ben kimseyi sevemeyecek miyim?

parislondonn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
452
394
18
34
Yine ben. Bugün kafa sisirdim farkındayım. Neyse hemen giriş yapiyim konuya da uzamasin.
3 yıl önce gerçekten aşık olduğum kişi tarafından terkedildim. Ve öyle bi terketti ki sanki hayatına hic girmemisim gibi ikinci günden başka kızlara yoneldi. Hic sevmemiş beni iste. O kadar aci çektim ki. Yaklaşik iki yıl hep ağladım bekledim vs. Tabii ki gelmedi.
Bu sene yeni yeni toparlaniuorum diyebilirim. Karşıma o kadar çok insan çıktı ki hiçbirine bir gram bisey hissetmedim. Mesela yakışıklı oluyo zekasını begenmiyorim. Zeki olunca karakterinde kusur buluyorum.hele ki o da bana ilgi gösterdiyse. Direkt soguyorum evet çok saçma. Ama ben zoru seviyorum sanırım. Kendime aci cektireni seviyorum. Su makus talihi kirayim diye düşünürken bikac gün önce biriyle tanıştım.bana ilgisi var. Çocuk 183 boylarında kumral sigarası alkolu öyle çok gezmesi olan biri değil. Çok arkadaşı var ama çoğu erkek. Kızlarla da yaptığı şey iyi niyetli arkadaşlık.(hakkında duyduklarım ve stalklamalarim sayesinde edindiğim bilgiler) . fazla ders çalışıyor hedefleri var işinde gücünde biri. Yani yakışıklı akilli düzgün vs. Bana da çok ilgili . konuşuyoruz iste. Baslarda hoslanmaya başlamıştım bak bu çocukla olabilir dedim. Ama iste.. Hep biseyler eksik. İçime bir sikinti biniyor bi süreden sonra . ben niye boyleyim kizlar. Hic sevemeyecek miyim. Bu çocuk görünüm olarak benden daha iyi. Sosyal cevre saygınlık vs hepsi var ama benim içimdeki sikinti neyin nesi. Tamam ask sevgi başka bisey yok tipiymis yok parasiymis ilgisiymis falan bunları dinlemez o hissiyat önemli ama alamiyorum kimseden. 3 yıl oldu. Daha da bireylerin değişeceğini sanmam

bendede var aynısı :/ terkedilmedim aldatılmadım fln ama bi süre kimseyi istemedim yalnızlık da baya keyıflı geldı sonra herkeste bı kusur buldum dedıgın gıbı ha normalde kusurlara hıc takılan bırı degılım herkesı oldugu gıbı kabul ederımde sankı kendıme bıle ask olmasın dıye bahane bulur gıbı gelıyorum.. arık bı ılıskı yük gibi geliyor.. asmak ıstedıysemde artık ben bırıne mantıgı yok edıp asık olamıyorummm :) iyimi kötümü emin degılım suandada sorun yok da ılerde yaslılıkta yalnızlık zor gelebılır ondan korkuyorum

belk ulasılması zor olanı sevıyorsunuz.tutkulu ( acılı) aşk yaşamk ıstıyor olblrsınız ama bu sağlıklı bı durum degl.eger böyle dusunuyorsanız lutfen kndınıze telkın edın yoksa mutsuz olursunuz .tabı bu tarz dusuncenız mı varmı bılemıyorm aklıma glenler bunlar

İste o durum benimkinden daha iyi. Hic yasayamadim boyle şeyleri. İlk iliskim de uzak mesafe iliskisiydi ayda bir gorusurduk. En çok istediğim şey aşık olmak bir kişi olsun onunla omur boyu sursun istiyorum ama yok. İçimde hep bi sikinti

Valla tam da dediginiz gibi. Halbuki su durumda çok mutlu olmam lazim. Ama sevemiyorum olmuyo . çok sevmek istiyorum onu çünkü sevilmeyi hakeden birisi

malesf bu tarz ılıskılerı edebyt kıtplarında mumkun görmek.okudysanız eger sonu hıc mutlu bıtmıyor tutkulu aşkların.bunn bılımsel arastırması bıle var aşık olnca ınsan tbı tutkulu ask yasayan ınsanlar uyusturu kullanan ınsanların beyınlerını ıncelemısler cogu yerde aynı noktalarda renkler olusmus.yanı bunu bılım adamları bıle hastalık olarak kabul edıyor.bıze askın tanımını yanlıs ogretıyorlar , ilk önce mantıklı yaklasmak zorundasın.kıslıgı bana uygun hayat görusklerı ekknmk kulturel ozllıklerı bana uygunmu bunlara bakmdan görur görmez yogun duygular hıssedenler oluyor ama snları mutlu bıtmıyorum bunu sakın unutma.

Yoğun duygular hissetmeden de ilişki nasıl olucak. Acaba görüşmeye devam etsem hisseder miyim

Drama bağlamayın. Her karşımıza çıkandan hoşlanıp beğenebilsek, içimiz ısınsa dünya iğrenç bir yer olurdu düşünsenize. Evlilerden hoşlanırsınız, ne bileyim sevgiliniz varken başkasını görüp ondan da hoşlanırsınız.
Karşınıza size uygun birisi hala çıkmamış hepsi bu. Bazen de çıkıyor, siz şans vermiyorsunuz açıkcası.

Yaşınız kaç? Genelde küçük yaşlarda yaşanıyor bu duygular. Bir de fazla kasmayın akışına bırakın illaki birinden etkileneceğiniz gün gelecek..

sizin sevgı tanımınız farklı oldugu ıcın ilk önce bunu çözmenız grekıyor ondan sonra başkasına sevgı beslerken daha mantklı bakarsınız.uzun soluklu gerçek sevgı yaşamak ıstıyorsunuz tutkulu askın yanlıs oldugunu beynınıze ınandırmanız grekıyor.nacızane tavsyem bu olblr .)

ben 20 yasımdayım ve hıc asık olmadım ve sağlıklıda bulmuyorum.mantıgmın bloke olması cok tehlıkelı bı durum nasıl bır adamı sevmısım dıye ayırt edemem kötumu ıyımı dıye anlayamam

Bence kendini cok kaptırmadan sevmek için kendine bir fırsat tanimalisin. Aman ha ölüp bitmeyelim sonra bir bakiyoruz roller degismis karşıdaki adamin bir yerleri havalanmis umursamaz ilgisiz tavirlar yandan geliyor.

kendine değer vermenle alakalı biraz.. kendini yeterince sevip kendine değer verirsen kendini zor birine ispat ederek tatmin olma ihtiyacı duymazsın.. bilmem anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…