- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Çok biriktirme, sizi değiştiren çok şey yaşama durumu bu. Durup bakmaya vakit olunca ne hale gelmişim diyorsunuz.Merhaba kızlar.buaralar bende garip bir duygu gelişti.aileme bile yabancilasiyorum.kendi evladıma bile.bir 10_15dk sürüyor kafamı toplamaya çalışıyorum sonra normale dönüyor herşey.deliriyormuyum aklimimi kaçırıyorum.bu neyin nesi korkuyorum bazen kendimden.varmi aranızda bu saçma hissiyatı yaşayan.zira korkuyorum.
Var var kalabalıklar içinde yanlızım bende. Herseyi ve herkesi kendinizden ayrı gormemek gerekıyor. Kendımden bunu anladım:)Merhaba kızlar.buaralar bende garip bir duygu gelişti.aileme bile yabancilasiyorum.kendi evladıma bile.bir 10_15dk sürüyor kafamı toplamaya çalışıyorum sonra normale dönüyor herşey.deliriyormuyum aklimimi kaçırıyorum.bu neyin nesi korkuyorum bazen kendimden.varmi aranızda bu saçma hissiyatı yaşayan.zira korkuyorum.
Anksiyeteye bağlı derealizasyon/ depersonalizasyon yaşıyorsunuz.Merhaba kızlar.buaralar bende garip bir duygu gelişti.aileme bile yabancilasiyorum.kendi evladıma bile.bir 10_15dk sürüyor kafamı toplamaya çalışıyorum sonra normale dönüyor herşey.deliriyormuyum aklimimi kaçırıyorum.bu neyin nesi korkuyorum bazen kendimden.varmi aranızda bu saçma hissiyatı yaşayan.zira korkuyorum.
Bana da bu his geliyor ve uzun bir süre de gitmiyor, ben de ne yapacağımı ya da niye böyle oluyor bilemiyorumMerhaba kızlar.buaralar bende garip bir duygu gelişti.aileme bile yabancilasiyorum.kendi evladıma bile.bir 10_15dk sürüyor kafamı toplamaya çalışıyorum sonra normale dönüyor herşey.deliriyormuyum aklimimi kaçırıyorum.bu neyin nesi korkuyorum bazen kendimden.varmi aranızda bu saçma hissiyatı yaşayan.zira korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?