- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
İste o durum benimkinden daha iyi. Hic yasayamadim boyle şeyleri. İlk iliskim de uzak mesafe iliskisiydi ayda bir gorusurduk. En çok istediğim şey aşık olmak bir kişi olsun onunla omur boyu sursun istiyorum ama yok. İçimde hep bi sikintibendede var aynısı :/ terkedilmedim aldatılmadım fln ama bi süre kimseyi istemedim yalnızlık da baya keyıflı geldı sonra herkeste bı kusur buldum dedıgın gıbı ha normalde kusurlara hıc takılan bırı degılım herkesı oldugu gıbı kabul ederımde sankı kendıme bıle ask olmasın dıye bahane bulur gıbı gelıyorum.. arık bı ılıskı yük gibi geliyor.. asmak ıstedıysemde artık ben bırıne mantıgı yok edıp asık olamıyorummm :) iyimi kötümü emin degılım suandada sorun yok da ılerde yaslılıkta yalnızlık zor gelebılır ondan korkuyorum
Valla tam da dediginiz gibi. Halbuki su durumda çok mutlu olmam lazim. Ama sevemiyorum olmuyo . çok sevmek istiyorum onu çünkü sevilmeyi hakeden birisibelk ulasılması zor olanı sevıyorsunuz.tutkulu ( acılı) aşk yaşamk ıstıyor olblrsınız ama bu sağlıklı bı durum degl.eger böyle dusunuyorsanız lutfen kndınıze telkın edın yoksa mutsuz olursunuz .tabı bu tarz dusuncenız mı varmı bılemıyorm aklıma glenler bunlar
Yoğun duygular hissetmeden de ilişki nasıl olucak. Acaba görüşmeye devam etsem hisseder miyimmalesf bu tarz ılıskılerı edebyt kıtplarında mumkun görmek.okudysanız eger sonu hıc mutlu bıtmıyor tutkulu aşkların.bunn bılımsel arastırması bıle var aşık olnca ınsan tbı tutkulu ask yasayan ınsanlar uyusturu kullanan ınsanların beyınlerını ıncelemısler cogu yerde aynı noktalarda renkler olusmus.yanı bunu bılım adamları bıle hastalık olarak kabul edıyor.bıze askın tanımını yanlıs ogretıyorlar , ilk önce mantıklı yaklasmak zorundasın.kıslıgı bana uygun hayat görusklerı ekknmk kulturel ozllıklerı bana uygunmu bunlara bakmdan görur görmez yogun duygular hıssedenler oluyor ama snları mutlu bıtmıyorum bunu sakın unutma.
24 yasindayimYaşınız kaç? Genelde küçük yaşlarda yaşanıyor bu duygular. Bir de fazla kasmayın akışına bırakın illaki birinden etkileneceğiniz gün gelecek..
O yaşlarda ben de senin gibiydim. Çok şey değişiyor zamanla merak etme24 yasindayim
Yani sorunun kaynağı bu bence de.kendine değer vermenle alakalı biraz.. kendini yeterince sevip kendine değer verirsen kendini zor birine ispat ederek tatmin olma ihtiyacı duymazsın.. bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?