsap grubu 4 bayan birde eşim ekli.
Dönen muhabbet hep şey saçımı nasıl kessemm sen mi kilolusun ben mi kiloluyum vb.

Bu arada sevmiyorum boş konuşuyor dediği arkadaş erkek .bende bı an boş bulundum aaa senin sevmen lazım saç kilo muhabbetinden alışık olman lazım dedim.gercekten şakasına laubali söyledim hatta .disardaydik vurdu elini masaya ne alakası var.Falan filan velhasıl herşeyi masada bıraktık kalktık eve geldik.bagiriyor çağırıyor bende o bagirdikca şaka yaptım vallhi guleleim diye dedim dedikçe bağırdı çağırdı bizi eve bıraktı çekti gitti bu saatte.

Hep beni suçluyorsunuz ama bu adamda olmuyor gerçekten.

Bu arada watsap grubundan ben rahatsız olduğum için çıkmıştı.

Ve eski bir olay şom ağızlık yaptım gecemizi mahvetti.
Sende boşsun o erkek Arkasinin ismini vererek sende onun gibi boş konuşuykrsun dedi ve bir sürü beddua etti..... İçim sistiii... Yazmak istedim

Çalıştıkları yerde gruplaşma varmış bunlarda bı grup Muş güya ama dediğim gibi 4 beş sene önceki muhabbet
Ben önceki meselelerini bilmiyorum ama bence eski konuları açma. Tabiki eşin fazla tepki vermiş abartmış ama erkekler geçmişi konuşmayı sevmiyor

4 kadın 1 erkek eşiniz varsa grupta diğer sevmediği çok konuşan erkek arkadaşıyla ilgili laf sokmak ne alaka ???

Eşim 4 kadın ve kendisi grupta olsa ve bu saçma muhabbetler dönse boşarım!!!

Ücüncü sahislar hakkinda, gecmis gitmis konular hakkinda bi süre konusmamayi deneyin. Heleki düzelme yolundayiz dediginiz icin bu bence en iyi cözüm. Sonra sonra bir seyler oturunca, yine sevgi saygi güven anlayis isin icine girince esnetilebilir konular.
Kendinize, iliskinize odaklanin. Haa hic konuscak bisi kalmasada o an, susun veya basinizi omuzuna yaslayin edin:)
Fiziki temas kurun insana iyi gelir.

Bazen insan bi konusacak edecek konu bulamayinca , sacma sapan hallere dogru gidiyo acilan konular:) ama tartismaktansa susup anin tadini cikarmak daha iyidir.

Esiniz gelincede ikiniz de sakince konusup bi anlasma yapin aranizda. Ve karsilikli kendinize kötü sekilde konusmayin.

Düzelir insallah

Teşekkür ederim.insallah

Öfke problemi olan bir eş asılacak çok yol var ay olum gibi .. ama ben dersem de bana bakma ben de boktan yollardan geçtim benimki de zor ama şimdi sesi kesildi

Masaya vurdu diye niye her şeyi masada bırakıp kalkıp eve geldiniz ki? Deseydiniz sen biraz dışarı mı çıkıyorsun nereye gidiyorsan git sakinles öyle dön. Yemeğinize devam etseydiniz çocuklarla. Anladığım kadarıyla çocuk var. Siz anlaşamıyorsunuz diye çocuklara niye zehir ediyorsunuz ki yemeği?

eski bir mesele üzerinden laf sokmuşsunuz o da zamanında yaşanan şeyleri hatırlamış ama bu kade tepki veriyorsa ya o zaman duruma çok sinirlenmiştir ya da o zaman grup masum değildir
Madem toparlanmaya çakışıyorsunuz olayları birbirine asla bağlamayın. Kendinize dokunacağı yerde lafı değiştirin. Yoksa kokar bulaşır siniriniz bozulur. Neden bu kadar sinirlendiğini terapide konuşun bari. Masaya vurmalı bağırmalı falan ne gerek var

Ya ben kadın erkek arkadaşlıklarına birşey demem. 40 erkekle tek çalıştım. Ama hiç böyle whatsapp grubu kurmadık. Müdürümüz kurdu hepimizi ekledi. Böyle saçma muhabbetleri kadın grubumuzla yaparız. Neyse eşin tuhafmış. Zamanında vermeliydin tepkiyi ha belki de verdin. Ama üzerine sünger çekip kabul ettiysen bugün susmalıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…