Kumar tedavisi en zor bagimliliklardan. Hatta imkansıza yakın diye biliyorum. Sütten bile saf adam ararken bu kadar büyük biseyi görmezden gelemezsin. Annesi durumunu hiç saymıyorum bile. Ömür boyu imtihan içine bile bile sokma kendini derim. Bugün verilen sözler, güzel laflar gözünü boyamasın çünkü yarın hepsi bir bir unutulacak. Emin olabilirsin. İnsan doğası diye bisey var.
Siz nasıl emin oldunuz eşinizden diye sormuşsun. Tabii ki kimse 100% emin olamaz. Ama bazı şeyleri göz ardı etmek de bu şansı iyice düşüyor. Benim eşimle ilgili herkes çok iyi konuşurdu, hatta çalıştığı yerdeki patronu bile 'kızım olsa ona verirdim' dediydi

. Ben bunu o zaman eşime söylediğimde 'Sen insanların ne dediğini boşver, onlar beni dışardan gördükleri kadarı ile tanıyorlar. Sen kendi gözlemlerine göre karar ver.' demişti

Böyle herseye direk söz veriyorum, tabii ki yaparım, Hersey senin istediğin gibi olcak diyen adamlara hiç güvenmiyorum. Çünkü gerçekçi değil.
Bu arada kötü alışkanlıklar öyle kolay bırakılmıyor. Kumarı geçtim, benim için sigara bile kırmızı çizgi idi. Bi gün evlendikten sonra eşimin halası dedi ki 'çok şanslısın x sigara icmiyo'. Dedim 'şansla alakası yok. Sigara içse evlenmezdim'.

Teyze şok oldu. Ama benim için bunlar önemli. Aşk varya, bak 2 yıl bilemedin 5 yıl. Sonra huzur yoksa zor. Ben şimdi eşime her sene bir öncekinden daha çok aşık oluyorum. Çünkü istediğim gibi birini seçtim, aşkım gözümü kör etmedi, yanlış yönlerini görmezden gelmedim. Senin şimdi çocuğun da var. Sadece eşini değil, onun büyüyeceği ortami da seciyosun. Aşk, ilgi, iki çiçek bi hediye vs buna yetmez.