Ben kim eşimle ilgili konu açmamak kim

Sende kaostan bekleniyorsun.
4-5 yıl önceki muhabbeti niye açıyor, eşini şikayet ettiği arkadaşına benzetiyorsun? O gruptan da sen istediğin için çıkmış zaten. Daha neyi kaşıyorsun? Şaka falan değil laf sokmaya çalışmışsın basbayağı.
Esinde uzatmış meseleyi tamam olmuş sizin düzelme çabaları.

Sanki birbirinize tahammülunüz kalmamış.

Birde insanın hassas noktası vardır. Sanki şaka yollu, belki de fark etmeden yapıyorsunuz. Ama adam kızıyor.

Bunu ben eşime söylesem eşimde kızar. Son iki konunuzu okudum, bence iletişim kurarken dikkatli olun.

Adamın huyunu biliyorsunuz siz istemiyorsunuz diye zamanında gruptan çıkmış ne güzel yemeğe çıkmışsıniz ne diye çomak sokuyorsunuz ki gerçekten bam teline basıyorsunuz sürekli kışkırtıyorsunuz gibi terapiye gidiyorsunuz çocuklarınız var bu adam kocanız birşeyler düzelsin istiyorsanız sizde kendinizi tutmak zorundasiniz

Eeee, bu adamdan olmuyor diyorsunuz, tekrar konu açmak üzere arazi olup sonraki kavgada yine bir pok yapacak gibi esip gürleyip yine aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Eeee yani? Eee?

4 bayan 1 erkek cok sakincali bi durum

Bu arada sevmiyorum boş konuşuyor dediği arkadaş erkek .bende bı an boş bulundum aaa senin sevmen lazım saç kilo muhabbetinden alışık olman lazım dedim.gercekten şakasına laubali söyledim hatta
Ne gerek var..
Cikmissiniz disariya,biraz kendinizden bahsetseniz misal..
Laubali olmanız germiş belli ki.
Eşimle başbaşa kalsam ; şu söylediğinizi asla söylemezdim.
Onunda elini koluna masaya vurup celallenmesi normal değil de sizinkisi çok boş cidden.
Bı anlamsız yani,şaka olmak için bile çok yersiz ve zamansız.
Ayrıca kadın eklediyse o gruba ; kocanız cikamiyor mu ?
Elin ojesinin numarasini,sutyeninin balenini dinlemek hoşuna gidiyor demek ki.
Sana kazak erkeklik yapan kocan,o kadınların falına bakmak için fincan kapattirmiyorsa benim de adım Sezin değil.

Esinizin tepkisi cok sacma ve bu kadar fazla tepki vermesi normal deyil o yüzden bende bazi arkadaslarin dediyi gibi o grupta masum seyler olmadigini düsünüyorum. Ayrica o nasil tepki öyle hicmi saygisi yok size disarda herkesin icinde masaya vurmakta nedir öyle. Hem esiniz sizi disarda herkesin icinde ne duruma düsürmüs oturup kendi yaptiginin hatasini lnce bi idrak etsin size bu kadar yükleniceyine. Sizde kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Bosanin demiyorum ama kendinizi ezdirmeyin ne o öyle bagirip cagirip masalara vurmalar.

Arkaya bakan önünü göremez müge apla

Siz cidden sinir bozucu davraniyosunuz. 4-5 onceki mevzunun açılıp laf sokulmasi benimde istahimi kacirirdi. Esiniz zaten wp grubundan cokmis. Bitmis, gitmis bir olay. Surekli boyle yaptığınız icin adami cildirttiginizi düşünüyorum. Masaya vurmasi falan hoş degil ama şunu kaciriyosunuz her insanin tahammul sınırı var, bardak dolduktan sonra insan ofkesini eşyalara zarar vererek çıkarıyor. Zibilyon yil onceki mevzulari "şaka" adi altinda ortaya cikarip laf sokmayi birakin artik

Beraber gülün diye şaka mı yaptınız.
Tam olarak neresine gülecektiniz “yaptığınız şakanın”
Adamın tepkisi de normal değil belki dolmuştur laf sokmalardan bilemem ama hala ya şakaydı gülelim diye demeniz komik ama bak orası güzel şakaymış

Onceki mevzulari bilmiyorum ama Adamı bıktırmışsın hâlâ kendini haklı görüyorsun bu mevzuda

Bence kıvırıyorsunuz.

Eşimle daha evlenirken aldığmız en doğru bir karardır.
' yarın bir gün ne kavga edersek edelim, konu çözüldükten sonra asla bir daha konusu açılmayacak. '
akşam kavga ederiz. Olayı çözer kapatır ve o olay hiç yaşanmamış gibi davranırız, neden eski konuları yüze vurup laf sokma derdine giriyorsunuz ki bitmiş gitmiş gerçekten yani

Kadın istemiyor diye çıkmış zaten adam gruptan 4-5 sene önceki mevzuymus bu

Gülünüp geçilebilecek şeyler aranızda kavgaya dönüşüyor.
Birbirinize saygınız bitmiş. Sevginiz de muhtemelen artık yeterli değil.

Sizin bilmemkaç yıl önceki konuda hala şaka yapmanız da saçma, kocanızın topluma açık bir yerde masalara filan vurması da saçma. Alttan alma konusunu hep kadınlardan bekliyoruz ama, adamın da "hayatım dışardayız, bunlar biliyosun beni sinirlendiren konular, bunu demediğini varsayıyorum şu an" diyip konuyu kapatması çok mu zordu abi? Evde yaparsın kavganı çok meraklıysan. Ne ayıp şey ya.

Bilemedim Altan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…